Horoscop lunar: noiembrie 2015

Sambata, 31 Octombrie 2015, ora 12:57
6465 citiri
Horoscop lunar: noiembrie 2015
Foto: Ziare.com

Berbec

Ai parte de o luna mai dificila, in care nu prea vei gasi vreun moment in care sa te relaxezi. Orice ai face, nu neglija capitolul familie, deoarece te poti indeparta de anumite persoane, fara cale de intoarcere.

Taur

Pentru tine noiembrie este luna dedicata persoanei iubite si copiilor, daca este cazul. Nu te desprinzi de casa si te implici in tot ce inseamna acest aspect. Sfarsitul lunii iti va aduce unele vesti neasteptate.

Gemeni

Nu te increde in oricine-ti iese-n cale, deoarece te poti insela destul de usor. Intuitia ta nu este in cea mai buna forma si chiar ai obosit sa fii suspicios. Incearca sa-ti gasesti refugiul in sanul familiei.

Rac

Ai parte de evenimente in care tu vei fi subiectul principal. Multi vor depinde de tine si de buna ta dispozitie, asa ca incearca sa nu dezamagesti pe cineva. Odihneste-te si mananca cum, cat si cand trebuie.

Leu

Chiar daca pentru tine este extrem de important sa ai un partener de viata, nu dispera cand jumatatea intarzie sa apara. Nu trebuie sa faci alegeri pripite doar de dragul de a avea pe cineva alaturi.

Fecioara

Vei intalni foarte multe persoane si cateva dintre ele au ganduri ascunse in ceea ce priveste ascensiunea ta profesionala. Ia aminte la sfaturile prietenilor si gandeste-te de doua ori inainte de a accepta ceva.

Balanta

Vei avea parte de cateva propuneri de afaceri sau chiar se va pune problema schimbarii locului de munca. Esti nevoit sa-ti cantaresti toate optiunile inainte de a da cuiva vreun raspuns.

Scorpion

Nu reusesti deloc sa te tii de cuvant, indiferent de cine ar fi vorba. Ii superi pe cei din jur si nu-ti faci aparitia la evenimente destul de importante. Spre sfarsitul lunii te vei linisti si vei putea sa te concentrezi.

Sagetator

Se anunta destul de multe probleme la orizont si cele mai multe vor veni din partea superiorilor si a colegilor cu care lucrezi la un proiect de mare anvergura. Pastreaza-ti calmul si ai rabdare, deoarece intr-un final vei reusi.

Capricorn

Se pare ca toata lumea iti cere sfatul si parerea in aceasta luna. Nu te grabi sa arunci cu vorbe fara a avea o baza solida, deoarece poti fi punctul de plecare pentru multe certuri.

Varsator

Familia ta iti va cere ajutorul si se va plange ca prezenta ta acasa este din ce in ce mai "inexistenta". Fa in asa fel incat sa multumesti pe toata lumea si randamentul la serviciu sa fie si el satisfacator.

Pesti

Se anunta multe cheltuieli in luna noiembrie. Nu trebuie sa-ti faci griji deoarece ori esti o fire calculata, ori ai alaturi persoane care fac lucrul asta pentru tine. Oricum ar fi, nu vei iesi in pierdere.

YVE.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop noiembrie, #horoscop lunar, #horoscop 2015 , #horoscop lunar