Horoscop lunar - mai 2015

Luni, 04 Mai 2015, ora 09:45
8301 citiri
Horoscop lunar - mai 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Nu esti in cea mai buna forma a ta. Incearca sa ai mai multa grija de starea ta de sanatate. Orice varsta ai trebuie sa ai grija la alimentatie. Starea ta de sanatate iti poate afecta si moralul, asa ca incearca sa fii cat mai pozitiv.

Cum stai cu dragostea?

Luna mai ti-ar putea aduce soarele in viata atat la propriu, cat si la figurat. Totul depinde de cat de deschis si cat de aventurier esti. Daca primesti o invitatie intr-o locatie exotica sau in orice alt loc deosebit, nu refuza. Ai putea cunoaste o persoana interesanta care sa ramana in viata ta.

Cum stai cu banii?

Treci printr-o perioada mai dificila din punct de vedere financiar. Daca ai datorii mai vechi, incearca sa le achiti, chiar daca asta inseamna sa renunti la o geanta sau o undita. Vremurile mai bune nu vor intarzia sa apara.

Taur

Cel mai important lucru din viata ta in aceasta perioada este echilibrul. Trebuie sa iti stabilesti niste limite in orice actiune vrei sa faci. O buna organizare te va ajuta sa fii multumit si sa ai parte de o luna minunata.

Cum stai cu dragostea?

Daca esti intr-o relatie stabila acum e sansa ta sa ii arati iubitului/iubitei cat de mult inseamna pentru tine. Planifica-ti din timp activitatile lunii mai si fa ceva deosebit alaturi de el/ea. Daca ai posibilitatea, mergi intr-o vacanta surpriza pe litoral sau o excursie de cateva zile intr-un loc pe care vrea sa il viziteze. Toate eforturile depuse vor merita atunci cand el/ea te va recompensa inzecit.

Daca esti singur, dar indragostit de cineva, luna mai e potrivita pentru exprimarea sentimentelor. Nu ezita sa spui tot ce simti.

Cum stai cu banii?

Primesti o prima, un bonus de la munca. Investeste banii in ceva distractiv, relaxant. Profita de zilele libere care se anunta. Daca cineva iti cere un imprumut nu e recomandat sa il acorzi, mai ales daca ai planuri pentru luna mai.

Gemeni

Esti inconjurat de prieteni si de rude pe care nu le-ai vazut de foarte mult timp. Te simti in largul tau si totusi, parca ceva lipseste. Orice ar fi, incearca sa te bucuri de zilele alaturi de cei dragi. Problemele pot fi rezolvate si mai tarziu daca acestea exista cu adevarat.

Cum stai cu dragostea?

Singuratatea nu ti se potriveste luna aceasta. Daca ai trecut recent printr-o despartire si inca nu te-ai impacat cu gandul, este pentru ca doar la asta te gandesti. Fugi intr-o vacanta sau fa orice crezi ca iti poate lua gandul de la fostul partener.

Daca tocmai ai inceput o relatie, vara ta va fi din ce in ce mai amuzanta, dar si aglomerata. Nu uita sa ai grija de tine. Evita excesele de orice fel.

Cum stai cu banii?

Te redresezi dupa eforturile financiare facute in ultimele luni. Esti pe drumul cel bun, dar mai asteapta putin pana la rezervarea unei vacante exotice. Totul va fi bine, dar trebuie sa fii sigura de capitalul tau.

Prietenii si familia sunt alaturi de tine, dar nu profita de bunele lor intentii. Nu cere mai mult decat crezi ca poti inapoia.

Rac

Luna mai iti aduce doar lucruri bune. Toate merg ca pe roate, dar mai ales relatia cu familia. Te faci placut si incerci sa multumesti pe toata lumea. Totusi, nu uita de tine. Relaxeaza-te de cate ori ai ocazia si profita de fiecare zi libera care se iveste.

Cum stai cu dragostea?

Daca esti singur, esti predispusa la dragoste cu nabadai. Desi nu iti sta in caracter, luna aceasta te lasi dus de val si de fiecare flirt. Ai grija sa nu te indragostesti iremediabil de o persoana nepotrivita. Nu lua pe oricine in serios.

Daca esti intr-o relatie, s-ar putea ca iubitul/iubita sa te surprinda asa cum nu a facut-o de foarte mult timp. Lasa-te cucerit ca si la inceput si ofera-i toata dragostea ta.

Cum stai cu banii?

Nu te stresezi prea mult din punct de vedere financiar. Luna aceasta banii vin si pleaca. Nu esti un cheltuitor din fire, dar parca luna mai te face sa vrei sa te rasfeti mult mai mult decat de obicei.

Daca ai posibilitatea incearca sa faci mici atentii persoanelor apropiate. Genorozitatea ta va fi rasplatita in vremuri mai grele.

Leu

Astrele trec in sfarsit de partea ta. Dupa o perioada nu tocmai roz poti si tu in sfarsit sa te bucuri de vremea frumoasa. Recupereaza timpul pe care l-ai pierdut si organizeaza iesiri cu prietenii. Fa-ti din nou simtita prezenta in societate si la locul de munca.

Cum stai cu dragostea?

Daca esti singur sau nu, este mai putin important. Ideal ar fi sa te pui pe primul loc si sa iti acorzi atentia cuvenita. Daca esti intr-o relatie, iubitul/iubita va intelege acest lucru. Daca esti singur, cu atat mai bine.

Orice decizie iei in aceasta perioada in legatura cu viata ta amoroasa ia-o fara sa te gandesti de doua ori. Te ajuta foarte mult intuitia.

Cum stai cu banii?

Iti revii dupa o perioada destul de grea. Poti incepe sa planifici vacanta de vara. Ia cu tine prietenii si voia buna, dar fii realist si calculeaza exact costurile. Nu vrei sa te trezesti cu surprize.

Fecioara

Treci printr-o perioada stabila din toate punctele de vedere. Asta nu te poate face decat sa te simti bine, caci echilibrul este scopul tau in viata. Luna mai te poate face sa scapi de anumite inhibitii care nu ti-au dat pace pe tot parcursul vietii. Incearca sa iti colorezi putin zilele. Fii mai aventurier decat de obicei.

Cum stai cu dragostea?

Atmosfera in relatia ta este destul de tensionata. Incearca sa tratezi lucrurile cu calm si sa lasi de la tine daca este cazul. Cere sfatul prietenilor sau familiei. Nu lua decizii pripite.

Daca nu ai pe nimeni in viata ta, inseamna ca asa este cel mai bine la momentul actual. Luna mai, insa, iti poate face si surprize. Nu e exclus sa apara printul pe cal alb sau printesa din vis.

Cum stai cu banii?

Trebuie doar sa pregatesti bagajele. Economiile le-ai pregatit de ceva timp, inca din timpul iernii cand te visai pe plaje insorite. Chiar daca nu o sa te intorci din vacanta cu atentii pentru toate rudele, cu siguranta o sa ai parte de niste zile minunate alaturi de prieteni sau chiar singura. Important e sa nu pui prea mult pret pe lucruri pentru ca s-ar putea sa fii dezamagit.

Balanta

E timpul sa te mai relaxezi si tu. Munca de birou sau de teren ti-a ajuns cu varf si indesat, iar luna mai iti da ocazia sa evadezi. Depinde de tine daca pleci singur ca un adolescent rebel sau daca vrei sa cinezi pe o plaja alaturi de partenerul de viata.

Cum stai cu dragostea?

Daca ai avut parte de un eveniment neplacut pe plan sentimental in ultima perioada, acum e momentul sa treci peste. Fie ca apare cineva nou in viata ta, fie ca pur si simplu te detasezi de orice problema de genul, cert e ca luna mai te ajuta sa restabilesti echilibrul. Totusi, nu incerca sa pari ceva ce nu esti. Daca simti nevoia sa plangi, fa-o. Daca simti nevoia sa uiti de toate, ia masuri in acest sens.

Cum stai cu banii?

E momentul sa iti arati aprecierea fata de familie. Indicat ar fi sa organizezi o scurta vacanta cu cei dragi. Fie ca e o simpla iesire la padure sau o saptamana la mare, ai posibilitatea sa finantezi mare parte din cheltuieli. Nu-ti face griji, eforturile tale vor fi rasplatite.

Scorpion

Luna mai iti aduce impliniri pe plan profesional. Sperai de ceva timp la o promovare asa ca acest lucru nu poate decat sa te bucure. Ai grija de sanatatea ta. Nu vrei sa stai in casa si sa primesti poze de la prietenii tai care se distreaza.

Cum stai cu dragostea?

Nu esti un romantic, dar luna aceasta parca simti nevoia de ceva mai multa afectiune decat de obicei. Vorbeste deschis cu partenerul de viata. Cu siguranta iti va satisface toate nevoile.

Daca esti singur, nu te arunca in bratele primului venit, dar nici nu poza intr-o persoana inabordabila.

Cum stai cu banii?

Situatia nu e nici buna, nici rea. Atat timp cat te limitezi la cheltuieli deloc extravagante, lucrurile vor merge bine. Nu iti face griji. O sa vina si vremea shoppingului.

Sagetator

Pe plan social lucrurile stau destul de bine in luna mai. Ai grija de viata ta privata. Nu vrei ca toata lumea sa iti stie problemele de acasa. Controleaza-ti impulsul de a vorbi cu oricine despre orice.

Cum stai cu dragostea?

Standardele tale sunt foarte ridicate in momentul de fata, ceea ce nu este un lucru rau. Totusi, daca pretentiile tale de la partener sunt foarte mari incearca sa oferi si tu ceva la schimb. Nu vrei sa fii considerat arogant.

Daca ai o relatie care dureaza de ceva timp si simti ca nu mai are nicio sansa, acum e momentul sa spui stop. Discuta cu partenerul tau de viata si pune punct lucrurilor cu eleganta care te caracterizeaza.

Cum stai cu banii?

Nici luna mai nu aduce foarte multe satisfactii pe plan financiar. Nu dispera. Mereu ti-ai ajutat prietenii si acum e momentul sa fii tu cel ajutat. Daca primesti o invitatie undeva, incearca sa o onorezi chiar daca nu crezi ca iti permiti iesirea in acel moment. Lucrurile vor intra pe fagasul lor normal si banii nu vor mai fi o problema in scurt timp.

Capricorn

Luna mai te gaseste neobisnuit de linistit. Nu este un lucru rau, dar ai grija sa nu ratezi lucruri importante din cauza unei relaxari excesive. Fii atent la nevoile tale, dar si la nevoile celor din jur. Nu te inchide intr-un glob de cristal.

Cum stai cu dragostea?

Daca ai avut parte de o dezamagire, luna aceasta ai toate sansele sa treci peste. Resemnarea este un lucru bun. Totusi, sa nu fii pesimist crezand ca totul s-a terminat. Niciodata nu stii de unde sare iepurele. Totul este sa fii rabdator si calm, dar atent. Daca esti intr-o relatie, ai parte de o perioada linistita alaturi de partener. Nu lasa monotonia sa iti invadeze relatia.

Cum stai cu banii?

Pe plan financiar lucrurile stau mult mai bine. Ca de obicei, planifici totul din timp. Organizarea este una dintre caracteristicile tale. Vacantele sunt deja platite, la shopping ai fost, important este sa nu uiti nici de cei dragi. Micile atentii conteaza mult, iar luna aceasta ai posibilitatea sa fii generos.

Varsator

Caldura este si in sufletul tau, nu doar afara. Nici nu conteaza daca ceva foarte bun s-a intamplat in viata personala sau in cea profesionala. Important este ca tu radiezi la fel de tare ca si soarele de mai.

Cum stai cu dragostea?

Esti deschis la noutati si nu spui nu unei aventuri de o noapte. Ai grija totusi sa nu pici in plasa oricui. Profita de plajele insorite doar alaturi de persoane cu care ai lucruri in comun.

Daca esti implicat intr-o relatie si partenerul nu iti mai acorda atentia cuvenita, poarta o discutie cu el. Poate lucrurile nu sunt atat de grave precum par.

Cum stai cu banii?

Pe plan financiar lucrurile nu stralucesc neaparat. Partea buna este ca ai ceva mai mult timp liber pe care ar trebui sa-l investesti in relatiile cu cei din jur. Apeleaza la economiile secrete sau la familie daca simti ca este cazul. Totusi, nu face imprumuturi care nu isi au rostul.

Pesti

Dupa o perioada mai agitata a venit si randul tau sa te relaxezi. Ia-ti prietenii si profitati de vremea buna. Acum e momentul sa te faci remarcat.

Cum stai cu dragostea?

Emani senzualitate si sexualitate. Deci ce e mai bun e pe cale sa apara in viata ta. Analizeaza-ti bine admiratorii sau admiratoarele si alege intelept. S-ar putea ca alesul/aleasa sa ramana mult timp in viata ta. Eventual, apeleaza la sfatul unei persoane de incredere. In final, alege cu inima.

Cum stai cu banii?

Daca simti ca ai cam exagerat la ultima sesiune de shopping, nu iti face griji. Luna mai iti poate aduce o promovare. Asta inseamna si mai multa munca, dar rasplata va fi pe masura efortului depus. Nu e o luna propice pentru investitii mari sau decizii financiare importante. Fa lucrurile pas cu pas.

Horoscop lunar - Revista YVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Horoscop mai 2015, #horoscop lunar, #horoscop lunar mai, #horoscop 2015 , #horoscop lunar