Horoscop lunar - martie 2015

Duminica, 01 Martie 2015, ora 08:59
8867 citiri
Horoscop lunar - martie 2015
Foto: Ziare.com

Pesti

Preiei o sarcina a unei rude, pentru ca aceasta trebuie sa plece din oras. Este o mare responsabilitate pentru tine, dar esti mandru ca a avut incredere sa te numeasca pe tine sa o inlocuiesti. Inspre sfarsitul lunii o sa faci un drum foarte lung.

Berbec

Ai o pofta nebuna de a vorbi. Ai trecut printr-o perioada in care sarcinile si proiectele nu ti-au lasat timp sa socializezi si acum vrei sa recuperezi, asa ca iesi foarte mult in oras si dai o multime de telefoane. Luna si Marte se vor ocupa de latura sentimentala, in acest context anuntandu-se surprize din partea partenerului de viata.

Taur

Pentru a avea o relatie reusita trebuie sa te sincronizezi cu cel de langa tine, astfel incat sa aveti acelasi program. Venus si Marte se vor ocupa de sentimentele tale, semn ca uneori nu prea o sa fii sigur pe ceea ce simti. Unii tauri vor avea parte de fericire, dar venita din partea unei relatii secrete, ceea ce poate fi foarte riscant.

Gemeni

Martie se anunta o luna plina de oportunitati si satisfactii pentru gemeni, mai ales in cea de-a doua parte. Ai doua obiective mari pe care vrei sa le indeplinesti rapid si o sa muncesti mult pentru acestea. Vei fi foarte popular in cercurile in care te invarti. Din punct de vedere, o sa fii in forma excelenta.

Rac

Treci printr-o perioada mai relaxata, cu exceptia primei saptamani din luna. Apoi, vezi totul cu alti ochi si chiar iti faci planuri de vacanta. Reusesti in sfarsit sa iti separi viata personala de cea profesionala si sa te bucuri de timpul liber. Saturn arata semne bune in plan financiar.

Leu

Saturn si Jupiter se ocupa de dragoste in ceea ce te priveste si o vor face pana in luna august, aducand mari satisfactii in relatia ta. Proiectele incepute se apropie de sfarsit si chiar unul foarte bun. Totusi, ai grija la sanatate, pentru ca exista mici probleme pe care trebuie sa le rezolvi.

Fecioara

Esti putin idealist in privinta iubirii si s-ar putea sa simti ca ceva te loveste din plin. Fii putin mai ancorat in realitate pentru a evita dezamagirile. Pe de alta parte, se anunta numai lucruri bune pe plan profesional. Semnezi contracte banoase si se anunta altele promitatoare. Din punct de vedere al sanatatii nu ai de ce sa te plangi.

Balanta

Uranus si Marte te influenteaza. Asteapta-te la lucruri noi, inedite, escapade romantice si multe dorinte indeplinite. Venus te face dornic de a seduce pe cineva si iei totul ca pe o provocare. Lucrezi foarte mult in echipa, iar ideile tale vor fi apreciate de colegi.

Scorpion

Un val de romantism de nedescris te loveste si o sa pui in practica ceea ce nu credeai ca o sa faci vreodata. In cazul tau, dragostea chiar este oarba. Tandemul Marte-Uranus iti ofera o energie pe care abia o sa o poti gestiona. Ceva mai multa grija trebuie sa ai in privinta sanatatii si sa faci controlul care ti-a fost recomandat.

Sagetator

In martie in viata sagetatorilor se anunta mai multa distractie decat de la inceputul anului, pentru ca scapi de o mica problema. Dispar ca prin minune si neintelegerile cu cei din familie. Sansa este de partea ta in privinta jobului, pentru ca aduci in prim plan un aspect pe care nu l-a observat nimeni si o sa fii catalogat salvatorul echipei.

Capricorn

Ai multe lucruri de cap si pentru a te relaxa putin iti indrepti atentia catre redecorarea casei care se va dovedi mai mult o miscare gresita, pentru ca vei avea si mai mult de umblat. Macar rezultatul va fi peste masura asteptarilor. A doua parte a lui martie vine cu o sansa buna in privinta carierei. Nu o rata.

Varsator

Jupier se ocupa de partea sentimentala in ce te priveste, iar cei singuri isi pot intalni iubirea vietii. Trebuie doar sa fie atenti la semne. Preiei initiativa la locul de munca si pui pe picioare un proiect care era sortit esecului. Te poti astepta la o recompensa financiara.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#horoscop martie, #horoscop lunar martie, #horoscop lunar 2015 , #horoscop lunar