Horoscop lunar - decembrie 2014

Luni, 01 Decembrie 2014, ora 07:00
10006 citiri
Horoscop lunar - decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Reusesti sa te strecori printre probleme in luna care urmeaza. Faci ce faci si iesi mereu "basma curata". Saturn te influenteaza in privinta relatiilor cu familia, care vor fi mai stranse decat pana acum. Venus iti ofera o energie senzationala. O sa bifezi multe reusite in aceasta perioada.

Capricorn

Nu esti genul de persoana care sa isi faca planuri amanuntite, dar acum te gandesti foarte clar unde vrei sa petreci sfarsitul anului. Fii foarte atent la slujba si nu lasa lucruri neterminate, pentru a nu intra in noul an cu datorii profesionale.

Varsator

Te implici mai mult decat de obicei in treburile casnice si chiar si activitatile care ti se pareau neplacute acum te atrag. Jupiter are o buna influenta in relatia de cuplu, favorizandu-te mai mult pe tine decat pe cel care iti este alaturi. Vei fi rasfatat cu multe cadouri. Saturn se concentreaza mai mult pe cariera, semn ca vor fi cateva schimbari.

Pesti

In prima parte a lui decembrie, comportamentul partenerului te pune pe ganduri. Este diferit si chiar iti ascunde unele chestiuni. Nu ti se pare, dar nu te speria, pentru ca este o surpriza. Faceti multe lucruri impreuna, care va vor apropia. Te implici intr-o afacere profitabila, iar sfarsitul lunii vine cu niste bani in plus.

Berbec

Jupiter te face sa fii plin de viata si sa privesti cu mai mult entuziasm ceea ce ti se intampla. Dupa 15 decembrie, indraznesti mai mult si faci ceva inedit. Poate chiar mergi la o intalnire pe nevazute, lucru de care nici macar nu voiai sa auzi pana acum. Este o tendinta favorabila pe plan profesional.

Taur

Sa incepem cu vestile bune. In primul rand, atmosfera va fi mult mai linistita acasa si, chiar mai mult, vei lamuri unele neplaceri ce aveau legatura cu partenerul de viata. Planeta iubirii va avea atata putere incat si cei aflati in pragul divortului se vor impaca. Pe de alta parte, trebuie sa socializezi mai mult. Organizeaza o mica petrecere si invita toti prietenii. Partea mai putin placuta este ca primesti cateva telefoane neplacute, dar nu ceva notabil, ci doar cat sa iti strice starea pe moment.

Gemeni

Astrele isi doresc sa ai o ultima luna a lui 2014 deosebita, asa ca au planuri mari pentru tine. Trebuie doar sa fii mai deschis si sa primesti cu bratele deschise lucrurile bune. Uita de pesimism si fii mai atent la partea plina a paharului. Chiar daca ti se strica masina, tu trebuie sa zambesti, pentru ca inseamna ca poti sa te bucuri putin de mersul pe jos sau pur si simplu sa fii atent la ceea ce s-a mai schimbat pe traseul tau spre slujba.

Rac

Relatia personala si familia raman in centrul atentiei, asa cum s-a intamplat si in ultima parte a lui noiembrie. Esti foarte prins de ceva nou aparut in viata ta si te bucuri in fiecare clipa. In privinta slujbei, vei fi tot timpul in priza si o sa ai parte de actiune din plin. Mai multa atentie la sanatate, pentru ca oboseala nu iti face bine deloc.

Leu

Chiar daca in decembrie e frig de ingheata pietrele, pentru tine va fi o luna fierbinte din punct de vedere al evenimentelor care au loc in viata ta. Nu stai o clipa locului, pentru ca nu ai timp. Sunt multe de facut acasa, dar si mai multe la locul de munca. La trecerea dintre ani, ti-ar prinde bine o pauza.

Fecioara

Multa pasiune in viata ta. Esti foarte romantic si vrei sa iti impresionezi mereu partenerul de viata. Incepand cu 10 decembrie, o sa fii concentrat doar asupra partenerului de viata si nimic altceva nu te mai intereseaza. Din punct de vedere profesional, te nemultumeste faptul ca munca nu iti este apreciata asa cum crezi tu ca ar trebui.

Balanta

Marte este responsabil de casa dragostei in ceea ce priveste balantele in luna decembrie. Vei avea parte de multe emotii si surprizele vin de unde nu te astepti. Comunicarea va juca un rol esential in relatia ta, dar si in domeniul in care lucrezi. Reusesti sa semnezi contracte importante doar pentru ca stii cum sa vorbesti si, mai ales, cand.

Scorpion

Cel mai important eveniment al lunii va avea loc pe 23 decembrie. Pana atunci, liniste si pace pe toate planurile. La munca, primesti cateva sarcini in plus, dar sunt unele care iti plac si le rezolvi cu drag. Din punct de vedere psihic vei sta foarte bine, pentru ca reusesti sa te odihnesti mai mult.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#horoscop decembrie, #horoscop lunar decembrie, #horoscop lunar 2014 , #horoscop lunar