Horoscop dragoste: 17-13 ianuarie

Duminica, 16 Ianuarie 2011, ora 08:28
2753 citiri
Horoscop dragoste: 17-13 ianuarie
Foto: Ziare.com

Capricorn

Acesta saptamana o vei petrece mai mult in compania partenerului de viata. O sa aveti foarte multe lucruri de facut pentru locuinta, insa si in afara casei o sa ai multe lucruri de facut. De asemenea, in aceasta saptamana este posibil sa primesti un cadou si va fi exact ceea ce iti doresti de mai multa vreme.

Daca esti casatorit, iar lucrurile nu au stat foarte bine in relatia ta in ultimul timp, ar fi indicat ca in aceasta saptamana sa incerci sa rezolvi problemele, dar in acelasi timp sa eviti discutiile neplacute pentru a nu complica lucrurile.

Varsator

In aceste zile, viata ta personala poate lua o intorsatura neasteptata. In cazul in care esti singur, poate fi vorba despre inceperea unei noi relatii, insa daca esti implicat intr-o relatie acest lucru poate insemna oficializarea acesteia. In orice caz trebuie sa te astepti la ceva de bine.

De asemenea, pe la mijlocul saptamanii, vei fi nevoit sa faci un drum in afara orasului tot in folosul vietii personale.

Pesti

Nu poti spune ca viata ta este lipsita de griji si ca totul este roz, insa nici nu te poti compara cu alte persoane care au cu adevarat probleme. Asa ca in loc sa iti cauti singur probleme, mai bine ai incerca sa faci ceva util, poate chiar sa incerci sa te relaxezi mai mult.

Nu ar fi o idee rea sa iti iei iubitul/iubita si sa pleci intr-o mini vacanta, doar voi doi. Si ca sa profiti de acest lucru pentru a face si miscare, poti merge la munte.

Berbec

Partenerul de viata te enerveaza din cauza unor decizii pe care le-a luat, dar pe care tu nu le agreezi, insa incearca sa ii respecti alegerile si sa nu il critici. Mai bine incearca sa afli motivele alegerilor facute si apoi poate o sa realizezi ca lucrurile nu stau exact asa cum credeai tu.

Dupa ce rezolvi aceste probleme, o sa iti poti vedea linistit de programul facut pentru a petrece timpul cu partenerul de viata.

Taur

Oricat ai incerca, nu poti sa intelegi cum de mereu persoana iubita face ce face si mereu intra in cate o problema si bineinteles tu trebuie sa o ajuti sa le rezolve, insa asta este, trebuie sa ii stai alaturi indiferent de situatie.

Miercuri, aceste probleme vor fi deja rezolvate si o sa puteti sa va faceti planuri pentru weekend. Ba mai mult, in aceasta saptamana o sa puteti sa rezolvati si unele probleme financiare si o sa scapi in acest fel si de unele discutii neplacute.

Gemeni

Partenerul de viata iti va face o surpriza in aceasta saptamana, insa nu te astepta la ceva iesit din comun, ci mai mult la rezolvarea unei situatii ce v-a dat batai de cap in anul 2010.

Axa vietii sentimentale va fi influentata de Soare in aceasta saptamana si astfel te vei simti mai bine, chiar implinit din acest punct de vedere.

Rac

Daca saptamana trecuta ai trecut prin momente cam dificile din cauza ca o persoana apropiata a intampinat probleme de sanatate, in aceasta saptamana totul se va schimba si o sa poti sa petreci mai mult timp alaturi de cei dragi, in special alaturi de partenerul de viata. Daca vrei ca in aceasta saptamana sa nu intampini absolut nicio problema, asigura-te ca nu dai curs invitatiilor venite din partea unor amici care in trecut au vrut sa aiba o relatie cu tine.

In cazul in care esti casatorit de peste zece ani, in aceasta saptamana o sa te simti putin cam nelinistit si o sa ai nevoie de ajutorul persoanei iubite pentru a iesi din aceasta stare.

Leu

Simti ca nimic nu te deranjeaza la viata ta sentimentala, insa parca totusi ai vrea ca ceva sa se intample, dar parca nu ai idee ce. Aceasta poate fi atitudinea unui om care atunci cand nu are probleme le cauta, asa ca gandeste-te foarte bine inainte de a spune ceva. Aceste lucruri se vor intampla in primele doua zile ale saptamanii.

De miercuri pana duminica viata ta sentimentala va fi dupa bunul plac. O sa stai mai mult cu partenerul de viata si poate chiar o sa iesiti mai mult din casa impreuna decat de obicei.

Fecioara

Ai o stare de neliniste in ceea ce priveste relatia ta, insa nu esti sigur daca ideile tale sunt exagerate sau chiar se intampla ceva necurat. Ba chiar iti banuiesti partenerul de infidelitate.

Marti se va intampla ceva ce te va face sa te simti mai bine si sa iti dai seama ca ideile tale sunt exagerate.

Balanta

Nimic special nu se va intampla in aceasta saptamana. Mai exact, daca te intelegi bine cu partenerul de viata, nimic nu va va schimba atitudinea unuia fata de celalalt, insa din contra daca intampini probleme in relatia personala, nu te astepta sa se schimbe ceva.

In cazul in care te incadrezi in categoria a doua, ar fi indicat sa incerci sa schimbi in bine situatia si sa te opresti din a reprosa orice partenerului de viata.

Scorpion

Te simti foarte din toate punctele de vedere si asta inseamna ca si viata sentimentala este pe placul tau, mai ales atunci cand partenerul de viata te rasfata. Asta poate insemna ca femeile primesc flori sau bijuteriile dorite, in timp ce barbatii se vor bucura de anumite atentii, posibil chiar sexuale.

Daca esti femeie si incerci sa iti surprinzi partenerul in perioada urmatoare, aceasta este saptamana cea mai potrivita.

Sagetator

In aceasta saptamana, vor avea loc cateva evenimente placute la care vei participa alaturi de partenerul de viata. Aceste momente petrecute impreuna va vor schimba foarte mult relatia. Se poate spune ca vazand ca altii au probleme mai mari ca ale voastre va puteti revizui atitudidea unul fata de celalalt si uite asa va intelegeti mai bine.

In weekend este posibil sa faceti un drum in afara orasului.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2011, #horoscop dragoste ianuarie , #horoscop dragoste
Comentarii