Horoscop lunar - aprilie 2011

Joi, 31 Martie 2011, ora 11:20
9140 citiri
Horoscop lunar - aprilie 2011
Foto: Ziare.com

Berbec

Trecerea la o noua luna reprezinta o schimbare importanta pentru tine. Asigura-te ca termini toate proiectele pana la sfarsitul primei saptamani pentru a te putea concentra asupra viitoarelor sarcini.

Din punct de vedere sentimental vei fi nevoit sa treci peste un hop in cea de-a doua saptamana, insa cu mult calm si un ton placut o sa rezolvi totul. Prima parte a lunii va fi buna din punct de vedere financiar, insa ai grija pe ce dai banii pentru a nu ramane fara spre sfarsit.

Taur

Simti ca te-a ajuns oboseala si te gandesti cu groaza ca pana la concediul de vara mai sunt cateva luni. O idee buna ar fi sa iti iei totusi cateva zile libere ca sa nu iti cedeze organismul.

O persoana mai tanara ca varsta va fi cea mai apropiata de tine si vei simti nevoia sa o dadacesti. Incearca totusi sa nu exagerezi. Viata sentimentala va intra intr-o perioada mai buna, mai ales in ultima parte a lunii, cand te vei simti foarte apropiat de partener.

Gemeni

Luna aprilie va fi una buna din punct de vedere financiar. Acum vei primi remuneratia pentru un proiect la care ai lucrat foarte mult si care ti-a ocupat cam tot timpul. Exact de asta aveai nevoie pentru a termina cu datoriile si pentru a-ti focaliza atentia asupra altor obiective.

Desi esti plin de energie si te vezi in stare sa te gandesti chiar si la ceea ce trebuie sa faci peste cateva luni, incearca sa iti setezi sarcinile pe termen scurt pentru a nu te aglomera si pentru a nu renunta inainte de a incepe.

Partenerul de viata va avea nevoie de tine mai mult decat de obicei si asta nu prea te incanta, deoarece ai si tu problemele tale.

Rac

Sansele de a evolua in cariera cresc in aceasta luna datoria eforturilor depuse in primele luni ale anului, insa vorba aceea "cu un ochi plangi si cu un ochi razi" pentru ca, desi financiar este mai bine, simti ca nu vei mai avea timp suficient pentru familie si cei dragi.

Daca vei reusi sa tragi o linie si sa lasi la usa casei problemele de la locul de munca, lucrurile vor sta ceva mai bine si le vei putea imbina pentru urmatoarea perioada. Cel drag simte tensiunea ce a pus stapanire pe tine si pune la cale o surpriza pentru a te ajuta sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile.

Leu

In aceasta luna trebuie sa faci mai multe lucruri care iti plac. Sa te plimbi, sa citesti, sa mergi la teatru sau orice altceva ce iti ofera satisfactie sufleteasca. De asemenea, incearca sa reduci factorii care te streseaza, asta daca vrei sa rezisti in fata sarcinilor ce ti se cuvin in luna aprilie.

Pe plan sentimental nu vor avea loc schimbari majore, insa te vei simti mai atasat de o persoana draga, nu neaparat partenerul de viata. Poate fi vorba despe un copil sau un apropiat.

In ultima vreme ai avut cateva nelamuriri serioase in legatura cu cariera ta si nici acum nu vei scapa de ele. Vei avea mai multe date la dispozitie pentru a le analiza.

Fecioara

Aprilie va fi o luna buna din punct de vedere financiar, doarece vei avea mai multi bani pe mana. Poate fi vorba despre faptul ca ti se termina un credit si in sfarsit te poti bucura de salariul tau intreg.

Vor interveni cateva probleme de sanatate si este bine sa le iei in seama. Ziua norocoasa va fi cea de-a doua vineri a lunii. Nu te astepta sa castigi la loto, ci doar vei avea parte de momente frumoase, liniste si vei reusi sa te relaxezi.

Balanta

Esti foarte comod de obicei si nu te incumeti sa faci ceva pana cand nu observi ca esti in pericol. Asta se va intampla in aceasta luna, cand vei lua atitudine doar atunci cand vezi ca cineva atenteaza la siguranta ta. Poate este cazul sa fii mai atent la proiectele tale si sa te implici mai mult in activitatile de grup pentru ca ceilalti sa afle ideile tale si poate sa le puneti in practica.

Pe plan sentimental lucrurile sunt ceva mai roz. Poate fi vorba despre o noua relatie sau o imbunatatire a celei din prezent.

Deschide bine ochii la persoanele noi pe care le cunosti acum si sa nu ai incredere in cineva doar pentru ca ochii sai iti spun ca este om bun.

Scorpion

Oricat de mult iti plac provocarile, in aceasta luna incearca sa renunti la aceste obiceiuri si sa iti vezi de sarcininile obisnuite. Nici macar invitatiile in oras nu trebuie sa le onorezi in prima parte din aprilie, daca vrei sa eviti certurile.

Si in viata personala trebuie sa ai grija la ceea ce spui sau macar la tonul in care o faci ca sa nu se interpreteze gresit. Nervii tai cu nervii partenerului de viata nu fac casa buna, asa ca incearca sa calmezi spiritele cand este cazul. Tipand unul la altul nu veti reusi decat sa agravati situatia.

Sagetator

Perioada in care certurile sau micile dispute erau ca la ele acasa in viata ta s-a incheiat. Vei intra intr-o perioada de liniste si profitand de asta o sa poti sa petreci mai mult timp cu partenerul de viata. Chiar si cu cele mai enervante rude vei comunica foarte bine.

Luna aprilie pentru tine inseamna bucurie. Cel drag se va simti si el bine si impreuna veti realiza ceva ce aveati planuit de mult timp. Copiii vor simti nevoia de mai multa atentie si ar fi bine sa le-o oferi. Poti organiza o iesire in familie sau pur si simplu sa stati acasa si sa va jucati.

Capricorn

Ai grija la ceea ce spui la inceputul lunii pentru ca vorbele vor fi luate ad litteram, chiar daca tu incerci sa fie o metafora. Oamenii sunt mult prea stresati pentru a intelege glumele tale, asa ca mai bine evita-le.

Profesional, vei avea parte de o reusita, care te ajuta sa cresti din punct de vedere ierarhic. Iti va creste increderea in propriile forte si o sa accepti cu bucurie si entuziasm viitoarele proiecte.

Varsator

Ti-ai alimentat singur propriile frustari si ai atins un punct critic. Prietenii sunt si ei ocupati si nu observa imediat schimbarile prin care treci, fapt ce te deranjeaza. Inainte de a arunca cu venin in ei gandeste-te ca fiecare om are grijile sale pe cap, iar daca tu nu vorbesti despre ce se intampla ei nu au de unde sa stie. Fii mai deschis cu apropiatii tai si o sa simti imbunatatirile.

Norocul iti va surade in cea de-a doua parte a lunii la locul de munca.

Pesti

Este posibil ca in luna aprilie sa iei parte la activitati ce presupun sa te deplasezi in zone exotice. Iti surade acest lucru, insa ia in calcul si riscurile carora trebuie sa le faci fata.

Abia dupa ce te gandesti foarte bine ia o decizie si comunic-o celor de mai sus. Dupa ce toata lumea stie ce urmeaza sa faci, te poti apuca de bagaje.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#horoscop lunar, #horoscop lunar aprilie, #horoscop lunar 2011 , #horoscop lunar