Horoscop lunar - august 2011

Duminica, 31 Iulie 2011, ora 23:22
6397 citiri
Horoscop lunar - august 2011
Foto: Ziare.com

Leu

Un eveniment ce are loc in aceasta luna te face sa iti schimbi serios planurile pentru viitor. Nu credeai vreodata ca poti sa vezi lucrurile asa, insa uite ca totul se aseaza in favoarea ta. Luna august va fi plina de surprize si chiar cadouri din partea cuiva drag.

Fecioara

Te asteptai ca inceputul de luna sa fie mai linistit, insa jobul da totul peste cap si vei fi nevoit sa amani ceva personal, pentru a tine locul unui coleg care a trebuit sa plece undeva de urgenta. Nu te poti declara fericit de asta, insa nici nu ai cum sa il lasi sa se descurce singur, pentru ca este intr-o situatie dificila.

Balanta

Este luna concediilor si este si cazul tau. Te-ai pregatit intens pentru asta si ajungi chiar sa numeri secundele pana vine momentul plecarii. Verifica toate actele si bagajele, inainte sa pornesti la drum. Cat timp stai acasa, lucrurile se vor desfasura normal, nu vei avea parte de nimic iesit din comun.

Scorpion

Daca esti casatorit, s-ar putea ca partenerul de viata sa iti dea o veste ce va schimba totul de acum inainte. Pe de alta parte, scorpionii singuri au mari sanse sa isi intalneasca perechea. Doar sa ai grija cu cine intri in vorba.

Sagetator

La inceputul lunii o sa intampini cateva probleme de ordin material, din cauza unei datorii mai vechi. Dupa ce o sa depasesti acest moment, o sa te poti concentra asupra a ceva cu adevarat important. De asemenea, in ultima saptamana din august o sa primesti o veste buna de la cineva aflat in alta tara.

Capricorn

Vizitele rudelor nu iti fac placere, in general, insa acum va veni cineva de care iti este cu adevarat dor si te vei bucura la vederea sa. In plus, cadoul pe care ti-l va aduce va fi pe masura asteptarilor si nu ai motive sa te plangi.

Varsator

Este momentul sa planifici o plecare in vacanta, adica o perioada in care sa te incarci cu energie, avand in vedere ca in ultima perioada ai avut parte numai de activitati epuizante. Si relatia cu partenerul de viata este una mai stransa si o sa puteti sa comunicati fara niciun fel de problema.

Pesti

Nu stai foarte bine din punct de vedere financiar si vei fi nevoit sa refuzi o invitatie de calatorie. Te simti lipsit de energie si poate vei face o schimbare in viata ta, posibil referitor la dieta. Nu ar strica nici sa faci ceva mai multa miscare.

Berbec

Simtul creativ este in centrul atentiei in aceasta perioada si daca ai o afacere legata de asta totul va merge struna in august. Chiar o sa semnezi un contract important. Spre sfarsitul lunii este posibil sa iei parte la activitati culturale.

Taur

Apare posibilitatea schimbarii locului de munca sau cel putin a functiei. Incearca sa pari stapan pe situatie, pentru a nu ii face pe cei din fata ta sa dea inapoi. De asemenea, nu accepta imediat ceea ce ti se propune, ci asteapta sa vezi totul scris pe un contract.

Gemeni

Ai avut cateva probleme in luna care tocmai s-a incheiat si acum vrei sa iti iei revansa, asa ca planuiesti sa pleci undeva, departe de tot ceea ce ti-a cauzat starea proasta. Chiar o sa reusesti sa te distrezi si te vei intoarce cu bateriile incarcate.

Rac

Ar fi cazul ca in aceasta luna sa uiti putin de job si sa te ocupi mai multe de familie. Perioada este perfecta pentru a planifica vacanta sau macar un weekend undeva la iarba verde. Spre sfarsitul lui august, vei face un drum in interes profesional, dar care iti va nemultumi partenerul de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#horoscop lunar, #horoscop lunar august, #horoscop lunar 2011 , #horoscop lunar