Horoscop lunar: Februarie 2018

Joi, 01 Februarie 2018, ora 07:54
14473 citiri
Horoscop lunar: Februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Soarele si Mercur iti vor spori farmecul si te vor ajuta sa obtii mult mai usor tot ceea ce vrei. Ai ceva aparte si asta va atrage pe cineva special in preajma ta. Mediul familial este plin de turbulente in aceasta perioada si trebuie sa gestionezi situatia cu atentie sporita.

Pesti

Astrele aduc vesti bune pe plan profesional. Ai ocazia de a lucra alaturi de niste persoane pe care le admiri de multa vreme. Iei parte la niste activitati caritabile sau ajuti pe cineva din familie aflat la nevoie.

Berbec

Esti liber sa iti urmezi calea. O stii, o simti, trebuie doar sa pasesti pe ea. Perspectivele profesionale depind de gradul de munca. Nu te astepta la rezultate bune, daca nu dai tot ceea ce este mai bun din tine. Acasa va fi putina tensiune, dar ai cheia rezolvarii. Mai multa atentie la persoanele care vor sa te ajute, dar pe care le ignori, uneori fara sa iti dai seama.

Taur

Esti foarte exigent cu tine insuti si astrele te vor ajuta sa fii putin mai relaxat in aceasta privinta si sa nu iti mai fortezi incontinuu fizicul si psihicul. Este momentul sa iei lucrurile pas cu pas. Viata sociala va fi foarte activa in aceasta perioada.

Gemeni

In timp ce Soarele te va ajuta in viata profesionala, ceva te trage inapoi in cea personala. Trebuie sa intelegi ceva ce se impunea de mai multa vreme, dar ai ignorat. Incearca sa dormi mai mult, pentru ca organismul da semne de oboseala. Asculta-l atunci cand iti transmite semnale.

Rac

Cariera va domina in aceasta luna planurile tale. Te vei concentra foarte mult asupra vietii profesionale. O sa incepi proiecte foarte indraznete si in care iti pui mari sperante. Semne bune vin pe partea de sanatate. Fii mai atent la cei de acasa.

Leu

Semne bune vin pe plan emotional, chiar amoros, iar Uranus iti va oferi o mana de ajutor in activitatile sociale. In a doua parte a lunii vin vesti bune cu privire la sanatate, dar pana atunci atentie la cheltuieli. Cineva iti solicita ajutorul intr-un proiect si te implici bucuros.

Fecioara

Soarele este mai putin vibrant in cazul tau, asa ca te poti astepta si la situatii putin tensionate pe toate planurile, dar care te vor trezi la realitate. Succesul financiar vine datorita creativitatii si deschiderii catre nou. Incearca sa renunti putin la perfectionism.

Balanta

Venus vine in ajutorul finantelor. Nu te astepta la bani in plus, ci la o gestionare cat mai buna a sumei pe care o detii. Cei singuri nu vor avea nicio retinere in a se implica in relatii noi. Sanatatea va fi imbunatatita doar daca vei incepe un program de fitness pe care sa il respecti.

Scorpion

Relatiile amoroase sunt influentate de Uranus, Venus si Neptun, ceea ce inseamna ca vor fi incitante. Dupa 19 februarie primesti niste vesti legate de bani. Din punct de vedere al carierei, urmeaza provocari, iar in privinta sanatatii ai nevoie de mai multa odihna.

Sagetator

Ceva legat de familie iti va domina luna aceasta. Pe plan sentimental vei fi putin cam retinut pana in jurul datei de 16 februarie, dar apoi vei clarifica niste aspecte care te nemultumesc. Sanatatea poate fi imbunatatita prin mai multe pauze si prin conservarea energiei.

Capricorn

Prosperitatea financiara este sustinuta de membrii familiei. Pe plan amoros te vei confrunta cu niste probleme, dar a cam venit momentul sa platesti niste polite mai vechi. Cariera este mai mult pentru placere in aceasta perioada, abia din iunie te poti astepta la mai multi bani.

Citeste si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop lunar februarie, #horoscop februarie, #horoscop 2018 , #horoscop lunar