Horoscop lunar - decembrie 2011

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 14:05
9762 citiri
Horoscop lunar - decembrie 2011
Foto: Ziare.com

Sagetator

O luna plina de surprize. Este normal, avand in vedere ca urmeaza si Sarbatorile de Iarna, moment in care se reuneste familia. Cu toate acestea, ai grija la inceputul lunii pentru ca o sa intampini cateva probleme de sanatate. Pe de alta parte, partenerul de viata intra intr-o perioada extrem de buna, fapt ce va imbunatati considerabil relatia personala.

Capricorn

Luna decembrie va fi epuizanta pentru tine pentru ca ai extrem de multe lucruri de facut. Pentru a avansa la locul de munca trebuie sa acorzi o atentie marita carierei, dar si pe plan particular o sa ai parte de cateva provocari. Vei avea zile in care o sa te simti in al 9-lea cer, dar si momente in care vei refuza sa te ridici din pat.

Varsator

Fii mai cumpatat luna aceasta in privinta cheltuielilor. Daca nu esti atent si arunci cu banii in stanga si in dreapta, o sa realizezi ca nu ai bani pentru a cumpara ceva spre sfarsitul anului. Chiar daca vrei din tot sufletul sa cumperi ceva, abtine-te. Din punct de vedere profesional, o sa ai parte de o reusita pentru a incheia anul cu brio.

Pesti

Tot anul te-ai agitat in privinta unui lucru si uite ca a venit si vremea sa. Nici nu iti vine sa crezi ca in sfarsit traiesti asta. Este ceea ce iti lipsea pentru a te simti implinit. Poate fi vorba despre un copil.

Berbec

Te implici in tot felul de activitati despre care nu ai prea multe informatii si risti sa ajungi intr-un punct mort. Informeaza-te mai mult despre tot ceea ce afli si abia apoi fa urmatorul pas. Ceva mai linistit si relaxat te vei simti in propriul camin.

Taur

Profita mai mult de timpul liber. Spre deosebire de lunile trecute, acum dispui de o perioada mai putin aglomerata. Nu ar strica sa oferi mai multa atentie familiei si prietenilor. Poti chiar pleca intr-o mica excursie intr-un loc drag.

Gemeni

Sezonul rece va fi unul fructuos pentru tine. O sa semnezi multe contracte ce iti vor aduce castiguri financiare mari si parca incepi sa te obisnuiesti sa ai bani multi pe mana. Totusi, ai grija cum ii imparti si ce cheltuieli faci.

Rac

Primele zile ale lui decembrie vor fi solicitante la locul de munca. Apoi va urma un ragaz. Te poti odihni mai mult si chiar o sa dormi mai tot timpul. O sa ai parte de un succes din punct de vedere personal ce te va face sa vezi cu alti ochi tot ce se intampla in jurul tau.

Leu

O persoana influenta din anturajul tau incepe sa intervina mai mult decat este cazul in viata ta si trebuie sa intelegi ca este cazul sa ii dai de inteles ca este timpul sa se opreasca. Daca nu faci asta, risti sa ai parte de cateva neintelegeri cu partenerul de viata. Daca faci ce trebuie, vei observa o imbunatatire.

Fecioara

Te implici intr-un proiect care te va face sa iti masori propriile forte. Iti dai seama ca poti sa faci mult mai multe decat credeai pana acum si capeti mai multa incredere in propria persoana. Este un pas important pentru tine.

Balanta

Este o luna importanta pentru tine, mai ales la locul de munca, unde au loc cateva schimbari in urma carora te-ai putea alege cu o functie mai buna. Insa ai grija sa nu preiei sarcini in plus fara a te asigura ca le poti face fata.

Scorpion

Esti dornic de a face lucruri noi si pentru ca asta sa se intample esti dispus sa incepi activitati iesite din comun. Te gandesti chiar la sporturi extreme. Ia in calcul si starea de sanatate pentru a nu risca foarte mult.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#horoscop lunar, #horoscop lunar decembrie, #horoscop lunar 2011 , #horoscop lunar