Horoscop dragoste: 21-27 noiembrie 2011

Duminica, 20 Noiembrie 2011, ora 08:42
2722 citiri
Horoscop dragoste: 21-27 noiembrie 2011
Foto: Ziare.com

Scorpion

Te simti foarte atras de o persoana de sex opus, insa nu este exact ceea ce trebuie sa se intample pentru ca nu este vorba de partenerul tau. Ai grija in ce te aventurezi pentru a nu ajunge sa regreti.

Sagetator

Casa dragostei intra in cea mai buna perioada. Este posibil sa auzi de o sarcina sau o nunta. Nu neaparat in cadrul cuplului tau, ci poate un alt membru al familiei va intampina o astfel de situatie.

Capricorn

Trebuie sa faci un pas important si esti emotionat asa cum nu ai mai fost de mult timp. Nu mai poti amana asta si trebuie sa iti faci curaj. Prietenii te sustin cat pot de mult si datorita acestui lucru totul o sa iti para mai usor.

Varsator

Ai grija cu cine iesi in oras in perioada urmatoare pentru ca risti sa se interpreteze gresit totul. In plus, nu intinde coarda cu marturisirile despre viata personala oamenilor in care nu ai foarte mare incredere, oricat de mult ai simti nevoia sa te destainui.

Pesti

Micile probleme din cuplu te-au impiedicat sa iti arati iubirea catre partenerul de viata, iar acum vrei sa indrepti asta. Totusi, sa nu uiti ca mai aveti si cateva conflicte de rezolvat.

Berbec

Chiar daca la prima vedere totul pare in regula intre tine si cel drag, nu incepe ceva important inainte de a cantari totul cu atentie. Orice propunere ce pare nevinovata analizeaza-o bine inainte de a accepta sau nu.

Taur

Soarele iti influenteaza casa dragostei si a banilor, ceea ce inseamna ca o sa ai o saptamana iesita din comun. Nici macar greutatile intampinate la birou nu te vor face sa te simti rau.

Gemeni

Esti foarte emotionat pentru ca o ruda ti-a dat o veste la care nu te asteptai. De obicei, reusesti sa iti ascunzi sentimentele, insa acum nu vei reusi.

Rac

In primele zile vei avea foarte mult de munca si nu o sa iti stea gandul la viata personala, insa spre sfarsit se va intampla ceva ce te va face sa te indepartezi de latura profesionala. O sa petreci mai mult timp cu persoanele dragi.

Leu

Viata sentimentala nu va suferi schimbari majore, ci o sa evolueze pe aceeasi linie pana joi. Atunci o sa afli ceva ce te va face sa cazi pe ganduri. Nu te ingrijora. Este vorba despre un lucru pe care il analizai de ceva vreme.

Fecioara

Nici macar nu sperai ca lucrurile vor evolua atat de bine intre tine si partenerul de viata. Surprizele vin una dupa alta si vei avea cateva zile de fericire totala.

Balanta

Nu ai luat in seama vorbele cuiva care te-a invatat de bine si acum platesti pentru asta. Nici macar prietenii nu te pot ajuta in aceste momente.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste noiembrie , #horoscop dragoste