Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop lunar: Aprilie 2017

Vineri, 31 Martie 2017, ora 21:57
12089 citiri
Horoscop lunar: Aprilie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec

Aprilie se anunta a fi o luna destul de agitata pentru nativii in Berbec, cu multa alergatura si oboseala. Apar noi oportunitati de parteneriate, iar cariera va avea parte de schimbari majore, poate chiar vei fi promovat. Vestile cele mai bune vin pe linia sanatatii.

Taur

Viata profesionala va fi pe primul loc in aceasta luna pentru tine. Te gandesti sa faci un mare pas in fata sau sa revii la o activitate pe care ai abandonat-o pentru o vreme. Aminteste-ti mereu ca ai libertatea de a alege ceea ce iti place si sa nu mai incerci sa ii multumesti intodeauna pe cei din jur, ci mai mult pe tine.

Gemeni

Vestile bune din punct de vedere financiar apar dupa data de 20. Pana atunci nu te arunca la cheltuieli prea mari. Cu dragostea va fi putin mai complicat, pentru ca astrele nu lucreaza tocmai dupa placul tau.

Rac

Independenta este foarte importanta pentru Raci si cand cineva incearca sa le-o puna in pericol actioneaza fara sa stea prea mult pe ganduri. Ai grija la ceea ce spui si faci, pentru ca vorbele sa nu fie interpretate gresit. Iti doresti sa progresezi din punct de vedere financiar si va trebui sa depui mult efort in acest sens.

Leu

Din punct de vedere profesional, se anunta o luna foarte interesanta. Vei experimenta ceva nou si vei fi foarte incantat. Mercur te va ajuta cu finantele in ultima parte a lunii. Trebuie sa te relaxezi mai mult si poate chiar sa faci mai mult sport.

Fecioara

Fii foarte atent la deciziile pe care le iei pe plan personal, deoarece unele pot avea urmari considerabile, mai ales in privinta rudelor mai tinere. O sa investesti bani in ceva in care se vor implica mai multi membri ai familiei. Marte iti da curaj pentru a face ceva ce evitai pana acum.

Balanta

Pui mare accent pe cariera si nu spui nu niciunei provocari, chiar daca asta inseamna sa pleci pentru o perioada de acasa. Sfarsesti luna cu mai multa experienta si mult mai sigur pe tine. Acum simti ca poti face fata unor sarcini si mai grele. Evita tranzactiile ce par dubioase din punct de vedere legal.

Scorpion

La inceputul lunii finantele vor inflori precum ghioceii primavara, dar nu te arunca la cheltuieli prea mari. Venus te face sa fii persoana pe care multi si-o doresc in preajma lor. Vei zambi incontinuu si simtul umorului o sa te faca sufletul petrecerii oriunde ai merge. Fii mai atent la sanatate si fa-ti un control medical.

Sagetator

Jupiter te face mai romantic decat de obicei si dornic de a sta mai mult timp cu cel drag. Stai departe de oamenii care nu iti ofera o stare de bine. Daca stii ca trebuie sa mergi la un eveniment unde vor veni si ei, mai bine amana totul. Gaseste o scuza buna si nu te duce.

Capricorn

Aprilie se va dovedi a fi foarte buna din punct de vedere profesional. Important este sa stii sa profiti la timp de ocaziile ce iti apar in drum. Deschide bine ochii la propunerile pe care le primesti. Vrei sa cumperi ceva. Nu alege ceva ce pare pompos la prima vedere, pentru ca reclama poate fi inselatoare.

Varsator

In a doua parte a lunii faci o investitie ce se va dovedi ideala pentru intreaga familie. Atat de inspirat o sa fii incat te asiguri de acum ca vacanta din vara va fi una cu adevarat deosebita.

Pesti

Stii cum sa faci fata unor situatii care pentru altii par fara rezolvare. Partenerul de viata se va panica intr-un moment important, dar il vei ajuta sa isi revina rapid si veti face alegerile bune pentru voi. In unele zile o sa ai de suferit din cauza catorva rude ce gresesc fata de tine.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Horoscop aprilie, #horoscop lunar aprilie, #horoscop lunar 2017 , #horoscop lunar