Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Horoscop dragoste: 23-29 ianuarie 2012

Duminica, 22 Ianuarie 2012, ora 08:00
3356 citiri
Horoscop dragoste: 23-29 ianuarie 2012
Foto: Ziare.com

Capricorn

Dai dovada de mult romantism in urmatoarea perioada. Nu numai ca cei din jur nu te mai recunosc, insa nici macar tu nu banuiesti de ce esti in stare. Un lucru este sigur: cu totii vor ramane muti de uimire in fata gesturilor tale.

Varsator

Viata sentimentala incepe sa prinda contur. Dupa un timp in care ai fost ametit de sentimente contradictorii, acum stii exact ce si pentru cine simti. Poti trece la urmatoarea etapa, insa fii sigur ca nu este vorba doar despre ceva euforic.

Pesti

Inainte de a spune ceea ce gandesti, asigura-te ca este ceea vrei sa se inteleaga, altfel risti sa isti un scandal fara precedent. Lipsa de comunicare isi spune cuvantul. Invata din aceste greseli si, pe viitor, fa in asa fel incat sa nu mai apara astfel de neintelegeri.

Berbec

Duci o lupta cu propria persoana. Pe de-o parte, ai vrea sa risti si sa faci ceea ce iti spune inima, insa ratiunea o ia inainte si te indeamna sa stai pe loc. Trebuie sa cantaresti foarte bine datele de care dispui.

Taur

Mereu ai incercat sa faci ceea ce trebuie pentru a da bine in ochii celor din jur. Ar fi cazul sa incerci sa faci ceva mai mult doar pentru tine. Lasa-i pe altii sa se ocupe singuri de ei. Este timpul sa te rasfeti pe tine.

Gemeni

Partenerul de viata te surprinde intr-un mod deosebit. Este vorba despre o surpriza pe care o pune de mult timp la cale. Nu banuiesti nimic si tocmai de aceea rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor sale.

Rac

Nu pierzi timpul deloc. Ti-ai pus ceva in gand si nu te lasi pana nu iese ca tine, chiar daca trebuie sa renunti la cateva ore pe care trebuia sa le petreci in compania unor persoane dragi. Esti dispus sa faci aceste compromisuri pentru a-ti reusi ceea ce faci.

Leu

Primele trei zile vor fi foarte liniste, insa in urmatoarele o sa ai parte de cateva provocari pe plan personal. Nu te speria, pentru ca astrele au semne bune, doar ca vei fi epuizat la sfarsitul saptamanii.

Fecioara

Atunci cand ai ceva de spus, fa-o. In caz contrar, ajungi sa faci ceea ce nu suporti, iar asta implica vizita la unele rude pe care, sincer, nu le suporti deloc. Totusi, pentru a nu-l dezamagi pe cel drag, ai grija la tonul pe care ii spui ca nu iti face placere sa stai cu persoanele respective.

Balanta

Lupta pentru sefia din casa a cam fost castigata de tine si te simti exact ca un cocos. Esti sigur ca iti doresti sa fii conducatorul? Ai grija ca ai si responsabilitati, nu numai avantaje. Aminteste-ti de plata facturilor si apoi ia o decizie.

Scorpion

Familia va juca un rol important pentru viata sentimentala in aceasta saptamana, poate fi vorba despre unele sfaturi venite din partea unei persoane mai in varsta. Datorita acestora, reusesti sa iei hotararile potrivite pentru tine.

Sagetator

Partenerul de viata va face tot posibilul ca in aceasta saptamana sa te faca sa te simti cea mai importanta persoana din lume. Gesturile sale o sa iti demonstreze ca te-ai inselat atunci cand ai crezut ca nu mai are aceleasi sentimente pentru tine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste 2012, #horoscop dragoste ianuarie , #horoscop dragoste