Horoscop dragoste: 20-26 iunie

Duminica, 19 Iunie 2011, ora 10:45
3334 citiri
Horoscop dragoste: 20-26 iunie
Foto: Ziare.com

Gemeni

Marte iti va influenta starea financiara si asta inseamna ca o sa poti sa iti satisfacti toate poftele alaturi de partenerul de viata. Asta este ocazia perfecta pentru ca toate lucrurile deranjante sa fie puse la punct. Accentul va fi pus pe cea de-a cincea casa astrologica, cea a creatiiei, a jocurilor si a speculatiei.

Rac

Pui mare accent pe viitorul tau si este posibil ca in aceasta saptamana sa te decizi ce vrei sa studiezi in continuare pentru ca drumul sa iti fie mai usor in viata. Persoana cea mai apropiata de tine, iubit/iubta/sot/sotie, va face ceva iesit din comun si ar fi bine sa il/o urmezi.

Leu

Vei fi foarte popular. Pui accentul pe socializare si nu lasi pe nimeni interesant sa treaca pe langa tine fara sa afli toate detaliile de acea persoana. Nici cel mai ascuns secret nu va ramane nedescoperit de tine. Energia se datoreaza si faptului ca unele neintelegeri din familie iau sfarsit.

Fecioara

Nu are rost sa ramai prins intr-un cerc de prieteni in care nu te simti bine de dragul discutiilor sau pentru faptul ca ati petrecut multi ani impreuna. Fa doar ceea ce iti place pentru a nu ajunge peste ani si ani sa regreti ca nu ai facut ceea ce simteai.

Balanta

Orice Romeo are Julieta lui, nu? Exista sanse mari ca in aceasta saptamana sa iti cunosti marea dragoste. Asta nu inseamna neaparat ca vei incepe o noua relatie, ci doar ca acesta sau aceasta o sa iti fie alaturi pe viitor.

Scorpion

Casa sociala va fi pusa in centrul atentiei in aceasta saptamana. Adica prietenii, familia si alte rude vor fi cei ce iti vor sta in preajma si alaturi de care te vei simti cel mai bine. Este posibil ca printre ei sa se afle si cineva de la locul de munca.

Sagetator

Iei prea mult in seama ceea ce zic cei din jur si nu reusesti sa faci ceva fara sa le ceri sfatul. Fii stapan pe propria viata. In afara de partenerul de viata nimeni nu trebuie sa isi dea cu parerea referitor la ceea ce ai tu de facut.

Capricorn

Esti deschis noului si accepti orice ti se propune in zilele astea referitor la concediu si la modul in care urmeaza sa il petreci. In urma cu putin timp nu prea te gandeai la acest aspect, insa acum o poti face fara griji.

Varsator

Lasa totul deoparte si asculta-ti instinctul. Daca stai sa te gandesti prea mult, pierzi ocazia ivita si apoi o sa te plangi. Uita de griji si de munca si cateva zile pune accent pe viata sentimentala.

Pesti

Cineva din apropierea ta exagereaza in anumite privinte. Daca nu vrei sa mergi mai departe, pune o bariera acum pentru a nu se interpreta gresit. Pe de alta parte, daca si tu esti de acceasi parere, lasa totul sa mearga de la sine.

Berbec

Desi partenerul de viata iti da semne ca vrea sa petreaca mai mult timp cu tine, esti atat de prins cu treburile tale incat il ignori. Daca nu te trezesti acum, s-ar putea sa o faci cand cel drag va fi deja cam departe.

Taur

Esti cu un pas inaintea celui drag si stii tot timpul ce vrea si faci totul in asa fel incat sa aiba impresia ca ii citesti gandurile. Oricine s-ar ingrijora putin de partea asta, dar nu si el/ea. Ba din contra, simte ca trebuie sa stea si mai mult in preajma ta.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop dragoste iunie, #horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2011 , #horoscop dragoste