Horoscop dragoste 3-9 ianuarie

Luni, 03 Ianuarie 2011, ora 17:42
2858 citiri
Horoscop dragoste 3-9 ianuarie
Foto: Ziare.com

Capricorn

Inceputul de an il vei petrece in compania partenerului de viata si o sa aveti parte de multe activitati alaturi de mai multe persoane dragi. Ba mai mult, o sa va prelungiti concediul pentru a sta cat mai mult timp impreuna.

Pe la mijlocul saptamanii o sa faceti un drum in afara orasului pentru a rezolva o problema legata de viata de familie, insa in week-end o sa stati din nou mai mult timp impreuna.

Varsator

Lucrurile nu merg dupa bunul plac, insa nici nu poti sa te vaiti ca viata ta sentimentala este sub orice critica. Poate esti si tu de vina pentru faptul ca te afli in aceasta situatie.

In cazul in care esti casatorit, lucrurile vor sta cu totul si cu totul diferit si o ai parte de un inceput de an foarte bun din acest punct de vedere. Vei avea parte de discutii foarte serioase alaturi de partenerul de viata si este posibil ca 2011 sa fie un an al schimbarilor.

Pesti

O sa ai parte de un inceput de an foarte tensionat, plin de discutii in contradictoriu cu mai multe persoane din anturajul tau. Din fericire, partenerul de viata o sa iti tina partea si o sa termini cu bine toate aceste discutii care nu prea isi au rostul.

In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie, nu ar strica sa iesi mai des in oras si sa accepti invitatiile venite chiar si din partea unor persoane necunoscute.

Berbec

Inceputul de saptamana va fi unul deosebit, insa spre sfarsitul saptamanii o sa ai parte de unele discutii cu partenerul de viata. Chiar daca te vei cam enerva, o sa vezi ca aceste discutii vor duce catre ceva bun.

Weekendul urmator lucurile vor sta ceva mai bine si o sa aveti parte de momente placute petrecute impreuna, poate chiar si o plimbare in afara orasului.

Taur

Planuiesti sa pleci undeva cu partenerul de viata si ai inceput sa faci deja pregatirile pentru a pune totul la punct. Ti-ai propus ca totul sa iasa ca la carte si nu ai de gand sa lasi nimic sa nu iasa bine.

Dupa aceasta mini vacanta, o sa te simti mai legat de partenerul de viata si o sa va simtiti mai bine unul in compania celuilalt.

Gemeni

Nu prea esti multumit de cum au decurs lucrurile in ultima vreme cu partenerul de viata si esti hotarat sa faci ceva pentru a schimba aceasta situatie. Esti dispus chiar sa pleci pentru cateva zile din oras si sa petreceti mai mult timp impreuna.

Dupa cateva zile petrecute in doi o sa observi o imbunatarire in relatia de cuplu si chiar nu vor mai exista discutii in contradictoriu.

Rac

Nu prea ai ce sa reprosezi in ceea ce priveste relatia de cuplu. Partenerul de viata face tot posibilul ca sa iti faca pe plac si chiar reuseste. Ba mai mult, nimic din ce se va intampla in aceasta saptamana nu te va supara, ci din contra, te va face sa vezi cu ochi mai buni relatia.

Ar fi indicat ca in aceasta saptamana sa nu accepti nicio invitatie in oras venita din partea unor persoane pe care nu le cunosti foarte bine, mai ales in cazul in care nu esti implicat intr-o relatie. Cu alte cuvinte, in aceasta saptamana nu incepe o noua relatie.

Leu

Ramai uimit de ceea ce face partenerul de viata si chiar incepi sa crezi ca sentimentele sale sunt mult mai serioase decat credeai tu pana acum.

In cazul in care nu esti implicat intr-o relatie, poti incepe una, doar in cazul in care cunosti foarte bine persoana alaturi de care vrei sa pornesti la drum.

Fecioara

Te nemultumeste un anumit aspect al relatiei tale si incerci sa discuti cu partenerul despre acest lucru. Ai grija cum expui problema si cum spui ceea ce simti pentru a nu fi inteles gresit si sa nu ajungi la discutii care nu sunt necesare.

Dupa ce vei spune tot cee ai pe suflet o sa vezi ca totul va fi mai bine si exista mari sanse ca relatia sa fie din ce in ce mai buna.

Balanta

De aceste Sarbatori ti-ai facut griji ca relatia ta nu se indreapta catre un punct dorit, insa acum te-ai linistit si ai observat ca partenerul de viata nu s-a schimbat, ci era doar ingrijorat de un anumit proiect. Acum te poti bucura ca lucrurile merg in directia dorita si sa te linistesti.

Daca esti casatorit, este posibil ca in aceasta saptamana sa discuti cu partenerul de viata despre posibilitatea de a avea un copil.

Scorpion

Ai sarbatorit sfarsitul anului numai in prezenta partenerului de viata, iar acum ca ati inceput munca nu prea esti incantat de faptul ca nu o sa il ai tot timpul langa tine. Asta te face sa te gandesti serios sa iti iei cateva zile libere si sa iti rogi partenerul sa faca acelasi lucru, pentru a sta mai mult timp impreuna.

In cazul in care in ultimul timp ati avut parte de cateva momente tensionate, in aceasta saptamana nu se va mai pune problema de asa ceva.

Sagetator

Te simti foarte bine din punct de vedere personal. Te intelegi bine cu partenerul de viata, iar copiii, daca ai, nu iti creeaza niciun fel de problema. Pe scurt, nu ai de ce sa te plangi in aceasta saptamana din punct de vedere personal.

Ba mai mult, spre sfarsitul saptamanii o sa primesti o veste foarte buna de la partenerul de viata si este posibil sa plecati pentru cateva zile din oras.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste 2011, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste