Horoscop dragoste: 19-25 decembrie 2011

Duminica, 18 Decembrie 2011, ora 08:00
2969 citiri
Horoscop dragoste: 19-25 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

O saptamana plina de iubire si momente emotionante petrecute in compania celor dragi. Spre sfarsitul saptamanii, se va intampla ceva ce te va face sa te simti unic in lume. O sa fii atat de fericit incat nu iti va pasa de nimic altceva.

Capricorn

O sa fii mai romantic decat ai fost pana acum si nu numai partenerul de viata va observa aceasta schimbare, ci si amicii. Ii uimesti. Pe unii dintre ei ii lasi fara cuvinte cu aceasta modificare de comportament.

Varsator

Nu te poti abtine de la micile rautati nici macar in aceasta perioada. Spui tuturor ceea ce crezi, chiar daca asta nu face tuturor o deosebita placere. Incearca totusi sa fii putin mai cumpatat in declaratii, pentru ca risti sa iti ranesti apropiatii. In ultima parte a saptamanii, partenerul de viata te aduce cu picioarele pe pamant.

Pesti

Discutia pe care ai avut-o in urma cu putin timp cu partenerul de viata are rezultate neasteptat de bune. Va simtiti mult mai bine impreuna si neintelegerile sunt deja amintiri. Profita de ceea ce se intampla si petrece mai mult timp cu cel drag.

Berbec

Nu spune "da" inainte de a fi sigur ca ceea ce ti se propune este cu adevarat ceea ce pare la prima vedere. Consulta-te cu partenerul de viata si comportati-va ca o familie. Orice sfat primit o sa iti prinda bine.

Taur

Relatia cu partenerul de viata se imbunatateste si o sa petreceti ceva mai mult timp impreuna. Aceasta apropiere o sa duca la o atmosfera frumoasa in familie, chiar si prietenii vor observa ca se intampla ceva frumos cu voi.

Gemeni

Ti-a intrat ceva in cap si nu vrei sa renunti pana nu reusesti. Intentionezi sa faci ceva pentru cei dragi si esti emotionat. Gestul tau va fi apreciat de toti cei dragi. Totusi, ai grija sa nu exagerezi si sa ai parte de necazuri.

Rac

Ai facut ceva special pentru cineva din cercul de prieteni, insa totul a fost interpretat gresit si acum te vezi pus in fata unei situatii neplacute. Alege cu grija cuvintele si explica-le celorlalti ca intentiile tale au fost bune.

Leu

Multa afectiune, dragoste si gesturi de tandrete. Asa o sa arate saptamana ta. Te simti mai conectat ca oricand cu partenerul de viata si nimic nu va poate sterge zambetul de pe fata. Amandoi o sa va simtiti bine si discutati orice subiect fara teama.

Fecioara

Ai depus un efort mare pentru a face ceva, insa nimeni nu iti apreciaza osteneala. Te simti ranit si desi iti impui sa nu te lasi afectat de asta, nu vei putea sa ramai ferm pe pozitii. Abia spre sfarsitul saptamanii te vei simti mai bine.

Balanta

Dupa o perioada oarecum neagra in viata personala, apare Soarele. O sa ai parte de cateva surprize, dar nu neaparat cadouri sau lucruri, ci poate fi vorba despre ceva cu valoare sentimentala mare. Este posibil sa iti cunosti marea iubire.

Scorpion

Ti-ai pierdut rabdarea in privinta partenerului de viata. Mereu il rogi sa iti faca o favoare si el nu te baga in seama. Acum a venit randul tau sa nu mai sari imediat cand te roaga ceva. Nu ii place cum este tratat si se va schimba radical.

Horoscop realizat de Zaza

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste 2011, #horoscop dragoste decembrie , #horoscop dragoste