Horoscop lunar - iunie 2011

Marti, 31 Mai 2011, ora 20:12
6851 citiri
Horoscop lunar - iunie 2011
Foto: Ziare.com

Gemeni

Asteptai cu nerabdare inceputul lunii iunie pentru ca ti s-a promis ca vei primi o suma de bani in aceasta perioada. Te gandesti entuziasmat ca astfel o sa poti sa iti satisfaci anumite pofte. Incearca sa eviti iesirile in oras noaptea, deoarece astrele nu prevad lucruri bune in aceasta perioada. Cel mai bine pentru tine ar fi sa te concentrezi asupra activitatilor din timpul zilei.

Rac

Aceasta este luna familiei. Te simti apropiat de rude si vrei sa petreci cat mai mult timp in compania lor, iar pentru asta vei fi nevoit sa faci cateva sacrificii pentru a putea sa iti iei liber de la locul de munca. De asemenea, ar fi cazul sa pui la punct detaliile legate de concediu din aceasta vara, se apropie si ar fi bine sa stii tot ceea ce ai de facut. Spre sfarsitul lunii, vei face un drum destul de lung, planificat cu mult timp in urma.

Leu

Dupa o perioada in care norii au fost prezenti in viata ta, acum a iesit soarele si simti asta din plin. La job eforturile incep sa dea roade si vezi ca munca ta nu a fost in zadar. Acest lucru iti ofera energia de care aveai nevoie pentru ca in ultima vreme intrasei intr-o stare de monotonie, care pusese monopol pe viata ta. Din a doua saptamana a lunii primesti o propunere de colaborare si esti dispus sa renunti la o parte din timpul liber pentru a duce totul la bun sfarsit.

Fecioara

Simti ca esti ajutat de o forta superioara in aceasta luna pentru ca lucrurile iti merg mult mai bine decat pana acum. Parca a dat norocul peste tine si nu vrei ca asta sa se schimbe. Pentru ca lucrurile sa ramana asa, va trebui sa depui un efort suplimentar. Este o perioada buna pentru investitiile in afaceri, insa nu te asocia cu nimeni, ci porneste pe propriul drum. Ar fi cazul sa faci ceva pentru a te relaxa. O idee buna ar fi sa pleci pentru cateva zile undeva la munte si sa le petreci in liniste.

Balanta

Lasa gandurile si imaginatia sa zburde in voie in aceasta luna si, daca simti ca este cazul, fa ceva pentru a le pune in practica. Facand acest lucru in pasi mici ai mari sanse sa realizezi o schimbare in viata ta, mai ales ca era cazul sa te indrepti catre o cu totul alta directie. Nemultumirile personale dispar in luna iunie, iar relatia cu partenerul de viata capata un alt sens. Resursele financiare nu sufera schimbari majore, insa, daca lucrurile merg bine acum si muncesti pe cat ar trebui, luna urmatoare este posibil sa ai parte de un castig substantil.

Scorpion

Intri in diferite discutii contradictorii luna aceasta si asta nu este tocmai bine pentru tine si nici pentru cei din jur. Incearca sa stai cat mai departe de acestea pentru ca altfel risti sa faci o impresie gresita pe unde mergi. Daca simti nevoia de a fi foarte sincer, abtine-te in perioada urmatoare, daca nu vrei sa ai necazuri. Incearca sa te distrezi mai mult in preajma prietenilor si evita pe cat de mult posibil iesirile cu cei de la birou.

Sagetator

In prima saptamana trebuie sa ai nervii tari ca sa poti trece cu bine peste tot, deoarece cativa colaboratori sau colegi de la birou si-au pus in gand sa te scoata din sarite. Trebuie sa iti impui sa iti pastezi calmul pentru a nu complica lucrurile. Dupa ce rezolvi aceste aspecte o sa te poti concentra asupra chestiunilor cu adevarat importante din viata ta.

Capricorn

Simti nevoia de a face mai mult pentru cei din jur si de aceea in aceasta luna vei fi bunul samaritean. Ii vei ajuta pe cei aflati la ananghie, oferi sfaturi celor care au nevoie si te dai peste cap pentru ca rudele tale sa nu aiba parte de momente neplacute. Te focalizezi pe dezvoltarea unei laturi mai sensibile. Asta inseamna ca in aceasta luna esti atras de activitatile culturale.

Varsator

Ai o senzatie puternica de deja-vu si poti sa juri ca ai mai trait aceste lucruri cel putin o data. Parca stii dinainte ce o sa se intample si incepi sa te enervezi ca mereu ajungi in acelasi punct pentru ca nu vrei sa ii ranesti pe cei din jur si preferi sa induri tu mai mult decat poti duce. Daca vrei sa nu ajungi sa ai probleme, spune stop acum si ia totul de la capat. Oricat de frica ti-ar fi de nou, acum este cazul sa o faci.

Pesti

Pestii vor fi plini de energie si dornici de nou pe tot parcursul lunii. Vor participa la activitati care sa le dezvolte latura artistica, dar in acelasi timp vor dori sa stea mai mult timp in aer liber. Asta inseamna ca iesirile in parc sau la iarba verde vor fi prioritare pe agenda lor.

Berbec

Esti foarte preocupat de starea financiara, insa ti-ai facut-o cu mana ta. Ai avut o suma de bani care ti-ar fi fost de ajuns pentru tot ceea ce ai tu nevoie, insa nu ai fost atent in cheltuirea ei si acum te afli intr-o situatie dificila. Nu iti face griji ca banii apar in curand si iesi din incurcatura, insa asta ar trebui sa iti fie invatatura de minte si alta data sa ai mai multa grija. Ceva mai multa grija si la partenerul de viata pe care il cam neglijezi din cauza acestor probleme.

Taur

A venit timpul sa fii putin mai responsabil in relatia personala si sa dai dovada de solidaritate cu partenerul de viata. Sa ii fii mult mai mult alaturi. In cazul in care nu faci acest lucru, sa nu te mire ca se refugiaza in bratele altcuiva. Fa rapid ceva pentru a impiedica destramarea cuplului.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop lunar, #horoscop lunar iunie, #horoscop lunar 2011 , #horoscop lunar