Horoscop dragoste: 22-28 august 2011

Duminica, 21 August 2011, ora 14:16
2812 citiri
Horoscop dragoste: 22-28 august 2011
Foto: Ziare.com

Leu

In cazul in care esti nascut in prima parte a lunii, astrele prevad o perioada cam tensionata. Multa agitatie in viata de cuplu, insa nu te gandi la ceva de rau, ci la ceva constructiv. La inceputul saptamanii vei participa la un eveniment alaturi de partenerul de viata.

Fecioara

Nu o duci prea bine pe plan sentimental, insa nici nu te ingrijoreaza foarte mult acest aspect pentru ca viata profesionala iti ocupa o mare parte din timp. Spre sfarsitul saptamanii vei avea de facut un drum la niste rude.

Balanta

Nu esti foarte deschis in ceea ce priveste dezvaluirea intimitatilor, insa in aceasta saptamana intalnesti oameni care te vor sfatui de bine si ar fi bine sa le iei sfaturile in calcul. Totusi, ai grija cui si ce spui.

Scorpion

Cei dragi incearca sa iti ofere tot ceea ce trebuie pentru a te simti bine. Efortul depus de tine in ultima perioada iti va fi recompensat.

Daca esti singur, nu da curs invitatiilor in oras primite de la persoane de sex opus. Nu este cazul acum.

Sagetator

In aceste zile vei face lucuri speciale pentru partenerul de viata, ceea ce va duce relatia voastra la un alt nivel. Si cei din jur vor observa imbunatatirea aceasta si zambetul de pe fata va spune totul fara sa fie nevoie de multe intrebari.

Capricorn

Nimic nou din punct de vedere sentimental in urmatoarea perioada. Asta nu inseamna ca nu vei actiona pentru a face ceva important pentru viitorul tau, ci doar ca esti sigur pe ceea ce simti si nu ai nevoie sa faci ordine in ganduri.

Varsator

Relatia cu partenerul de viata va avea de suferit din cauza unei rude. Vina iti apartine in totalitate pentru ca nu ti-ai facut ordine in prioritati si ai acordat prea multa atentie cuiva care nu merita.

Pesti

Daca esti singur, treci printr-o perioada dificila din cauza unor schimbari de la locul de munca si ai nevoie de sustinerea celor din jur. Prietenii ar trebui sa te sprijine neconditionat.

Berbec

Omul nu poate avea totul in acelasi timp, insa nu prea iti surade ideea de a mai astepta pana cand ajungi sa ai tot ceea ce ai pus pe lista. Partenerul de viata simte nemultumirile tale si face tot posibilul sa rezolve anumite aspecte.

Taur

Pentru ca totul sa fie "roz" pregateste o calatorie in locul preferat al iubitului/iubitei/sotiei/sotului sau macar cumpara-i ceva ce isi doreste foarte mult. Asta nu va schimba foarte mult lucrurile, dar vei demonstra cat de mult regreti greseala facuta in urma cu ceva timp.

Gemeni

Nu ai de ce sa te plangi de viata personala. Ai parte de surprize peste suprize placute, momente speciale si tot ce se intampla este pe placul tau. Simti ca toate acestea iti vor da forta pentru a rezista celorlalte "lovituri".

Rac

Nu ar strica sa incerci sa te ocupi mai mult de propria persoana si sa ii lasi pe altii sa isi faca griji pentru problemele lor. Marti va fi ziua cea mai buna din saptamana, iar in weekend evita iesirile in locurile aglomerate.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste 2011 , #horoscop dragoste