Horoscop lunar - ianuarie 2014

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 18:31
5138 citiri
Horoscop lunar - ianuarie 2014
Foto: Ziare.com

Capricorn

Incepi anul cu bine din punct de vedere personal. O sa ai parte de cateva batai de cap din cauza slujbei, dar nu ceva care sa te afecteze foarte mult. Familia iti va fi alaturi mai mult decat in ultima perioada. Stiu ca ai ceva important de facut si incearca sa te menajeze.

Varsator

Va fi o luna in care nu prea esti sigur pe ce drum sa o apuci. Mercur si Saturn te vor incurca putin, dar pana la urma reusesti sa te redresezi. Pe 25 o sa primesti o veste excelenta care are legatura cu locul de munca.

Pesti

Reusesti sa rezolvi o problema care ii deranja pe mai multi membri ai familiei. Esti vazut ca un salvator, pentru ca rudele incercau de multa vreme sa gaseasca o solutie. Apoi te poti concentra mai mult pe partea profesionala pe care ai cam ignorat-o in ultima vreme.

Berbec

Nu te lasi manipulat de cineva care vrea sa faca ce vrea din tine si o sa vezi cat de important este ca uneori sa faci ceea ce crezi tu ca este mai bine pentru propria persoana. Fa o analiza atenta a vietii tale. Este cazul sa faci ordine si sa indepartezi oamenii despre care stii ca nu sunt sinceri.

Taur

In primele zile ale lunii ianuarie o sa simti o multumire sufleteasca cum rar ti-a fost sa experimentezi. Primesti o veste pe care o asteptai de luni, chiar ani de zile. Initial, o sa fii putin derutat, pentru ca o sa asimilezi mai greu informatiile. In ultima saptamana se anunta o plecare din oras.

Gemeni

Relatia cu partenerul de viata va fi putin tensionata, pentru ca nu aveti rabdare sa discutati unul cu celalalt. Va aruncati cateva cuvinte si fiecare intelege lucruri diferite. Dupa ce o sa purtati un dialog civilizat o sa realizati ce pas trebuie sa faceti in continuare. La serviciu nu se anunta nimic spectaculos.

Rac

Soarele isi exercita puterea asupra ta in aceasta luna si iti calauzeste pasii. Primesti multe vesti bune in ianuarie, dar partea cea mai interesanta este legata de partenerul de viata. In ultimele zile ale lunii o sa astepti cu sufletul la gura decizia unui sef in legatura cu un proiect pe care l-ai propus de acum cateva saptamani.

Leu

Ai multe planuri pentru prima parte a anului, insa nu o sa reusesti sa le pui pe toate in aplicare din cauza unor evenimente neprevazute. Nu te speria, pentru ca acestea vor fi mult mai distractive decat ceea ce aveai de gand sa faci. Pe plan personal, rezolvi o chestiune care are legatura cu o ruda apropiata.

Fecioara

Iti setezi un obiectiv clar. Nu iti permiti sa se termine luna si sa nu realizezi acest lucru. O sa ii impresionezi pe cei din jur cu ambitia de care o sa dai dovada. Soarele iti ofera un tonus general excelent si asta te va ajuta foarte mult.

Balanta

Pentru a te asigura ca o sa obtii rezultatele pe care le vrei nu ezita sa ceri sfatul cuiva. Chiar daca este vorba despre o persoana pe are de obicei nu o agreezi, acum este cazul sa uiti de orgoliu. Fii mai atent la viata sentimentala. Ceva se petrece sub ochii tai si toata lumea vede, doar tu ai nevoie de un binoclu.

Scorpion

Esti binevoitor si ajuti o multime de oameni. De obicei, nu esti asa darnic, dar acum simti nevoia sa imparti cu altii ceea ce ai. Un prieten va avea parte de un castig neasteptat si imparte cu tine aceasta bucurie. O sa sarbatoriti zile la rand realizarea sa.

Sagetator

Mercur te face extrem de responsabil si te impiedica sa iei decizii pripite. Cand ti se adreseaza o intrebare, nu da un raspuns pe loc. Ofera-ti timp de gandire. Ai mai multe sanse sa spui ceea ce trebuie daca analizezi lucrurile la rece.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop lunar ianuarie, #horoscop lunar 2014, #horoscop ianuarie , #horoscop lunar