Horoscop lunar: Martie 2017

Marti, 28 Februarie 2017, ora 13:45
11161 citiri
Horoscop lunar: Martie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Ce vrei si ce iti place sa faci? Acestea sunt intrebarile la care trebuie sa raspunzi inainte de a accepta sau de a refuza propunerile primite in aceasta luna. Nu te teme ca nu vei face fata provocarilor, pentru ca nimic nu este greu atunci cand iti doresti sa reusesti.

Berbec

Martie este luna in care o sa pui capat unor regrete, dar abia inspre sfarsit, pentru ca in prima parte vei incerca sa gasesti raspuns la multe intrebari. Este perioada in care vei reflecta asupra unor aspecte legate de locul de munca. Jupiter, Uranus si Pluto te vor influenta pe plan personal, unde se anunta putina agitatie. Fii atent si nu te grabi in ceea ce priveste niste contracte si angajamente.

Taur

Viata ta sociala infloreste. Dupa o perioada in care ai fost ingropat in acte si documente, acum incepi sa iesi mai mult in oras si onorezi invitatii care ti-au fost adresate chiar si de anul trecut. Proiectele de echipa au sanse mari de reusita, asa ca evita sa incepi lucrul de unul singur. In viata de cuplu, apar cateva provocari din partea astrelor, pe care le vei trece cu brio, daca vei culege doar partile bune din ce ti se intampla.

Gemeni

Asigura-te ca puterea in aceasta luna este in mainile tale. Nu lasa sa treaca pe langa tine sansa de a conduce echipa din care faci parte. Transforma obiectivele marete in ceva concret acceptand ajutorul celor care se ofera sa te sprijine. Sfaturi intelepte si care iti vor prinde bine vei primi de la o persoana mai in varsta. Amorul si responsabilitatea merg mana in mana in aceasta luna, ceea ce inseamna ca pot sa apara evolutii importante pe plan personal.

Rac

Vei fi in miscare aproape intreaga luna. O sa ajungi in locuri in care nu ai mai fost si vei intra in contact cu oameni de la care vei avea de invatat, dar pe care si tu ii vei calauzi pe un drum pe care abia au pasit. O veste mai buna vei primi in jurul datei de 12 martie si va avea legatura cu familia. La birou vor fi momente foarte intense abia dupa data de 20 martie.

Leu

Esti mult prea implicat in ceea ce faci pentru a apleca urechea la ceea ce spun diverse persoane. In loc sa iti strici linistea, preferi sa fii chizuit si sa te indepartezi de oamenii care te incarca cu energie negativa. Dupa 12 martie, primesti o doza mare de energie de la astre insotita de o veste buna pe plan financiar.

Fecioara

Misiunea ta in aceasta luna este sa comunici. Vei fi pus in postura de a informa oamenii despre noutatile de la birou si trebuie sa o faci astfel incat sa inteleaga cu totii, pentru a nu exista discutii neplacute. Jupiter aduce oportunitati pe crestere din punct de vedere financiar.

Balanta

Ocupa-te rapid de curatenia de primavara, pentru ca urmeaza o perioada in care o sa primesti foarte multi musafiri. Fie ca te-ai mutat la casa noua, fie ca ai facut o schimbare in locuinta, toata lumea vrea sa vina in vizita. Trebuie sa faci cateva modificari in rutina zilnica, pentru ca te va acapara monotonia.

Scorpion

Urmeaza clipe unice in privinta amorului pana pe 20 martie. Apoi, te vei concentra asupra altor aspecte din viata pe care vrei sa le schimbi putin pentru a face loc altora. Jupiter te inspira si te ajuta sa gasesti metode noi pentru a te relaxa. Vei fi gata sa te implici intr-un mare proiect profesional. Este vorba despre o oferta pe care nu o poti refuza.

Sagetator

Iti faci din casa un mic colt de Rai si cu greu reusesti sa pleci in urmatoarea perioada. Daca ai putea, ai lucra numai de acasa, doar ca sa te bucuri de micul tau colt de Rai. Niste prieteni te vor ajuta cu ceva legat de tehnologie, probabil faci o achizitie.

Capricorn

Urmeaza o perioada putin mai relaxanta atat la birou, cat si acasa. Absorbi energia Soarelui si lucruri bune se vor intampla pe toate planurile. Nu este exclus sa faci planuri pentru o calatorie. Dupa 20 martie, te vei odihni si mai mult.

Varsator

Vine o luna a sarbatorii, a intalnirilor cu oamenii dragi pe care i-ai tot rugat sa astepte sa termini un proiect important de la birou. Odata cu venirea primavarii revine si linistea in viata ta.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#horoscop martie, #horoscop lunar martie, #horoscop martie 2017 , #horoscop lunar