Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop lunar: Decembrie 2018

Sambata, 01 Decembrie 2018, ora 09:18
10887 citiri
Horoscop lunar: Decembrie 2018

Berbec

Prima parte a lunii poate fi destul de tumultuoasa in ce priveste relatiile Berbecilor, in sensul ca le e greu sa ajunga la consens cu partenerii. Pot genera certuri sau pur si simplu isi reconsidera o serie de planuri si isi vad de dorintele lor de unii singuri, fara sa mai tina cont de parerea celuilalt. In a doua parte a lunii, relatia de cuplu se stabilizeaza, iar unii Berbeci au parte de multa pasiune, erotism, afectiune si atentie.

Financiar, e bine sa fie atenti cel putin pana pe 6 decembrie, la investitii nefondate sau incorect analizate si gandite. In schimb, sa se ocupe de plati restante, taxe, impozite sau ce au lasat in urma nerezolvat din punct de vedere financiar. Dupa 6 decembrie, pot avea parte de sprijin, solutii, favoruri, facilitati in sens financiar. Dar se pot simti mai bine si emotional. E un moment bun pentru clarificari in cadrul unor asocieri, mai ales daca au ceva de impartit.

Luna noua in Sagetator, pe 7 decembrie, le aduce aspiratii noi, dorinta de evadare si aventura, nevoia de a experimenta ceva nou sau de a invata ceva captivant. Oricum, e posibil sa li se deschida noi orizonturi de studiu, evolutie, credinte si calatorii.

Berbecii sa fie atenti la sanatate, intreaga luna decembrie si sa se ocupe de simptomele pe care le-au neglijat timp indelungat.

Taur

Dupa 6 decembrie se lamuresc lucruri in ce priveste o relatie care fie era ambigua, fie a cunoscut niste turbulente in ultimele saptamani. Acum se dau cartile pe fata si, chiar daca unele adevaruri sunt inconfortabile, pentru unii Tauri, impartasirile curajoase, disponibilitatea de a spune ce-i doare pot fi vindecatoare si stabilizatoare. Pot stabili coordonate mai clare si pe termen lung, in relatiile lor, doar sa fie atenti la tendinta de a fi prea posesivi.

Finantele sunt un capitol foarte dinamic in aceasta perioada, pentru Tauri. Pe de o parte, sunt gata sa descopere noi modalitati de confort si siguranta materiala si emotionala, pe de alta parte, pot aparea pierderi sau decizii bazate pe credulitate, care nu-i avantajeaza. In orice caz, nu ar fi rau sa-si puna ordine in facturi si sa-si corecteze unele strategii de profit. Unii Tauri e posibil sa fie pusi in dificultate de cheltuielile prea mari ale partenerilor.

Atentie la prieteni! In luna decembrie, mai ales spre final, o relatie de prietenie pe care Taurul o creditase se dovedeste a fi doar o ademenire, o dezamagire sau un esec pur si simplu. Sa fie atenti la toti oamenii care ii trag de limba sau le promit lucruri.

Gemeni

Pana pe 6 decembrie inca e posibil sa existe incurcaturi, intarzieri, tensiuni si neclaritati in sfera locului de munca, in relatiile cu angajatii. E nevoie, in prima saptamana, de o evaluare atenta a metodelor de lucru si de modificare a acestora daca e cazul. Dupa 6 decembrie, se lamuresc lucrurile si intra pe fagas normal, ba chiar cu mai multa eficienta ca inainte, doar sa nu exagereze cu dorinta de control si cu rigiditatea.

Oportunitati de expansiune in cariera dar si multe himere. Sa fie atenti la propunerile primite, mai ales spre final de luna, unele pot fi fructuoase, altele pot fi inselatoare.

In ce priveste relatia de cuplu, e dinamica si supusa fluctuatiilor, cel putin in prima parte a lunii, dupa care e mai multa pace si armonie, pasiune si dragoste, chiar si pentru Gemenii singuri care pot intalni persoanele potrivite unde nu se asteapta. Gemenii vor sa impartaseasca cu partenerul, sa vorbeasca, sa faca planuri, au vise si sperante, vor un nou inceput, vor ceva aventura. Pot visa chiar prea departe si prea mult, dar atat timp cat nu iau decizii ferme acum, e in regula.

Rac

Luna decembrie vine, pentru Raci, cu stabilitate sentimentala, emotionala si afectiva, mai ales in a doua jumatate. Unii nativi isi lamuresc sentimentele pentru cineva, le adancesc, le manifesta prin angajamente pe termen lung, se responsabilizeaza legat de relatia cu persoana iubita si/sau cu copiii. E o etapa frumoasa atat pentru Racii implicati in relatii, cat si pentru cei singuri, cu conditia sa faca diferenta intre fantezie si realitate.

La locul de munca, apar lucruri de facut, din ce in ce mai multe, pe masura ce se apropie sarbatorile, dar apar si oportunitati, drumuri deschise, discutii cu oameni care le vand Racilor ponturi sau ii recomanda pentru un proiect interesant sau un job. Si aici e nevoie de prudenta in a alege calea potrivita, pentru ca tendinta in aceasta luna este sa se vorbeasca mult si sa se faca mai putin.

Cu sanatatea stau bine Racii in decembrie, iar unii pot descoperi remedii noi pentru probleme de sanatate vechi si, mai ales, pot intelege cauze care stau la baza unor tulburari de sanatate sau pot invata ceva care sa-i ajute in a avea mai mult echilibru.

Relatiile cu strainatatea le deschid noi posibilitati Racilor. De asemenea, ei s-ar putea sa-si schimbe niste credinte, sa evolueze, sa aiba premonitii sau sa li se dezvaluie, intuitiv, un drum profesional.

Leu

Pasiune, romantism, distractie, voie buna si multa seductie se arata la orizont pentru Lei, in luna decembrie, ceea ce ii poate ajuta pe Leii singuri sa intalneasca persoane captivante, iar pe Leii implicati in relatii sa-si dinamizeze si sa-si insufleteasca viata de cuplu. Atentie la posibilele derapaje, care apar pe nesimtite, din flirturi nevinoave si in joaca.

Multa creativitate si farmec au Leii acum, asa ca se pot concentra pe talentele lor, pe calitatile care ii ajuta sa straluceasca, sa se puna in lumina si sa se remarce ca individualitati.

Pe de alta parte, Venus in Scorpion le aduce Leilor posibiliati de stabilizare a vietii in camin, mai mult confort, poate chiar acumulare materiala prin afaceri de familie, lucru acasa sau proiecte pe termen lung in care primesc si sprijinul familiei.

Financiar, stau bine doar ca tind sa cheltuiasca mult si in graba, de aceea recomandarea este sa fie ceva mai cumpatati, sa mearga mai mult pe principiul utilitatii achizitiilor, altfel se pot trezi ca raman fara rezerve sa pot constata spre finalul lunii ca au facut niste alegeri paguboase si au uitat de niste plati importante. Totusi, pot avea si noroc de bani si beneficii neasteptate.

Fecioara

Destul de multe rastalmaciri, neintelegeri si sincope in zona comunicarii, dar acestea se diminueaza pana la disparitie, dupa 6 decembrie, cand Mercur isi reia mersul direct. Si ar putea fi o perioada buna pentru a analiza mai atent o serie de relatii, contracte si colaborari, pentru a decide ce pastreaza si ce nu, intrucat in ultimele saptamani e posibil sa fi avut mai multe semne ca unele directii in care se indreapta le consuma prea multa energie. E o perioada buna si pentru a rezolva chestiuni ce tin de acte si studii, ori examene sau lucrari scrise.

Multa dinamica este in sectorul casei si familie, se pare ca Fecioarelor le este solicitata foarte mult atentia si prezenta, fie pentru nevoi ale celor dragi, fie pentru diverse activitati de reasezare in camin. In orice caz, e o luna in care sa acorde mai multa atentie planului personal, vietii intime, confortului sufletesc.

In ultima parte a lunii, sa fie atente la relatiile pe care le incheaga, e posibil sa fie vorba de pseudo-angajamente, de oameni cu un caracter indoielnic sau de promisiuni desarte.

Balanta

Balantele se pot confrunta, cel putin in prima saptamana, cu surprize si decizii neasteptate din partea celor din jur, fie ca e vorba de partener de viata sau alte persoane cu care colaboreaza. Apele se linistesc dupa 6-7 decembrie, cand atmosfera devine mai calma si stabila, iar neintelegerile se risipesc cu ajutorul bunavointei si tolerantei crescute care exista.

In ce priveste finantele, acesti nativi au posibilitatea sa revina asupra unor decizii pe care le-au luat in urma cu cateva saptamani, se pot replia dupa o cheltuiala mare, isi revin dupa un impas sau gasesc solutii pentru a-si creste veniturile si a deveni mai eficienti.

Pe zona comunicarii si a studiilor, exista multa agitatie, dar si multa deschidere. Balantele sunt extrem de curioase acum, deschise catre studiu si cunoastere, flexibile si dispuse sa-si faca noi relati si cunostinte. Totusi, in sfera profesionala, trebuie sa fie atente, sa nu se hazardeze in a lua decizii spre finalul lunii, mai ales daca li se fac propuneri pompoase, inainte de a le verifica in detaliu.

Scorpion

Pentru Scorpioni sunt vesti bune pentru luna decembrie, atat in ce priveste finantele cat si viata amoroasa.

Legat de finante, Scorpionii pot corecta niste greseli, isi pot revizui unele decizii luate in urma cu cateva saptamani, iar ce e cel mai important, li se deschid usi pentru castiguri noi sau mai mari. Doar sa fie atentie sa nu cheltuiasca tot ce castiga.

Apoi, Scorpionii au un aliat in planeta Venus, care le tranziteaza zodia in decembrie, sporindu-le farmecul, frumusetea si sansele de succes, atat din punct de vedere afectiv cat si pe alte paliere relationale. Sunt foarte atragatori si vizibili, usor de remarcat de cine trebuie. Asa ca dragostea le este asigurata, ba mai mult, pot crea niste aliante profitabile in afaceri si cariera.

Scorpionii mai creativi, mai ales cei care activeaza in zone artistice sau spirituale, pot sa aiba rezultate remarcabile, atunci cand nu pun presiune pe ei si doar creeaza din bucurie.

Sagetator

Pentru Segatatori, e o luna de foc, in sensul bun. Sunt foarte efervescenti, au idei, descopera culoare noi, oameni noi, iar asta ii face sa se simta in elementul lor. Unii Sagetatori se pot avanta pe cai necunoscute si inedite, in ce priveste un proiect sau chiar amorul. Nu e exclus sa se aventureze, deci, si pe valuri sentimentale sau jocuri ale seductiei care pot deveni periculoase spre final de luna.

In orice caz, Sagetatorii nu stiu cum sa fuga mai cu spor de responsabilitatile casei si caminului, sunt mai emotionali acum si mai vulnerabili din multe puncte de vedere. Au nevoie de caldura, de iubire, de rasfat. Si daca nu primesc de la cei din viata lor, cauta in alta parte sau in alte contexte.

Ajung la ei informatii secrete, patrund in grupuri exclusiviste, de aceea e necesar sa fie discreti, atenti si rabdatori. Sub aspect financiar, functioneaza strategiile serioase, pe termen lung, investitiile cu cap si afacerile cu oameni respectabili.

Capricorn

Pentru Capricorn e o luna a cotrastelor. Pe de o parte se simt mai bine in compania prietenilor, incep sa iasa mai mult, sa se destinda. Viata sociala capata teren si Capricornii pot primi invitatii placute si aprecieri magulitoare. Nu este exclus ca pentru unii Capricorni, o relatie de prietenie sa se transforme in ceva mai mult sau la o iesire cu prietenii sa intalneasca pe cineva cu care sa creeze o relatie de cuplu.

Sunt fermecatori, credibili si convingatori Capricornii, in decembrie. Sa-si foloseasca farmecul mai ales pentru intalniri, activitati sociale, evenimente la care e bine sa participe daca sunt invitati.

Zona comunicarii si a mentalului este extrem de dinamica, uneori cu tensiuni, alteori cu inspiratie si ingaduinta. E necesar ca acesti nativi sa-si revizuiasca modul in care comunica, sa devina mai echilibrati si mai coerenti in mesajele pe care le transmit. Altfel, pot sa deruteze sau sa inteleaga ei insisi gresit anumite intentii si declaratii, ceea ce poate duce la incurcaturi in relatii.

In ce priveste latura profesionala, Capricornii ar face bine sa-si inventarieze ideile, sa le noteze, pentru ca sunt multe si rapide.

Varsator

Pentru Varsator, se intrevad sanse profesionale, ocazii de afirmare, noroc in ce priveste demersurile socio-profesionale, mai ales daca sunt implicate relatii cu autoritati (sefi, de exemplu) . Sunt vazuti, remarcati, alesi pentru proiecte care li se potrivesc si pe care si le doresc.

Activitatea sociala, relatiile cu prietenii se dinamizeaza, e mult freamat, plimbari, invitatii, participare la evenimente, cunostinte noi, grupuri in care se integreaza... cu alte cuvinte nu stau pe acasa prea mult in aceasta luna, nici daca vor.

Cu finantele nu-s foarte clare lucrurile, nu au niste prioritati foarte bine stabilite, de aceea e posibil sa faca si erori de administrare a resurselor, daca nu sunt atenti. Una peste alta, au fler, vin usor banii la ei, anticipeaza miscarile unor parteneri de afaceri, sunt extrem de abili in a merge pe mai multe fronturi de castig, ceea ce este chiar indicat. Mare atentie la final de luna, cand e posibil sa scoata bani prea multi din buzunar pentru ceva ce nu merita.

Pesti

Pestii simt mult, viseaza mult, isi fac planuri. Adevarul este ca au mai multa energie si mai mult curaj acum, numai sa fie atenti in ce relatii se implica si cat de mari le sunt fanteziile sau cat de creduli sunt. Pestii care se supra-estimeaza sau se agata prea mult de fantezii, pot fi dezamagiti cand ajung cu picioarele pe pamant, in ianuarie. De aceea, e bine sa faca lucrurile pas cu pas si sa nu se grabeasca, mai ales in ce priveste promisiunile amoroase.

In ce priveste cariera, chiar pot avea noroc de niste oportunitati inedite, care cel putin par foarte frumoase si de perspectiva, oricum de neratat. Si e important sa fie deschisi, dar sa se asigure ca inteleg bine ce au de facut, ce responsabilitati au, ce venituri sunt posibile si asa mai departe. Mai ales in ce priveste banii, Pestii au nevoie de multa claritate in aceasta luna, mai ales in prima saptamana. Cu cat sunt mai atenti, mai organizati si corecti, cu atat mai bine.

Studiile, examenele, calatoriile in strainatate sunt de bun augur si sunt facilitate.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#horoscop lunar decembrie, #horoscop decembrie, #horoscop 2018 , #horoscop lunar