Horoscop dragoste: 3-9 octombrie 2011

Duminica, 02 Octombrie 2011, ora 14:45
4611 citiri
Horoscop dragoste: 3-9 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

Lasa-te dus de val si profita de faptul ca partenerul de viata este dispus sa iti satisfaca toate placerile. Ti se pare ciudat comportamentul sau, insa nu pune prea multe intrebari. De ce sa te complici, cand poti accepta totul cu zambetul pe buze?

Scorpion

Ai facut o greseala fata de o persoana draga si acum regreti. Nu ai cum sa repari raul facut, insa ai putea sa gasesti o solutie prin care sa demonstrezi ca iti pare rau cu adevarat. Ai grija ca pe viitor sa nu faci acelasi lucru pentru a nu strica relatiile cu prietenii sau chiar cu partenerul de viata.

Sagetator

Nu esti dispus sa lasi de la tine in cadrul unui conflict cu sotul/sotia/iubitul/iubita si din aceasta cauza ai putea sa ajungi intr-o situatie critica. Ar fi bine sa iti poti stapani firea vulcanica. Spre sfarsitul saptamanii vei reveni la sentimente mai placute.

Capricorn

In ultima vreme ai fost preocupat de un anumit subiect si totul s-a legat de asta. Acum, simti nevoia de o pauza si impreuna cu cel drag o sa plecati intr-o mica vacanta departe de locul in care locuiti. O idee buna ar fi sa mergeti la munte.

Varsator

Ai simtit lipsa partenerului de viata, insa acum acesta se compenseaza punand la cale o iesire in oras. Este vorba despre un loc in care iti doreai de mai mult timp sa ajungi, insa nu ai avut ocazia. O sa fii foarte impresionat si nu o sa ii mai reprosezi nimic.

Pesti

Astepti de o vreme sa se intample ceva si iti pierzi rabdarea. Le dai de inteles celor din jur ca nu mai esti dispus sa astepti prea mult. Poate fi vorba despre o tranzactie in care este implicata intreaga familie. Totusi, ai grija la modul in care spui totul pentru ca nu deranja din cauza tonului.

Berbec

Ai nevoie de ajutorul unei rude, dar te gandesti ca este posibil sa te refuze pentru ca in ultima vreme ai cam ignorat-o. Fa-ti curaj si incearca-ti norocul. Si nu uita ca vorba dulce mult aduce. Spre sfarsitul saptamanii o sa ai parte de o reusita in ceea ce priveste viitorul familiei tale.

Taur

Ai asteptari mai mari de la viata ta si in aceasta saptamana lasi sa vada si cei din jur acest lucru. Unii vor fi uimiti sa afle de schimbarile pe care vrei sa le faci si se pregatesc din timp pentru asta. Cel mai socat va fi partenerul de viata.

Gemeni

Ai intalnit de curand o persoana de care te simti foarte apropiat. Ai impresia ca o cunosti de ani de zile si nu te saturi sa stai de vorba cu ea. Nu te gandi neaparat la o relatie sentimentala, ci la una de prietenie. Ai grija doar sa nu iti ignori apropiatii pentru a nu ii indeparta.

Rac

In aceasta saptamana o sa fii foarte relaxat si plin de voie buna. Ceva ciudat avand in vedere atitudinea din ultima vreme. Ai fost foarte stresat si asta s-a vazut in tot ceea ce faceai. Acum zambesti mai mult si te bucuri chiar si cand afara ploua.

Leu

O sa ai parte de cateva zile minunate in compania celui drag. Relatia voastra va trece la un nou nivel. Nu te gandi la un copil sau ceva de genul acest, poate fi vorba doar despre o marturisire importanta.

Fecioara

Esti mult prea serios si risti sa ii deranjezi pe cei din jur cu acest comportament. Nu trebuie sa zambesti daca nu simti nevoia sa o faci, insa nici sa te uiti urat la toti cei care trec pe langa tine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste 2011, #horoscop dragoste octombrie , #horoscop dragoste