Horoscop dragoste: 14-20 februarie

Duminica, 13 Februarie 2011, ora 10:30
3617 citiri
Horoscop dragoste: 14-20 februarie
Foto: Ziare.com

Varsator

Trei zile bune, patru zile rele. In saptamana trecuta ai avut parte numai de suisuri si coborasuri, insa uite ca acum a iesit Soarele pe strada ta. Acum o sa iti sune telefonul numai cand iti aduce vesti bune. Asta nu inseamna ca trebuie sa te arunci cu capul in fata si sa spui ca problemele au disparut din viata ta, ci doar ca aceasta saptamana este mai buna decat cea care a trecut.

Nu uita ca o persoana draga are nevoie de tine in aceasta perioada, asa ca renunta la unele planuri personale si stai alaturi de ea. Ai putea fi chiar tu in locul ei.

Pesti

Grijile si stresul parca si-au facut casa in viata ta si nu vor sa mai iasa. Ei uite ca in aceasta saptamana te vei simti mai bine, poate si datorita unui eveniment important ce are loc in viata ta. O ruda mai mica la varsta ca tine va veni in vizita sau te va suna pentru a cere cateva sfaturi.

Joi sau vineri vei fi asaltat de cereri de iesiri in oras, unele dintre ele venite din partea unor persoane ce vor ceva mai mult decat o simpla prietenie. Asta este valabil pentru pestii necasatoriti.

Daca ai implinit deja zece ani de la casatorie, in aceasta saptamana relatia cu partenerul de viata se va imbunatati.

Berbec

Ceva anume te nemultumeste, insa nu vrei sa discuti cu cei din jur acest aspect si preferi sa te inchizi in tine si sa incerci sa iti rezolvi singur problemele. Desi uneori prezenta celor apropiati te-ar putea ajuta, ai luat-o pe un anumit drum si vrei sa in continui asa. Asta se va intampla pe la inceputul saptamanii, insa apoi iti vei da seama de cat de importanti sunt prietenii si familia si vei accepta ajutorul.

Primul ajutor il vei primi de la partenerul de viata. Acesta va renunta la propriul interes pentru a te scoate pe tine din aceasta faza. Abia spre sfarsitul saptamanii vei scapa de aceasta senzatie de tristete si in sfarsit vei zambi.

Taur

In aceasta saptamana vei avea foarte multa treaba, asa ca vei pune accentul pe viata profesionala, nu pe cea personala, insa asta nu inseamna ca nu vei avea parte de momente placute. Ba din contra, o persoana foarte apropiata iti face o surpriza. Poate fi vorba despre o vizita surpriza sau despre un cadou.

Pe la mijlocul saptamanii vei afla povestea unei persoane care a trecut prin multe probeleme si asta o sa te faca sa te simti multumit de viata ta si sa apreciezi micile lucrurile din jur.

Gemeni

Vrei ca in aceasta saptamana sa faci totul numai si numai in propriul interes. Asta inseamna ca nu o sa te intereseze problemele celor din jur si nici ceea ce vor sa iti povesteasca. Si chiar daca o sa stai de vorba cu diferite persoane care vor dori sa iti povesteasca cate ceva, mintea ta va fi in cu totul alt loc.

Aceasta atitudine se datoreaza unei situatii de la locul de munca, care te-a facut sa iti dai seama de cat de important esti tu si familia ta si de cat de putin inseamna un proiect reusit.

Rac

Esti plin de pasiune si parca vrei sa pui in practica tot ceea ce vezi in filmele romantice. Chiar daca iti doresti mult sa faci acest lucru, asigura-te ca partenerul de viata gusta aceste lucruri, ca sa nu dai gres. Daca totul este in regula, acum poti pune in practica tot ceea ce iti trece prin cap.

La randul tau, vei avea parte de momente speciale si surpriza care mai de care mai impresionante. Chiar si racii casatoriti de multi ani vor observa o imbunatatire in relatia de cuplu.

Leu

Axa vietii va fi influentata de Venus, planeta iubirii, iar asta inseamna numai de bine. Sentimentele vor fi mult mai puternice si te vei simti apropiat de cei dragi. Ba chiar vei avea curajul sa faci sau sa spui ceva ce gandesti de mult timp. Si partenerul de viata la randul sau va simti nevoia sa poarte discutii importante. Nu te speria ca nu este nimic de rau, ci doar discutii constructive.

Leii care au copii vor fi nevoiti sa le acorde mai multa atentie, insa nu neaparat pentru ca este nevoie, ci pentru ca simt nevoia de a le spune celor din jur ceea ce simt sau macar sa le arate.

In acelasi timp, atentie la noile relatii. Nu ar fi indicat ca in aceasta saptamana sa incepi o relatie noua.

Fecioara

Energia de care dai dovada in aceasta saptamana te va face sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata si sa faceti mai multe lucruri importante impreuna. Chiar si faptul ca mergeti la cumparaturi impreuna o sa va apropie si sa va faca sa va simtiti mai legati.

Aceasta este o perioada buna de a face ceva pentru ca sentimentele ce le simtiti unul pentru celalalt sa iasa din nou la suprafata, asta in cazul in care ati avut parte de discutii neplacute in ultima vreme.

Fecioarele ce in acest an au planificata o nunta sau o nastere, ar trebui sa aiba grija la cati bani cheltuiesc in acest weekend pentru a nu ajunge in situatii neplacute.

Balanta

Din cauza situatiei financiare nu poti face ceva ce planuisei de mult timp cu partenerul de viata si asta te face sa fii cam recalcitrant cu cei din jur, mai ales cu partenerul de viata. Gandeste-te bine la ceea ce spui inainte de a te angaja in discutii. De asemenea, ar fi bine sa accespti faptul ca nimeni nu este de vina pentru situatia in care te afli si sa nu ii mai reprosezi partenerului de viata nimic.

Dupa ce vei rezolva acest aspect si o sa discuti pe cu totul alt ton problemele pe care le ai cu partenerul de viata o sa vezi ca si acesta va avea o alta atitudine fata de tine si impreuna o sa reusiti sa rezolvati toate problemele.

Scorpion

Incepi saptamana fericit datorita unui mic gest, dar important, facut de partenerul de viata. Si cam toata saptamana te vei gandi la prima zi a saptamanii si nimic nu va reusi sa te faca sa iti stergi zambetul de pe buze. Chiar simteai nevoia de o astfel de o atitudine. Chiar si cei din jur vor observa sclipirea din ochii tai.

Important este sa faci tot posibilul ca sa iti pastrezi aceasta atitudine, pentru ca aminteste-ti, daca tu nu te gandesti la tine, sunt putini cei care o fac.

Sagetator

Ai inima cat un purice din cauza unui lucru ce trebuie sa se intample in aceasta saptamana. Cand afli ceea ce te intereseaza o sa te simti mai bine si vei putea sa mergi unde ai planuit cu partenerul de viata. Poate fi un loc important pentru amandoi sau despre un loc pe care doreati sa il vizitati de multa vreme.

Important este ca in aceasta saptamana o sa petreceti mai mult timp impreuna decat de obicei, poate si datorita faptului ca partenerului de viata sau tu nu veti fi foarte solicitati la locul de munca.

Capricorn

Ti se pregateste o surpriza si desi cei din jur cred ca habar nu ai de ceea ce ti se pregateste, uite ca tu ai aflat, insa nu spui nimic nimanui. Putin mister ramane totusi pentru nu ai aflat exact ce ti se pregateste, doar ca se pregateste.

Vei avea parte si de un moment mai putin placut, dupa ce o ruda arunca vorbe in vant fara sa se gandeasca la consecinte si nici macar nu recunoaste ceea ce spune. Dupa ce vei rezolva aceasta mica probleme, lucrurile se vor linisti si vei fi foarte relaxat.

Horoscop realizat de Zaza

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste 2011 , #horoscop dragoste