Horoscop dragoste: 5-11 decembrie 2011

Duminica, 04 Decembrie 2011, ora 21:44
2851 citiri
Horoscop dragoste: 5-11 decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

Incearca sa fii mai deschis fata de partenerul de viata si o sa vezi ca micile neintelegeri dispar imediat. Esti mult prea orgolios si refuzi sa accepti ca si cel de langa tine poate sa aiba dreptate cateodata. Ar cam fi vremea sa ii iei in seama si pe ceilalti.

Capricorn

Esti foarte agitat din cauza a ceva ce urmeaza sa aiba loc pe la mijlocul saptamanii. Abia joi o sa te simti mai linistit si te vei putea concentra si asupra locului de munca. Cu toate acestea, wekendul va fi destinat unor activitati la care va participa intreaga familie.

Varsator

Inceputul de saptamana va fi rezervat doar partenerului de viata. In fiecare seara o sa incerci sa ajungi rapid acasa, pentru a petrece mai mult timp cu el. Ai realizat ca el conteaza mai mult decat activitatile profesionale si esti hotart sa ii demonstrezi si lui aceste lucruri.

Pesti

Uneori intreci masura, cand discuti cu persoana iubita subiecte sensibile. In aceasta saptamana o sa ii spui ceva ce ii va rani sentimentele si vei fi nevoit sa depui un efort marit pentru a-l impaca. Incearca sa iti dai silinta pentru a nu strica tot ce era frumoas pana acum.

Berbec

Nu iti incapi in corp de fericire. Ai aflat ceva ce nu ar fi trebuit sa auzi, cel putin pentru moment. Paote fi vorba despre o surpriza pusa la cale de partenerul de viata si despre care ai aflat din greseala de la cunoscuti.

Taur

Intervine ceva si nu mai poti face ceea ce aveai planuit de mai mult timp. Te enervezi ingrozitor pentru ca aceasta era solutia pentru a scapa de un eveniment la care vor participa rude pe care nu le agreezi. Cu toate acestea, o sa vezi ca lucruri nu stau atat de rau. Iti va fi de mare ajutor partenerul de viata.

Gemeni

Din punct de vedere sentimental nu vor exista modificari notabile, insa merita precizat ca partenerul de viata a tinut cont in sfarsit de parerea ta si o sa faceti impreuna ceva. Pe de-o parte de impresioneaza gestul sau, insa pe de alta parte, carcotas ca de obicei, te gandesti daca nu cumva ascunde ceva.

Rac

Primele trei zile ale saptamanii nu vor venit cu nimic special, insa situatia se va schimba total spre sfarsit. Cineva apropiat, posibil cel drag, te anunta ca urmeaza sa primesti ceva ce iti doreai de mult timp.

Leu

Nu ai mari pretentii de la viata sentimentala in perioada aceasta, poate si pentru ca totul este pe placul tau si nu ai vrea sa schimbi nimic. Cu toate acestea vei avea parte de ceva special.

Fecioara

Ai avut parte de o mica cearta cu partenerul de viata si niciunul nu vrea sa faca primul pas spre impacara. Orgoliul nu face bine relatiei voastre, asa ca gandeste-te ce este mai important pentru tine: incapatanarea sau iubirea.

Balanta

Refuzi sa iei in calcul sfaturile celor din jur, chiar si atunci cand stii ca au dreptate si ca este bine sa faci cum spun ei. Este bine sa mergi mereu pe mana ta, insa uneori ceilalti de pot ajuta.

Scorpion

Te lupti cu morile de vant. Incerci sa iti faci sotul/sotia/iubitul/iubita sa iti inteleaga punctul de vedere, insa nu reusesti de nicio culoare si mai rau te enervezi. Cel mai bine ar fi sa lasi totul deoparte cateva zile, pana se calmeaza atmosfera. Spre sfarsitul saptamanii totul se va schimba radical si o sa intelegeti de minune.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii , #horoscop dragoste