Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop de calatorie - mai

Vineri, 06 Mai 2011, ora 16:46
2195 citiri
Horoscop de calatorie - mai
Foto: Ziare.com

Berbec

Nu ai prea multe ocazii sa calatoresti prin tara, esti mai mult legat de casa din cauza unor constrangeri de natura profesionala sau financiara. Asta nu te opreste sa visezi frumos la concediu, astfel incat deja planifici viitoarele calatorii de peste an. Alegi o destinatie de vacanta si numai gandul ca vei ajunge candva acolo te inflacareaza. Totusi, desi calatoriile pe distante scurte sunt limitate, cele peste hotare pot fi marea bucurie a acestei luni, cu sansa de a ajunge intr-o tara unde iti doresti de multa vreme si unde te asteapta evenimente deosebite.

Taur

Vara se instaleaza incet-incet, ceea ce te imbie si pe tine la plimbare. Alegi niste destinatii superbe, unde iti incarci sufletul cu imagini frumoase, emotii puternice si motive reale de bucurie. Ba chiar apare ocazia de a evada undeva intr-un weekend cu persoana iubita, iar timpul petrecut impreuna departe de casa ti se pare cel mai valoros dar al acestei luni. O fuga la mare, o escapada la munte sau o plimbare intr-un peisaj romantic se potrivesc de minune atmosferei acestei luni. Nu prea ai ocazia sa ajungi peste hotare, dar planifici deja o viitoare iesire.

Gemeni

Esti mai tot timpul pe drumuri, cu tot felul de sarcini de serviciu care necesita si deplasare in teritoriu, dar reusesti sa imbini perfect utilul cu placutul, pentru ca ai ocazia sa vezi si ceva placut sufletului. Nu iti indeplinesti doar datoria, ci apuci sa furi din mers si o imagine frumoasa si o informatie despre istoricul locurilor, astfel incat te intorci acasa mai bogat spiritual. Daca ar fi sa pleci peste hotare, te atrag mai mult locurile cu incarcatura istorica - manastiri, castele, locatii medievale, cladiri renumite - dar nu pleci la drum neinformat. Cand ajungi acolo, tu stii deja jumatate din toate informatiile pe care le povesteste ghidul.

Rac

Cheltuiesti mult pe calatorii prin tara, dar nu te uiti la bani daca in joc e bucuria ta si a familiei. Poti ajunge intr-o locatie cu scop comercial pentru ca acolo nu te atrag doar afacerile, ci si cumparaturile, mallurile si magazinele de fite fiind tinta principala. Deci, daca pleci la drum, fii sigur ca ai portofelul doldora de bani, pentru ca te va costa ceva, nu gluma! Ai sansa de a pleca si in strainatate, caci te atrag zonele insorite, regiunile mediteraneene, insulele, croazierele si litoralul din orice parte a lumii, in general locurile cu faima, despre care lumea vorbeste la superlativ.

Leu

Nu ai nicio placere sa calatoresti prin tara, caci deplasarile sunt insotite de motive de stres, trafic, drumuri proaste... Daca le-ai putea amana pe altadata ar fi perfect, dar daca sunt in interes de serviciu, esti obligat sa pleci, cu toate urmarile care vin de aici: nervi, oboseala, conflicte. Calatoriile peste hotare au o conotatie aparte. Poate ca e vorba de o calatorie pe care o visezi si pe care nu ai putut sa ti-o indeplinesti pana acum, spre o destinatie pe care nu ai ocazia sa o atingi decat o singura data in viata. E implinirea unei prelungi asteptari, dar nu e ocolita de piedici.

Fecioara

Calatoriile pe distante scurte sunt incitante, de aceea vei profita de orice ocazie de a pleca la drum, pentru ca asa iti este satisfacuta nevoia de comunicare, de socializare, intrand in legatura cu persoane foarte diverse. Daca nu pleci, efectiv, la drum, iti satisfaci dorinta printr-o impresionanta colectie de informatii, conversatii telefonice, discutii pe net sau contacte pe Facebook, pentru ca asa poti calatori virtual oriunde iti place. Visezi la o calatorie peste hotare, dar deocamdata e doar vremea planurilor de viitor, pentru ca nu a aparut concret si sansa de a urca in avion ca sa ajungi acolo. Totusi, e o placere sa pregatesti calatoria in detaliu.

Balanta

Numai o escapada departe de casa poate avea efectul relaxant pe care il doresti, deci fa tot posibilul sa pleci macar un week-end, pentru ca asa te intorci remontat si gata de actiune. Calatoriile prin tara au scopul de a te elibera de stres, de a uita de griji, de a lasa totul in urma, de a uita ce te macina, pentru ca daca ramai acasa, inconjurat de motivele cotidiene de stres, practic dai ocazia grijilor sa te copleseasca. Ai stabilit cu familia, inca de anul trecut, sa ajungi intr-o anumita locatie peste hotare, iar acum a venit momentul planificarii concrete a tuturor detaliilor. Visati frumos impreuna si abia asteptati plecarea.

Scorpion

Esti multumit de iesirile pe care le faci la sfarsit de saptamana si, pe oriunde treci, gasesti ceva placut care iti umple sufletul de liniste si emotie. Esti atras de locuri cu o aroma aparte: un circuit al vinului sau un tur gastronomic, pentru ca peste tot pui accent pe ceea ce iti rasfata simturile: ochii, papilele gustative, simtul estetic. Daca prin aceste locuri primesti cate ceva pentru toate simturile tale, te intorci acasa de-a dreptul fericit. Peste hotare ajungi mai greu, poate cu sansa unei calatorii scurte, rapide, pentru a rezolva o problema. Daca pleci in vacanta, parca nu te relaxezi asa cum ai dori, pentru ca nu esti pe deplin multumit de ceea ce gasesti acolo si esti mereu cu gandul acasa.

Sagetator

Esti mai tot timpul pe drumuri, prea putin stai pe acasa, pentru ca ai in plan multe locatii unde nu te asteapta totusi motive de relaxare. Calatoriile prin tara au mai degraba scopul de a rezolva o serie de probleme: urci in masina, ajungi la destinatie, iti joci rolul pentru care ai ajuns acolo si te intorci acasa, gata sa pleci din nou peste cateva zile. Nu e tocmai placut sa umbli, deci nu se poate vorbi de calatorii relaxante. Totusi, nimeni nu te opreste sa faci planuri de vacanta, chiar daca nu pleci acum. Alegi destinatia, culegi informatii, rezervi deja biletele, deci calatoriile peste hotare sunt deocamdata un plan de perspectiva, dar care te entuziasmeaza la maximum.

Capricorn

Visezi frumos la locuri pe unde ti-ai dori sa ajungi si esti de parere ca traiesti intr-o tara frumoasa, care merita vizitata cat mai des. Ai ocazia sa treci printr-un loc ce te cucereste pur si simplu, te indragostesti de peisaje, de oameni, de traditii, si vei dori sa te intorci curand. Daca pleci peste hotare, o faci mai mult in scopuri profesionale sau de afaceri. Daca nu ajungi efectiv in alta tara, ai contacte frecvente cu persoane din strainatate, cu care pui tara la cale ori pentru o viitoare vizita a ta acolo ori pentru planuri comune care nu pot fi rezolvate daca nu ajungi si tu la fata locului candva.

Varsator

Tara proprie nu te atrage prea mult, ba chiar abordezi o atitudine ostila cand vine vorba de turism romanesc... Poate chiar ai motive sa critici totul atat de vehement, pentru ca deplasarile pe care le faci prin tara nu se ridica deloc la standardele europene: cazare, servire, transport... Esti oricand gata sa faci reclamatie si sa te ridici pentru drepturile tale de client. Mult mai ofertante sunt calatoriile peste hotare si profiti de orice ocazie de a pleca din tara, pentru ca esti de parere ca lucrurile de calitate doar acolo se gasesc. Luna aceasta chiar ai ocazia de a face o comparatie clara intre ce ti se ofera in Romania si ce poti gasi afara in materie de turism.

Pesti

Urci in masina si pleci pentru ca ti-au cazut ochii pe o anumita locatie pe harta si vrei neaparat sa ajungi acolo. Numai departe de casa iti incarci bateriile si iti recapeti buna dispozitie, deci profita de ocazie si calatoreste. Macar un week-end undeva intr-un spatiu unde poti face mai multa miscare ar fi de ajuns! Calatoriile peste hotare nu sunt favorizate, exista riscul sa contramandezi sau sa anulezi complet o eventuala deplasare in afara tarii din cauza unei piedici care nu poate fi depasita imediat: zbor anulat, tren pierdut, schimbare de plan. Esti dezamagit de calatoriile peste hotare pentru ca nu ies conform planurilor de acasa.

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#horoscop de calatorie, #horoscop lunar calatorie, #horoscop 2011 , #horoscop lunar