Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Horoscop lunar - februarie 2011

Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 11:58
7894 citiri
Horoscop lunar - februarie 2011
Foto: Ziare.com

Varsator

A doua luna a anului va fi pusa sub semnul vietii profesionale. Vei avea parte de multe proiecte noi, multe cereri de colaborari si vei fi foarte agitat. Cu toate acestea tu te simti bine pentru ca ai energia necesara pentru a face toate aceste lucruri. In plus, ele pot reprezenta un pas in fata pentru cariera ta.

Din punct de vedere personal, se va observa o imbunatatire, poate si datorita faptului ca in acest an te-ai hotarat sa nu mai pui la suflet acele mici probeleme pe care ti le fac cei din jur, ci sa te asezi doar asupra unor lucruri cu adevarat importante.

Daca esti casatorit si ai copii, ar fi o idee buna ca in aceasta luna sa iti programezi treburile in asa fel incat sa le acorzi destul timp. Nu uita ca este foarte important ca cei mici sa simta ca parintii le sunt aproape in orice moment.

Pesti

In aceasta luna este momentul perfect pentru a merge la medic pentru un control amanuntit. Asta nu inseamna ca vei intampina probleme de sanatate, ci doar ca in fiecare an trebuie sa faci un asemenea control, iar cum in ianuarie nu ai avut timp, acum o poti face. O sa vezi ca te vei simti mult mai linistit in urma analizelor.

In viata de cuplu, vor exista cateva momente tensionate cauzate de o persoana apropiata, dar care uneori intra in discutii care nu o privesc.

De asemenea, cele mai multe discutii pe care le vei avea in aceasta luna vor fi sincere si constructive. Mai exact, vei sta de vorba cu multe persoane care te vor invata lucruri pe care trebuie sa le stii in domeniul tau de activitate.

Din punct de vedere personal nu vor avea loc schimbari majore, insa vei fi nevoit sa faci fata unor provocari cu privire la o calatorie.

Berbec

In februarie vei avea un fel de pozitie de lider la locul de munca si vei fi nevoit sa oferi cateva sfaturi si sa critici o persona, insa trebuie sa ai mare grija la modul in care o faci, pentru a nu intampina probleme mai tarziu. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa explici unde s-a gresit, ci trebuie sa ai grija la ton si la modul in care o faci.

De asemenea, multe persoane iti vor cere ajutorul in aceasta luna si va fi nevoie sa te inarmezi cu multa rabdare si calm pentru a putea face fata provocarilor. In cazul in care in discutie intervine o a treia persoana, te vei simti cam ciudat, asa ca evita acest fel de intalnire.

Aceasta este o luna buna si din punct de vedere personal. In cazul in care relatia ta sta pe muchie de cutit si nu esti fericit in interiorul acesteia, in februarie este momentul sa ii pui capat si sa iti vezi de viata ta. Pe de alta parte, berbecii fericiti cu privire la relatia lor personala, vor continua si in aceasta luna la fel.

Taur

Poate este timpul ca in aceasta luna sa faci ceva cu privire la sanatatea ta. Te doare spatele? Mergi la medic. Te doar capul? Mergi la medic. Inceteaza sa spui lasa ca trece si mergi la un control.

Dupa ce am lamurit acest aspect, putem spune ca din punct de vedere profesional viata ta se poate schimba serios. Nu se pune problema de schimbarea locului de munca, ci doar despre o promovare sau o reusita a unui proiect extrem de important pentru tine.

In cea de-a doua parte a lunii vei simti nevoia sa stai mai mult izolat si sa te gandesti mai mult la viata ta si la ceea ce se intampla in aceasta perioada.

Gemeni

In aceasta luna, desi nu este reprezentativ pentru tine, vei fi in centrul atentiei. Foarte multi oameni vor dori sa discute cu tine probleme personale, poate pentru ca esti un bun sfatuitor.

In cea de-a doua parte a lunii nu se anunta momente bune din punct de vedere financiar, asa ca asigura-te din timp ca iti pui cativa banuti deoparte.

Vei fi nevoit sa faci unele deplasari nu prea placute in folos profesional. De fapt, sunt neplacute la inceput pentru ca odata ajuns te vei simti foarte bine in locurile respective si chiar o sa vrei sa te intorci.

Probleme vor fi pe plan personal. Partenerul de viata nu prea intelege ca uneori nu ai dispozitia necesara sa ii faci pe plac indiferent de ceea ce cere, iar acum cand i-ai spus exact cum stau lucrurile nu prea este incantat. In ultima saptamana te vei simti agitat din cauza.

Rac

Oricat de mult iti place sa comunici cu cei din jur, in aceasta luna evita discutiile mult prea personale cu cei de la locul de munca, pentru a nu intampina probleme pe viitor. Este posibil ca acum sa spui ceva ce mai tarziu poate fi folosit impotriva ta.

Aceasta luna este una favorabila actiunilor culturale. Poti merge la teatru, la cinema sau poti vizita o expozitie de tablouri. In acelasi timp este un prilej bun de a petrece mai mult timp alaturi de partenerul de viata. Este o perioada speciala din punct de vedere emotional.

Cea de-a doua zi de miercuri din luna va fi cea mai buna pentru tine.

Leu

La locul de munca vei fi nevoit sa faci anumite lucruri care nu iti fac o deosebita placere, insa nu intotdeauna facem ceea ce ne place. Este un moment bun sa te gandesti ca lucrurile puteau sa fie mult mai rele si sa fii nevoit sa faci ceva mult mai neplacut, asa ca accepta sarcina gandindu-te ca va trece repede.

In cea de-a treia saptamana a lunii vei avea parte de multe emotii din punct de vedere personal datorita iubitului/iubitei/sotului/sotiei. De asemenea, aceste surprize pot veni din partea copiilor.

Ai grija la finante, pentru a evita o situatie foarte neplacuta, cum ar fi ajungi la casa de marcat si sa nu ai bani sa platesti cumparaturile.

Ziua cea mai buna va fi vineri din a doua saptamana.

Fecioara

Nu vei sta foarte bine din punct de vedere personal, asa acest aspect va fi compensat de anumite situatii bune de la locul de munca. Adica daca partenerul de viata te lasa balta tocmai cand aveai nevoie de el, colegii de la birou iti sar in ajutor si totul se va sfarsi cu bine.

Vei trece prin situatii complicate din care vei avea de invatat foarte multe lucruri ce te vor ajuta pe viitor. Asa ca atunci cand intampini un astfel de moment, nu dispera, ci gandeste-te ca la un anumit moment ce afli acum te va ajuta.

In cazul in care in aceste zile cineva iti cere ajutorul in mod special, incearca sa il ajuti. Nu uita ca se poate intoarce roata.

Ca si in cazul leilor, ziua ta norocoasa va fi vinerea din cea de-a doua saptamana.

Balanta

Anumite aspecte din viata personala te dau peste cap in aceasta luna si te vei putea concentra foarte greu asupra altor lucruri. Din aceasta cauza este posibil sa intampini unele probleme la locul de munca. Mai exact, vei intra in unele discutii nu tocmai placute.

Ar fi cazul sa incerci sa stai mai mult cu persoanele dragi. Atata prietenii, cat si familia vor sa petreaca mai mult timp cu tine si sa stai mai mult cu ei pe acasa. Ia in serios cererile lor si fa ceva in acest sens.

Nu ar strica ca in aceasta luna sa ai mai multa atentie la ce alimente consumi.

Scorpion

Esti iute la manie si tinzi sa gresesti atunci cand critici pe cineva, asa ca ai grija cand spui ceva despre cei din jur. Asta inseamna ca atunci cand auzi ceva in timpul unei barfe la birou nu face comentarii rautacioase, cel putin nu de fata cu multa lume, daca nu vrei sa se intoarca impotriva ta.

Mai multa atentie la partea financiara si nu face cheltuieli care nu iti sunt necesare, in caz contrar vei fi nevoit sa te imprumuti pe la cunoscuti.

Din punct de vedere personal lucrurile vor sta ceva mai bine si vei putea sa pui in practica planurile facute alaturi de persoana iubita.

Sagetator

Spre deosebire de prima luna a anului, luna februarie va fi ceva mai linistita. Nu vei avea parte de atat de multe schimbari la locul de munca si nici acasa nu vei intampina probleme.

Cel mai bine vei sta din punct de vedere personal, datorita partenerului de viata. Acesta va face tot ce ii sta in putere pentru a te simti mai bine si pentru a te relaxa. Nu ar strica sa iesiti mai mult in oras.

In aceasta luna vei fi nevoit sa faci cateva vizite la medic, insa nu este nimic serios, ci doar un control de rutina.

Capricorn

Luna februarie va fi foarte buna din punct de vedere financiar. O sa inchei cateva afareri importante. Vei avea parte si de cateva emotii in privinta unui contract, insa trebuie sa ai incredere in fortele tale, pentru ca efectele se vor observa abia la sfarsitul anului.

Si din punct de vedere personal va fi o luna foarte buna. Vei lua parte la cateva momente importante alaturi de familie, dar si de prieteni apropiati.

In ultima parte a lunii vei fi nevoit sa faci cateva drumuri in afara orasului pentru a rezolva cateva probleme legate de locul de munca.

Horoscop realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#horoscop lunar, #horoscop lunar februarie, #horoscop lunar 2011 , #horoscop lunar