Horoscop lunar - iunie 2014

Sambata, 31 Mai 2014, ora 10:59
6239 citiri
Horoscop lunar - iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Este o luna pe placul tau. Multa caldura, oameni imbracati in nuante vii pe strada si mai mult timp liber. Toate ingredientele pentru zile pline de fericire. Norocul va fi de partea ta in a doua parte a lui iunie si nu ar strica sa joci la loto.

Rac

Din intamplare, descoperi ca o persoana apropiata ti-a ascuns niste detalii pe care le consideri esentiale. Ii spui direct ceea ce te-a deranjat. Acesta va ramane fara cuvinte in fata reactiei tale. Va fi singurul moment tensionat al lunii. Inspre sfarsit se anunta ceva ce te va face sa tresari.

Leu

Astrele te ajuta sa comunici foarte bine cu cei din jur, mai ales cu oamenii de la birou. Proiectele realizate acum cateva luni incep sa isi arate roadele si simti o fericire foarte mare, pentru ca munca ta nu a fost in zadar.

Fecioara

Luna iunie o sa fie foarte agitata pentru tine, deoarece au loc multe evenimente in care esti implicat personal. O sa ai de alergat zile la rand, insa si remuneratia va fi pe masura, asa ca nu te poti plange prea mult.

Balanta

Primele doua saptamani vor fi lipsite de intamplari majore, insa apoi situatia se va schimba total. Nativii in balanta vor fi puternic influentati de Mercur, dar si de Venus. Nu te astepta la surprize din partea partenerului de viata pe motiv ca va fi ocupat cu jobul.

Scorpion

Soarele se afla intr-o pozitie favorabila, ceea ce anunta lucruri bune pentru tine si familie. Femeile scorpion sunt avantajate. Stralucesti in momentul in care vrei sa iti demonstrezi un talent de care nu stiu foarte multi oameni.

Sagetator

Nu ignora simptome ce par sa anunte probleme de sanatate. Chiar si o simpla durere de cap care apare cateva zile la rand trebuie sa iti dea de gandit. Ceva mai bine o sa stai pe plan personal, deoarece rezolvi cateva neplaceri care aparusera in relatia cu partenerul de viata.

Capricorn

Casa dragostei infloreste, pentru ca o sa fii puternic influentat de planeta iubirii. Vei fi zodia cea mai avantajata din acest punct de vedere. Vei fi foarte activ in privinta activitatilor care tin de locuinta si te va interesa mai putin ceea ce se intampla la slujba.

Varsator

Stai departe de experimente in iunie, pentru ca astrele nu sunt favorabile schimbarilor realizate in aceasta perioada. Orice gand de acest fel iti vine, pune stop inainte sa te lovesti de o problema ce nu ar putea fi rezolvata.

Pesti

Pana pe 20 iunie poti sa stai linistit, deoarece nu se anunta nimic notabil, dar apoi totul se modifica radical, mai ales pe plan personal. Ultimele zile din luna vor avea un aer aparte din punct de vedere sentimental.

Berbec

Nu ai nicio scuza, daca nu accepti invitatia unui prieten care incearca de cateva saptamani sa te scoata in oras. Nu indeparta oamenii in care ai incredere, pentru ca acestia isi vor pierde rabdarea. Se anunta vesti bune pe plan profesional.

Taur

Marte si Uranus te fac sa treci prin cateva emotii la locul de munca, dar vor fi constructive si o sa pui bazele unui proiect important pentru tine. Ar fi bine sa iti setezi termene limita reale, pentru a te asigura ca nu vei intarzia cu niciun raspuns. Relatia cu partenerul de viata va fi mai buna decat in luna mai.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop lunar, #horoscop lunar iunie, #horoscop iunie, #horoscop lunar 2014, #horoscop 2014 , #horoscop lunar