Horoscop lunar: mai 2016

Duminica, 01 Mai 2016, ora 13:04
7935 citiri
Horoscop lunar: mai 2016
Foto: Ziare.com

Taur

Incepe o luna plina de evenimente pentru tine si in care o sa fii nevoit de mai multe ori sa iti pastrezi cumpatul pentru a nu spune ceva gresit intr-un moment nepotrivit. Pui foarte mult accent pe prietenie si o sa pastrezi aproape doar oamenii pe care esti sigur ca te poti baza. Pe plan personal, te poti gandi la casatorie sau la un nou pas in relatia ta.

Gemeni

Trebuie sa fii mai atent in sfera relatiilor de la locul de munca, dar si in privinta celor personale. Orienteaza-te catre ceva ce te intereseaza cu adevarat si nu iti pierde timpul cu activitati lipsite de sens pentru tine. Invata sa spui "nu" atunci cand oamenii vor sa te atraga in ceva ce te impiedica sa te simti confortabil.

Rac

O sa fii mult mai motivat decat in ultima vreme si o sa vrei sa obtii ceva ce pana acum era doar la stadiul de proiect si poate chiar mai indepartat. Apar perspective romantice dupa data de 21 mai, cand o sa te eliberezi putin de la locul de munca. O sa faci multe promisiuni si iti vei lua numeroase angajamente.

Leu

Cariera si situatia financiara vor fi mai importante in prima parte a lunii mai, iar in ultimele doua saptamani te vei concentra mai degraba pe dragoste si familie. Te ambitioneaza ceva si o sa faci primii pasi pentru a realiza ceva important pentru tine. Nu conteaza daca este acasa sau la slujba, tu te vei simti foarte mandru.

Fecioara

Astrele prevad o mai mare concentrare asupra carierei in luna mai. O sa rezolvi niste aspecte pe care le lasasei neclarificate si care te impiedicau sa treci la o alta etapa. Pe de alta parte, o sa te simti mai liber si in privinta planurilor personale. Partenerul de viata te va sustine in tot.

Balanta

Fii mai precaut atunci cand accepti sa devii partenerul cuiva in afaceri, macar in primele zile ale lunii mai. Apoi, o sa te ocupi mai mult de familie si o sa iti programezi cateva zile doar cu cei dragi. Apare ocazia sa calatoresti in alt oras sau tara si esti foarte incantat pentru ca este un loc in care nu ai mai fost.

Scorpion

Socializezi foarte mult in aceasta luna. Atat viata personala, cat si slujba te poarta pe multe drumuri si o sa cunosti oameni deosebiti, de la care vei avea de invatat si pe care trebuie sa ii pastrezi aproape si sa ii incluzi in cercul de prieteni. Spre sfarsitul lui mai va trebui sa te concentrezi mai mult pe relaxare.

Sagetator

Te-ai ambitionat sa faci ceva in cariera si acum este momentul sa asezi prima caramida la temelie. Nu cere ajutorul nimanui, pentru ca mandria o sa fie si mai mare la sfarsit cand o sa vezi ca ai facut totul singur.

Capricorn

Organizezi excelent ceea ce ai de facut in perioada aceasta si in fiecare zi iti aloci timp pentru cei dragi. Vrei sa pastrezi programul, pentru ca ai facut o promisiune si vrei sa o respecti intocmai. Vrei sa fii independent, dar uneori ai nevoie de sprijinul celor dragi, asa ca nu indeparta oamenii care vor sa fie mai apropiati de tine.

Varsator

O sa fii mult mai atent la ceea ce se intampla acasa fata de locul de munca. Ai ajuns intr-un punct pe care ti-l doreai de multa vreme si emotiile sunt foarte mari. Ai un fel de har in a-i ajuta pe cei la nevoie, iar astfel de fapte iti ofera o liniste sufleteasca unica.

Pesti

Nu trebuie sa depui niciun efort in aceasta luna, pentru ca banii vin singuri. Este, bineinteles, un mod de a spune, nu trebuie sa iti dai demisia. In plan personal, lucrurile se imbunatatesc intre tine si partenerul de viata.

Berbec

Schimbi tactica in privinta unui proiect si se va dovedi a fi o decizie excelenta. De ceva timp nu reuseai sa inaintezi si ai realizat ca este momentul unei schimbari. Ajutorul pe care il vei primi de la un coleg te va lua prin surprindere. Acasa, totul va decurge chiar mai bine decat te asteptai.

Horoscop realizat de Zaza

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#horoscop luna mai, #horoscop mai, #horoscop lunar, #horoscop 2016 , #horoscop lunar