Horoscop lunar - noiembrie 2011

Luni, 31 Octombrie 2011, ora 10:41
7874 citiri
Horoscop lunar - noiembrie 2011
Foto: Ziare.com

Scorpion

Este luna in care o sa ai mai multa treaba ca oricand pentru ca se apropie sfarsitul anului si in acelasi timp si termenul limita al unor proiecte importante. Viata personala va fi pusa putin in stand by in primele doua saptamani, abia spre sfarsit o sa poti sa dai celor dragi semne ca traiesti.

Sagetator

In primele zile din luna este indicat sa ai mai multa grija la sanatate si incearca sa te odihnesti pe cat de mult este posibil. Ai fost prins intr-o activitate care te-a impiedicat sa te ocupi de problemele personale si acum a venit vremea lor. Petrece mai mult timp cu cei dragi. Acum inca mai ai timp disponil pentru ca in decembrie sigur nu vei avea niciun moment de respiro.

Capricorn

Situatia financiara se va imbunatati in aceasta perioada datorita unei sume de bani pe care o primesti de la o persoana ce iti era datoare de multa vreme. Ai tot amanat ziua de inapoiere a datoriei, insa acum aveai si tu nevoie sa faci cateva cheltuieli. Ultimele doua saptamani vor fi destinate locului de munca.

Varsator

Munca depusa in urma cu cateva luni incepe sa isi arate roadele. Iti pierdusei sperantele ca se va intampla asta, insa uite ca acum te poti bucura de ceea ce ai primit. Acum poti sa iti indepliesti un mic vis. In acelasi timp cu tine se va bucura nespus si o persoana foarte draga.

Pesti

Va fi o luna plina de emotii placute datorita unui eveniment care va avea loc in a treia saptamana. Se va intampla ceva ce te va face sa uiti pentru cateva zile de locul de munca si de problemele cotidiene si sa te concentrezi asupra familiei. O sa fii atent la cele mai mici detalii si o sa realizezi cat sunt de importante.

Berbec

O sa fie o perioada aglomerata cu munca, insa asta in prima parte a lunii pentru ca apoi o sa te poti bucura de linistea caminului tau. O sa urmeze cateva zile cand o sa reprogramezi toate intalnirile oricat de importante ar fi si o sa mergi cat mai repede acasa pentru ca te vor vizita oameni dragi.

Taur

In primele zile din noiembrie vei fi foarte ocupat cu o problema personala si nu prea vei fi atent la cererile ce apar la birou. Risti sa fii mustrat din aceasta cauza, asa ca nu neglija cu totul slujba. Incepand cu data de 20 o sa intri intr-o perioada in care planeta iubirii o sa te influenteze mai mult decat pe oricare alt nativ si vei experimenta sentimente necunoscute.

Gemeni

Partenerul de viata are parte de un succes profesional si asta o sa va schimbe total modul de viata, cel putin pentru cateva luni. Chiar daca o sa fie foarte agitat, o sa aveti parte de banii de care aveati nevoie pentru a va implini o dorinta.

Rac

Este luna propunerilor atat din punct de vedere personal, cat si profesional. Vei fi nevoit sa te hotarasti repede ce raspunsuri oferi pentru a nu pierde din cauza nesigurantei de care dai dovada. Incearca sa fii mai stapan pe tine si sa nu mai apelezi la toti cei din jur pentru orice faci. Esti mult prea dependent de altii si asta iti poate dauna.

Leu

De mult timp cautai o portita de scapare in ceea ce priveste o afacere care ti se pare ca iti consuma timp, insa fara sa iti ofere satisfactii financiare. Acum ai reusit sa o faci si simti o eliberare. In plus, acum te bucuri ca te poti axa pe ceea ce iti place cu adevarat. Ai un vis si simti ca este apropae de a se implini.

Fecioara

Prietenii incearca de cateva luni sa te faca sa ii insotesti intr-un loc in care sa va puteti relaxa in voie. Acum, te decizi sa o faci. O sa ai parte de cateva zile de liniste si relaxare in compania celor dragi. Parca nici nu ai vrea sa te intorci in aglomeratia si stresul din oras. Nu ai scapare, insa poti profita la maximum de ceea ce ti se intampla pentru a te intoarce cu bateriile incarcate.

Balanta

Vestea pe care o astepti de aproape jumatate de an o sa apara acum. Nu iti poti exprima in cuvinte fericirea. Nici nu este nevoie sa o faci. Cei din jur stiu ca acesta ar fi singurul motiv ce te-ar putea face sa te simti atat de bine incant nici macar o concediere nu te-ar putea intrista.

Horoscop realizat de Zaza

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop lunar, #horoscop lunar noiembrie, #horoscop noiembrie, #horoscop lunar 2011 , #horoscop lunar