Horoscop lunar - iunie 2012

Joi, 31 Mai 2012, ora 15:08
7002 citiri
Horoscop lunar - iunie 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

Datorita planetei iubirii o sa ai parte de momente demne de a fi povestite si nepotilor. Emotiile ating un nivel maxim si simti ca explodezi de fericire. Este vorba despre ceva ce de cele mai multe ori este unic in viata. Totusi, nu spune tuturor despre asta pentru a nu atrage energii negative.

Rac

Casa dragostei va avea parte de cateva modificari. Nu te gandi ca este vorba despre ceva ce iti va marca viata, insa nici nu sunt lucruri de lasat deoparte. Spre sfarsitul lunii o sa fii nevoit sa te deplasezi pana intr-un alt oras pentru a rezolva ceva legat de familie.

Leu

Te implici in multe proiecte si nu prea mai ai timp pentru cei dragi. Te vei lovi de cateva reprosuri ce te vor pune pe ganduri. Realizezi si tu ca ai exagerat si vrei sa indrepti greseala. O mica excursie ar fi o solutie la indemana.

Fecioara

Primesti o suma de bani sau o mostenire. Te asteptai la asta, insa tot esti uimit de ceea ce ti se intampla si timp de cateva ore ramai fara cuvinte. Abia apoi o sa incepi sa iti faci planuri pentru ceea ce trebuie sa faci in continare. Consulta-te cu familia inainte de a face vreun pas.

Balanta

In primele zile vei fi foarte plictisit si, oricat de mult ar insista partenerul de viata, refuzi sa il insotesti intr-un loc special pentru el. Ar fi trebuit sa va intalniti cu cateva persoane pe care nu le vrei in preajma ta si de aceea iei aceasta decizie. Totusi, gandeste-te si la cel de langa tine si la cum actioneaza el mereu in favoara ta.

Scorpion

Simti ca se intampla ceva neplacut cu sotul/sotia/iubitul/iubita. Nu vrea sa iti spuna ce ganduri are si te ingrijoreaza. Incerci sa afli si vei fi nevoit sa iti intinzi antenele foarte mult pentru a descoperi pana si cel mai mic lucru. O sa ai ceva de lucru pana o sa rezolvi totul.

Sagetator

Te-ai odihnit, insa acum este cazul sa te pui pe treaba si sa faci ceea ce ai lasat neterminat in urma cu cateva zile. Altfel, risti sa fii considerat neserios si nimeni nu te va mai ajuta. La locul de munca o sa ai parte de cateva emotii in a doua saptamana, insa atmosfera o sa revina la normal foarte repede.

Capricorn

Asteptai o veste de la cineva cu o functie importanta. Momentele de emotii vor lua sfarsit pentru ca acum urmeaza sa afli ce trebuie sa faci in continuare pentru ca planurile tale sa poata fi puse in aplicare. Ai o vaga idee despre ce urmeaza.

Varsator

Daca nu ai parte de rezultatul pe care il asteptai, nu dispera. Nu trebuie sa iti pierzi speranta pentru ca o sa mai ai astfel de ocazii. Adevarul este ca va dura cateva zile pana cand o sa realizezi ca nu este un capat de drum. Prietenii vor fi cei care te vor ajuta enorm acum.

Pesti

O calatorie mult asteptata se dovedeste a fi un esec. Esti dezamagit si ai vrea sa dai vina pe toti ceilalti, mai putin pe tine, cel care s-a ocupat de intreaga organizare. Accepta ceea ce se intampla si altadata deschide bine ochii cand faci astfel de alegeri.

Berbec

Nu te intereseaza prea mult viata personala pentru ca ceea ce are loc zilele acestea la birou are prioritate. Simti ca este momentul sa actionezi cu toate fortele si ca o sa ai sansa de a evolua asa cum iti doresti. Va fi nevoie sa depui mult efort, insa rezultatele vor fi pe masura.

Taur

Energia ta va atinge un nivel maxim in aceasta luna. Datorita acestei atitudini o sa poti sa iei parte la cateva actiuni ce te vor ajuta la avansare. De mult timp asteptai sa faci asta si acum practic ti se indeplineste un vis. Cu toate acestea, nu te grabi sa iti anunti cunoscutii pana nu semnezi actele.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop lunar, #horoscop lunar iunie, #horoscop lunar 2012 , #horoscop lunar