Horoscop lunar - martie 2014

Vineri, 28 Februarie 2014, ora 13:49
6664 citiri
Horoscop lunar - martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Marte si Saturn nu isi vor exercita puternic forta asupra ta, insa asteapta-te la mai multe de la Jupiter. Nu te simti prea confortabil in postura in care te pune o ruda. Trebuie sa rezolvi cat mai repede acest aspect. Pe data de 15 primesti o veste din afara tarii.

Berbec

Pe 7 martie, astrele te fac sa te comporti diferit fata de obicei. Apropiatii ar trebui sa se poarte cu manusi cu tine si sa te menajeze de vestile proaste. Inspre sfarsitul lunii o sa iti schimbi radical comportamentul.

Taur

Martie va fi o luna in care te ocupi mai mult de viata personala, indeosebi de locuinta. E posibil sa faci unele modificari in privinta mobilierului sau chiar sa te muti in alta parte. O sa ai parte de sustinerea partenerului de viata.

Gemeni

Casa dragostei va fi avantajata de planeta iubirii. Asta inseamna ca te poti astepta la gesturi romantice si chiar propuneri pe care le primesti o data in viata. Pe de alta parte, acorda mai multa atentie discutiilor de la birou, pentru ca temele te intereseaza si pe tine.

Rac

Marte isi va exercita puterea asupra ta pana pe 19 martie, dar apoi esti pe cont propriu. Nivelul de stres o sa creasca din cauza unei sarcini de la locul de munca. Nu este ceva complicat, insa nici nu te astepta sa treaca de la sine.

Leu

Mai bine sa previi decat sa tratezi. Acesta este principiul dupa care te ghidezi si se va dovedi foarte util in perioada aceasta. Tot timpul, ceri detalii si informatii care ti-ar putea fi de ajutor. De multe ori acestea sunt inutile, insa nu si acum.

Fecioara

Nu ai platit la timp ceva si acum a venit vremea sa o faci. Asta inseamna ca salariul se va termina foarte repede luna aceasta, iar inspre sfarsit o sa fii nevoit sa te imprumuti. Pe de alta parte, apare posibilitatea unei colaborari noi in urma carora o sa castigi niste bani.

Balanta

Se incheie un ciclu ce a durat destul de mult. Acum, consideri ca a venit vremea sa lasi in urma anumite lucruri care te tot faceau sa te intorci la un aspect din trecut. De asemenea, asculta oamenii mai in varsta din jurul tau, pentru ca nu te invata de rau.

Scorpion

Scorpionii nascuti in prima si a doua saptamana din noiembrie trebuie sa se astepte la ceva maret in cea de-a treia luna a anului. Dar si ceilalti vor avea parte de lucruri bune. Sunt sanse mari sa semnezi un contract la care ravneai de multa vreme.

Sagetator

Se arata vesti bune pe partea financiara. Apar rezultatele unor proiecte terminate de mult timp, unele chiar anul trecut. Nici nu mai sperai ca o sa iti primesti drepturile. Fa ceva util cu acest bani, nu ii irosi pe ceva ce nu iti trebuie.

Capricorn

Inveti un lucru foarte important in urmatoarele saptamani, ceea ce o sa te faca sa iti schimbi comportamentul fata o persoana draga tie. Si pana acum te comportai frumos, insa pe viitor o sa faci mult mai multe gesturi prin care sa iti demonstrezi sentimentele. Vor fi semne imbucuratoare si legate de partea financiara.

Varsator

Inceputul lunii te prinde intr-o companie foarte placuta, mai exact la o intalnire cu prieteni dragi. Cam asa va va fi toata luna: placuta si plina de surprize. Se anunta si cateva cadouri. In a treia saptamana, trebuie sa fii atent la locul de munca, pentru ca vor avea loc niste schimbari ce te vor viza.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#horoscop lunar, #horoscop lunar martie, #horoscop lunar 2014 , #horoscop lunar