Horoscop dragoste: 27 iunie - 3 iulie 2011

Duminica, 26 Iunie 2011, ora 08:18
3092 citiri
Horoscop dragoste: 27 iunie - 3 iulie 2011
Foto: Ziare.com

Rac

Soarele iti va influenta viata sentimentala mai mult decat in ultima vreme si asta isi va pune amprenta asupra relatiei tale. Este posibil sa ti se propuna sa faci un pas important pentru viitorul tau, insa nu te gandi neaparat la casatorie sau la un copil.

Leu

Te simti ca o floare primavara. Te bucuri de soare si de tot ce este in jurul tau. Totul a mers ca uns pana acum, iar pe viitor sunt semnae ca va fi mai bine. Profita de aceasta liniste din jurul tau si fa cat mai multe lucruri ce tin de cel drag si de relatia voastra.

Fecioara

Esti pus intr-o situatie dificila in aceasta saptamana din cauza unor relatii mai vechi. Ar fi bine sa nu amesteci trecul cu prezentul si sa tragi o linie pentru a te asigura ca nu intampini probleme.

Balanta

Nu te lasa dus de val oricat de bine ar suna ceea ce ti se propune. Cantareste foarte bine varientele inainte de a alege. Daca este cazul, consulta-te cu cineva apropiat. In cazul in care este vorba despre ceva legat de familie, partenerul de viata trebuie sa stie.

Scorpion

Persoana speciala din viata ta are parte de o reusita si pe la mijlocul saptamanii veti iesi in oras pentru a sarbatori performanta. Daca este vorba despre ceva legat de locul de munca si vor veni si colegii partenerului, ia in calcul si varianta unor discutii legate numai de proiecte si de probleme profesionale.

Sagetator

Se aproprie o schimbare in viata ta si te temi sa nu cumva sa ii faci fata. Cu ajutorul celor dragi o sa duci totul la bun sfarsit. Stai linistit ca nu este vorba de ceva de rau, ci posibil o mutare, o casatorie sau un copil.

Capricorn

De ceva timp te gandesti la ceva, dar acum parca esti prins numai in rezolvarea acestui aspect. O sa ai nevoie de ajutorul cuiva si partenerul de viata este potrivit pentru o astfel de situatie.

Varsator

Te bate gandul sa pleci undeva cu partenerul de viata. Vrei sa il surprinzi si pui la cale un plan prin care sa ii demonstrezi ca sentimentele sunt adevarate si ca nu ai intentii ascunse.

Pesti

Evenimentele din ultima perioada te-au facut sa fii foarte nervos, dar te-au apropiat de familie, in special de partenerul de viata. Astfel, realizezi ca nu aveti nevoie numai de lucruri frumoase pentru a fi alaturi unul de celalalt.

Berbec

Nu esti convins ca cineva drag spune adevarul in legatura cu ceva ce tine strict de viata persoanala. Te simti tradat si vrei sa faci ceva pentru a te asigura ca acesta este adevarul si ca nu il judeci gresit.

Taur

Daca o sa continui cu aceasta atitudine negativista, nu vei reusi sa faci nimic bun, mai ales ceva constructiv. Incearca sa privesti lumea cu alti ochi sa nu mai crezi ca toata lumea are ceva impotriva ta. Incepand de joi vei intra intr-o perioada astrologica buna.

Gemeni

Casa dragostei va fi cea favorizata in aceste zile. Vei avea parte de multe evenimente la care vor participa cei dragi, iar spre sfarsitul saptamnii vei avea mai mult timp de partenerul de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste iunie, #horoscop dragoste 2011 , #horoscop dragoste