Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Horoscop lunar - februarie 2012

Marti, 31 Ianuarie 2012, ora 11:28
9427 citiri
Horoscop lunar - februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

In prima parte a lunii nu vrei sa auzi de nimic altceva in afara de munca. Esti foarte concentrat asupra a ceea ce faci la job si vrei sa iasa totul cat mai bine. Trebuie sa depui un efort suplimentar, dar rasplata va fi pe masura. In ultimele zile ale lui februarie o sa ai parte de ceva iesit in comun si din punct de vedere personal.

Pesti

Nu ar strica sa incerci sa te relaxezi mai mult decat pana acum. Din cauza ca esti foarte stresat nu ai parte de rezultatele dorite. Inainte sa intampini probleme, ia-ti cateva zile libere. O sa observi imediat diferenta. In plus, poti profita de timpul liber pentru a sta mai mult cu familia.

Berbec

Ai facut o greseala si acum iti va lua cateva zile pana aduci totul pe o linie normala. Accepta ajutorul celor din jur. Oricat de orgolios ai fi, acum este cazul sa uiti de acest aspect. In plus, invata sa spui "multumesc", o sa vezi ca un simplu cuvant poate face minuni.

Taur

Vei avea de rezolvat cateva aspecte ale vietii personale ce nu iti dau pace de ceva vreme. Acum iti dai seama ca ai inteles ceva gresit si de aceea ti-ai facut mult prea multe griji. Te calmezi si totul o sa ti se para mult mai usor.

Gemeni

Asteptai cu nerabdare luna februarie pentru ca ti s-a promis ceva. Poate fi vorba despre o suma de bani, dar si despre un lucru de care aveai mare nevoie. Indiferent despre ce este vorba, o sa ai parte de o luna buna.

Rac

Astrele prevad o luna fructuoasa pentru tine din toate punctele de vedere. La munca o sa cunosti oameni ce vor avea o mare influenta asupra carierei tale, iar pe plan personal o sa bifezi cateva reusite notabile.

Leu

O sa ai mult de alergat in aceasta luna. Asteapta-te la cateva zile de foc, cel putin la inceput. Dupa data de 20 atmosfera va fi putin mai calma si o sa ai si timp sa te odihnesti. Insa pana atunci fii foarte atent la ceea ce spui si mai ales ce faci.

Fecioara

Prima parte a lunii va fi plina de evenimente importante din punct de vedere profesional. Multe sedinte, proiecte si zile in care o sa stai peste program. Nu te ingrijora, pentru ca totul va fi in avantajul tau. Pe de alta parte, viata sentimentala va avea parte de imbunatatire.

Balanta

Marte va avea o influenta clara asupra carierei tale, influentandu-te in incercarea de a gasi solutii pentru a face rost de bani. Aveai nevoie de un imbold financiar si uite ca acum ai parte de el. Ai grija pe ce dai banii. Nu ii cheltui aiurea pentru ca risti sa ajungi sa te imprumuti si nu multi vor fi cei care vor fi dispusi sa te ajute.

Scorpion

Dispui de putin timp liber. Nu sta in fata televizorului, ci profita. Poti sa pleci intr-o mica excursie intr-un loc drag sau sa vizitezi rude pe care nu le-ai vazut de mult timp. Chiar si cateva ore petrecute cu parintii vor fi o "investitie" bine facuta.

Sagetator

Mai multa atentie la micile tentatii din jur. Atunci cand ai putini bani in plus, dai fuga la magazin si scapi de ei cat ai zice "peste". Fii putin mai cumpatat si pune-i deoparte pentru zile negre. In mod sigur apar cheltuieli neprevazute si o sa fie de ajutor aceasta suma. Din punct de vedere personal, te asteapta o discutie serioasa cu cel drag. Nu te speria, nu e vorba despre ceva de rau, ci din contra, o propunere interesanta.

Capricorn

Nimeni nu are pretentia sa fii perfect, asa ca nu te mai chinui sa ii multumesti pe toti. Nu vei reusi niciodata sa fii iubit de toata lumea. Accepta ca exista si oameni care nu sunt de acord cu ceea ce faci. Daca reusesti sa intelegi asta, o sa fii mult mai fericit. Altfel, te macini fara sens si numai tu ai de suferit.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#horoscop lunar, #horoscop lunar februarie, #horoscop lunar 2012, #horoscop lunar zodii , #horoscop lunar