Horoscop dragoste: 29 noiembrie - 5 decembrie

Luni, 29 Noiembrie 2010, ora 09:41
4197 citiri
Horoscop dragoste: 29 noiembrie - 5 decembrie
Foto: Ziare.com

Sagetator

Saptamana va incepe foarte bine din punct de vedere sentimental, mai ales ca partenerul de viata incearca sa te surprinda intr-un mod cat mai romantic. Este adevarat ca ii cam strici planurile pentru ca ii "mirosi" fiecare miscare, insa pana la urma va reusi sa isi duca planul la bun sfarsit.

Spre mijlocul saptamanii Soarele va avea o influenta aparte asupra vietii sentimentale si te va face sa fii mult mai receptiv la nevoile si dorintele partenerului. Acest lucru iti va consolida relatia si te va ajuta sa descoperi unele lucruri pe care nu le stiai despre partenerul tau. Stai linistit. Nu este nimic de rau.

Exista mari sanse ca in weekend sa faci un drum in afara orasului, tot in scop personal.

Capricorn

De multa vreme incerci sa raspunzi la o intrebare foarte personala, de fapt este mai mult o decizie ce trebuie luata, insa nu ai idee ce trebuie sa alegi. Este foarte important sa alegi ceea ce trebuie pentru ca este in joc viitorul tau. Problema ta este ca, daca de obicei te consulti cu partenerul de viata in orice, de data aceasta nu ii poti cere sfatul.

Trebuie sa ai ceva mai multa grija pentru ca aceasta problema a ta poate fi interpretata gresit de partenerul de viata si sa apara discutii.

Joi sau vineri vei reusi sa te hotarasti care este urmatorul pas pe care trebuie sa il faci. Alegerea va fi cea mai buna, iar spre sfarsitul saptamanii lucrurile in viata personala se vor aranja.

Varsator

Nu intelegeai de ce in ultima vreme ai parte numai de evenimente neplacute, insa luni o sa gasesti raspunsul pe care il cautai. Incepand de atunci lucrurile vor sta cu totul altfel din punct de vedere personal.

Daca erai singur, incepand de marti pana joi ar fi indicat sa socializezi mai mult, deoarece poti sa cunosti o persoana noua ce este un candidat bun la "functia" de iubit/iubita.

In cazul in care esti casatorit, trebuie sa ai mai multa grija vineri, cand o ruda mai indepartata vorbeste mult si fara rost si poti avea discutii neplacute cu partenerul de viata pe baza acestui subiect.

Pesti

Viata ta este in sfarsit mai linistita. Simti ca nimeni si nimic nu te poate enerva si ca totul merge ca pe roate. Asta pana marti, cand partenerul de viata va face o miscare gresita si iti va da intreg programul peste cap.

De aici vor degenera unele discutii nu tocmai la locul lor, insa este si putin vina ta pentru ca uneori esti o fire vulcanica si te aprinzi mult mai repede decat ar fi cazul.

Daca ai sta si ai analiza lucrurile la rece, ai realiza ca partenerul nu face mereu ceva ca sa te enerveze pe tine, ci pur si simplu greseste, iar a gresi este omeneste.

Sambata si duminica vei fi foarte calm si parca alt om fata de inceputul saptamanii.

Berbec

In aceasta saptamana apare posibilitatea unei aventuri, insa nu neaparat una concreta, ci se poate pune problema de una platonica. Nu ar strica sa deschizi bine ochii inainte de a te lansa in astfel de discutii, mai ales in cazul in care ai deja un partener de viata.

Ai fi dispus sa risti ceea ce ai construit alaturi de persoana de langa tine, pentru o persoana pe care o cunosti doar de cateva zile si, mai ales, alaturi de care nu ai petrecut foarte mult timp?

Stai mai bine si gandeste-te ce risti sa pierzi si ce ai de castigat din tot acest flirt?

Taur

Nu poti spune ca esti plictisit de partenerul de viata, dar nici ca mori de nerabdare sa il vezi. Solutia ar fi sa incerci sa schimbi ceva in viata ta de cuplu, doare risti sa se instaleze din ce in ce mai mult monotonia si atunci chiar ca o sa ai impresia va viata alaturi de partenerul de viata este un cosmar.

Lucrurile iau o intorsatura neasteptata incepand de miercuri, cand partenerul de viata va face ceva deosebit si vei intelege ca sentimentele sale fata de tine nu s-au schimbat, ci doar stresul il face ca uneori sa para mai indirent.

Gemeni

De ce vrei tu mereu sa iti inchipui lucruri care nu exista? Chiar daca totul este perfect in viata ta personala, o sa cauti cat poti tu de mult sa gasesti un motiv de cearta sau de discutii care nu isi au rostul.

Este chiar atat de greu sa accepti faptul ca poate este chiar adevarat faptul ca lucrurile in relatia ta merg foarte bine si ca nu exista motiv de ingrijorare?

Lucrurile stau ceva mai rau in cazul in care nu esti implicat intr-o relatie, pentru ca in aceasta saptamana astrele prevad putine sanse de a incepe una.

Rac

Esti foarte multumit de viata ta personala si asta iti ofera forta necesara pentru a face fata si sarcinilor de la locul de munca, dar si chef pentru a face cat mai multe lucruri in fiecare zi, bineinteles alaturi de partenerul de viata.

Acesta la randul sau va face tot posibilul pentru a te face sa te simti cea mai importanta persoana si nu este exclus faptul sa primesti un cadoul de la el.

Weekendul va fi cea mai frumoasa parte a saptamanii din punct de vedere personal.

Leu

Ai multe emotii. De ce? Nici macar tu nu ai idee de ce simti acest lucru si parca ai fluturasi in stomac, ca si cum acum te-ai indragosti. In cazul unor persoane acesta poate fi motivul, insa in cazul persoanelor care sunt deja implicate intr-o relatie aceste senzatii pot fi puse pe seama apropierii unei date importante pentru relatia lor.

Ar fi o idee destul de buna sa iti surprinzi partenerul de viata cu un cadou sau sa pregatesti o calatorie surpriza.

Fecioara

Cum ar fi ca exact atunci cand iti este lumea mai draga si astepti sa pleci intr-un anumit loc partenerul de viata sa vina sa iti spuna ca nu te poate insoti? Ei bine, daca nu iti place acest lucru, nu face nici tu asa ceva.

Dupa ce ai rezolvat problema cu participarea la un anumit eveniment alaturi de partenerul, ar fi indicat sa incerci sa faci ceva special pentru a repara raul facut.

In cazul in care esti singur, iar un coleg de la munca te invita la o petrecere sau un alt fel de eveniment de acest gen, nu rata ocazia, pentru ca este posibil sa intalnesti o persoana speciala.

Balanta

Viata sentimentala nu da semne ca s-ar schimba, dar nici tu nu faci nimic nici pentru a o schimba in bine, dar nici nu gresesti pentru a strica ceva.

In cazul in care este singur nu exista sanse ca in aceasta saptamana sa se schimbe ceva, insa nici daca esti implicat intr-o relatia lucrurile nu vor fu foarte roz.

Cel mai bine ar fi ca in aceasta saptamana sa incerci sa te simti bine, insa nu in compania altor persoane, ci sa faci ceva pentru a sufletul tau.

Scorpion

Spre deosebire de multe persoane din jurul tau viata personala evolueaza destul de bine si nu simti nevoia de nicio schimbare. Cu toate acestea, partenerul de viata are ceva de comentat si uite asa apar problemelele.

Nu ar fi indicat ca aceste probleme sa fie discutate in prima parte a sapatamanii, din cauza problemelor de la locul de munca, care te fac sa te simti agitat si este posibil ca acest lucru sa iti afecteze si viata personala.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste saptamanal , #horoscop dragoste