Horoscop dragoste: 20-26 februarie 2012

Duminica, 19 Februarie 2012, ora 09:24
4125 citiri
Horoscop dragoste: 20-26 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Pesti

O saptamana buna pentru a spune partenerului de viata tot ceea ce simti. A trecut ceva timp de cand nu ti-ai deschis sufletul in fata sa si acum este un moment bun. O sa vezi ca, la randul sau, iti va pregati ceva special.

Berbec

Astrele prevad cateva zile pline de romantism. Nu iti explici nici tu, dar te porti exemplar. Faci lucruri pe care cel drag ti le-a cerut de mai mult timp si esti dispus sa lasi de la tine ceva mai mult pentru linistea familiei.

Taur

Nu te ingrijora ca ai oferit mai mult decat ai primit pentru o sa se schimbe roate si vei fi acaparat de declaratii si dovezi de dragoste. Ba chiar o sa iti doresti sa nu fie atat de multe, pentru ca te vei simti incomod.

Gemeni

Ai facut o surpriza cuiva, insa nu ti s-a intors favoarea si acum te simti dezamagit. Nu este vina celui in cauza, ci a ta pentru ca ai cerut mai multe decat ti se putea oferi. Pe viitor sa iti setezi obiective reale si sa nu mai exagerezi pentru a nu suferi din nou.

Rac

Nu se merita sa alergi la nesfarsit dupa ceva ce nu vei obtine niciodata. Resemneaza-te si mergi mai departe pentru ca este singura solutie pe care o ai la indemana in prezent. Nu te hazarda si pune punct acum.

Leu

Esti prins cu foarte multe treburi si adevarul este ca ti-am cam ignorat familia in ultima vreme. Ai face bine ca acum sa faci ceva dragut pentru ei si sa iti indrepti gresela. O iesire cu toti este un inceput cu toti.

Fecioara

Te simti foarte apropiat de partenerul de viata in aceste zile. Faceti totul impreuna si simti ca ceva s-a schimbat in bine. Asta va consolida foarte mult relatia si puteti sa treceti la urmatorul pas, care poate fi o casatorie sau un copil.

Balanta

Saptamana aceasta va fi buna din punct de vedere sentimental, dar simti ca este loc de mai bine. La inceputul saptamanii vei fi nevoit sa faci un drum, care nu ii va conveni partenerului de viata si de aceea apar mici discutii.

Scorpion

Vor fi cateva zile foarte pline la locul de munca si abia iti mai ramane timp si pentru viata personala. Ai grija ca cel drag se va simti ignorat si s-ar putea sa caute alinare in alta parte. Nu te speria, nu este vorba despre o alta persoana cu care sa devina foarte intim, insa nici nu te poti culca pe o ureche.

Sagetator

Ai ceva de facut si cu siguranta cu acest lucru ii vei da pe toti pe spate. Abia astepti sa se termine si sa ii uimesti pe apropiatii tai. Te pui pe treaba si depui eforturi mari pentru a te asigura ca totul merge potrivit planurilor.

Capricorn

S-a vazut ca ai avut de munca si ca nu te-ai putut concentra pe toate aspectele vietii. Uite ca acum te-ai eliberat putin de sarcini si poti face ceea ce vrea inima. Asta inseamna ca partenerul de viata si prietenii apropiati se vor bucura mai mult de prezenta ta.

Varsator

Nici prin gand nu iti trece sa faci ceea ce te roaga cel drag. Vrei sa tii cont doar de ceea ce crezi tu ca este bine si refuzi orice sfat. O sa ajungi sa regreti. Din fericire, nu este vorba despre ceva foarte grav, dar pe viitor sa iti inveti lectia.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste februarie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste
Comentarii