Horoscop dragoste: 16-22 aprilie 2012

Duminica, 15 Aprilie 2012, ora 14:54
3791 citiri
Horoscop dragoste: 16-22 aprilie 2012
Foto: Ziare.com

Berbec

O saptamana plina de emotii. O persoana draga te cam pune pe jar. Afli ceva nou si te emotionezi. Nu iti gasesti cuvintele sa exprimi ceea ce simti. Aveai nevoie de un asemenea impuls in viata ta. Chiar te intrebai cand o sa rasara soarele si pe strada ta.

Taur

Nu te lasa condus de impuls si de gandurile de moment pentru ca o sa intri intr-o incurcatura. Este adevarat ca esti tentat sa spui mereu ceea ce crezi, dar acum ar fi bine sa te stapanesti. O sa vezi ca in cateva zile o sa ai o alta parere despre acest subiect. Ca sa nu cedezi tentatiilor, stai mai mult in casa si evita contactul cu cei din jur.

Gemeni

Iti faci prea multe griji si sunt degeaba. Crezi ca este vorba despre ceva grav, insa in realtitate cel care te-a adus in aceasta stare a exagerat. Ii place sa i se ofere atentie si profita de naivitatea ta. Concentreaza-te asupra lucrurilor cu adevarat importante.

Rac

Primele zile ale saptamanii vor fi obositoare, insa nu din cauza locului de munca, ci pentru ca acasa s-au adunat extrem de multe de facut. Ar fi ideal sa primesti ajutorul celor din familie, insa fiecare isi gaseste cate ceva la care sa lucreze si o sa fii nevoit sa te descurci singur. Efortul iti va fi rasplatit de partenerul de viata in weekend.

Leu

Luni si marti o sa fii preocupat de ceva ce tine de slujba, insa apoi viata de familie va avea prioritate. O sa faci cateva drumuri in afara orasului pentru a pune la punct cateva detalii legate de ceva ce va avea loc in cateva saptamani. Bazeaza-te doar pe persoanele de incredere.

Fecioara

Viata sentimentala va avea parte de un boom. Esti luat prin surprindere pentru ca te obisnuisei cu linistea aceasta. Primele zile vei fi cu capul in nori, insa apoi te intorci la realitate si te gandesti ce sa faci in continuare. Daca simti nevoia, sfatuieste-te cu cei care te cunosc foarte bine. Te poate ajuta sprijinul lor.

Balanta

Nu lua o decizie drastica inainte sa te asiguri ca stii ce urmeaza sa faci. Daca este vorba despre un conflict de la locul de munca, nu demisiona pana cand nu discuti si cu familia despre asta. Consulta-te cu partenerul de viata pentru ca aceasta hotarare o sa va afecteze pe amandoi.

Scorpion

Informatiile primite la inceputul saptamanii te vor ajuta sa te decizi asupra a ceea ce urmeaza sa faci la sfarsitul lunii. Abia astepti acea perioada pentru ca o sa fii insotit de persoane dragi si simteai nevoia sa petreci putin timp cu ele.

Sagetator

Te simti atras de o persoana din cercul de prieteni si nu este tocmai bun pentru ca poti intra intr-o incurcatura. Inainte de a face un pas sau de a spune ceva asigura-te ca si cel vizat nutreste aceleasi sentimente. Altfel, risti sa te pui singur intr-o situatie penibila.

Capricorn

Ai o perioada foarte incarcata si nu este cazul sa te implici si in alte activitati pentru ca o sa clachezi la un moment dat. Este de inteles faptul ca iti doresti sa ii ajuti pe toti cei care iti cer acest lucru, insa gandeste-te si la sanatatea ta inainte de a te arata disponibil. Spre sfarsitul saptamanii o sa ai parte de un dialog aprins cu o ruda.

Varsator

Esti foarte linistit. Familia te sustine in tot ceea ce faci, iar la slujba toate merg perfect. Te-ai putea obisnui cu aceasta stare si te gandesti cum sa faci ca asta sa se intample. Nu prea poti pentru ca la tot pasul te lovesti de lucruri deranjante. In loc sa te preocupi de asta mai bine te-ai bucura de aceste clipe.

Pesti

Te-ai cam saturat sa fii de acord cu cei din jur doar pentru a nu starni discutii neplacute. Vrei sa spui cea ce gandesti si cam asta o sa faci. Problema este ca din cauza faptului ca vei fi prea direct o sa ranesti pe cineva care nu merita. Ai grija cu cine te comporti asa si cu cine nu pentru ca nu toti se incadreaza in aceeasi categorie.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#horoscop dragoste aprilie, #horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste