Horoscop dragoste: 14-20 noiembrie 2011

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 14:42
2716 citiri
Horoscop dragoste: 14-20 noiembrie 2011
Foto: Ziare.com

Scorpion

Va fi o saptamana plina de emotii. O sa traiesti ceva nou si ramai uimit. Nu stiai ca poti simti asa ceva si intr-o oarecare masura nu vei mai avea cuvinte pentru a te exprima. Nu mai pune atatea intrebari si incearca sa te bucuri de ceea ce iti ofera viata.

Sagetator

Energia de care dai dovada te va ajuta enorm in urmatoarele zile. Partenerul de viata asteapta un semn din partea ta pentru a face ceva ce are de multa vreme in minte. Nu este sigur daca acum este momentul. Comportamentul tau ii va sugera ca este cazul sa faca ceea ce are in minte.

Capricorn

Sentimentele fata de partenerul de viata infloresc. Esti tot timpul cu zambetul pe buze si asta se intampla datorita unui eveniment ce urmeaza sa aiba loc in viitorul apropiat. Esti singurul care stie ce se intampla si faci tot posibilul sa ramana asa.

Varsator

Viata personala incepe sa capete contur. Realizezi ca o persoana pe care o credeai indiferenta nu mai este la fel, ba chiar ocupa un loc important in inima ta. Nu prea intelegi cum s-a intamplat asta, insa iti face placere.

Pesti

Lipsa banilor duce la o oarecare tensiune in cuplu. Daca nu te ocupi asa cum trebuie de aceasta situatie, risti sa intri intr-un conflict de care nu ai mai avut parte pana acum. Este greu sa te confrunti cu asa ceva, insa da dovada de inteligenta si calm pentru a iesi cu bine din aceasta problema.

Berbec

Esti foarte incapatanat si nu accepti ca cineva sa iti atraga atentia cand gresesti. Te enervezi ingrozitor si chiar tipi, desi nu este cazul sa faci asa ceva. Incearca sa fii mai calculat atunci cand cineva nu este multumit de ceea ce faci, altfel risti ca asta sa iti afecteze relatia personala.

Taur

Tocmai ai aflat ca cineva drag trece printr-o perioada cam grea. Simti ca esti legat la maini si picioare pentru ca habar n-ai cum sa te manifesti. Totusi, un simplu telefon de incurajare l-ar ajuta extrem de mult.

Gemeni

Ai fost foarte ocupat in ultima vreme si din aceasta cauza ti-ai neglijat familia. Se simte lipsa ta si cei dragi sufera. Stai mai mult cu ei, daca nu vrei sa ii indepartezi prea mult.

Rac

Ai mult de munca. Cu totii avem, insa asta nu este o scuza pentru a te comporta urat cu apropiatii. Te enervezi cand te suna cineva sa te invite in oras. In mod clar ai o problema si trebuie sa iti revizuiesti comportamentul. Cei dragi te suna pentru ca le este dor de tine, iar tu, loc de vorbe bune, le raspunzi cu un ton rece si rastit.

Leu

Ai foarte multa treaba si nu numai la job. Si acasa sunt multe de facut, mai ales ca trebuie sa se intample ceva ce iti va ocupa o mare parte din timp in perioada ce vine. Incearca sa iti faci un plan pentru a nu te incurca in detalii.

Fecioara

Ai anumite prejudecati peste care nu poti trece si din cauza asta iti risti relatia cu partenerul de viata. Cantareste bine lucrururile inainte de a lua o decizie. Chiar merita acest sacrificiu?

Balanta

Ai intrat intr-o perioada in care casa dragostei este pusa pe primul loc. Asta inseamna ca revii la sentimente mai bune in ceea ce il priveste pe partenerul de viata. Atunci cand vrei ceva o ceri intr-un mod placut, nu cum o faceai pana acum, adica sunand ca o porunca.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste noiembrie, #horoscop dragoste 2011, #zodii dragoste , #horoscop dragoste