Horoscop lunar - octombrie 2011

Vineri, 30 Septembrie 2011, ora 10:58
8351 citiri
Horoscop lunar - octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

A venit toamna si simti ca nu numai afara, ci si in sufletul tau. Iubesti vara si te simti trist la gandul ca o sa vina abia anul viitor. Dupa cateva zile incepi sa te simti mai bine, datorita faptului ca partenerul de viata face ceva care nu ii place doar ca sa te vada zambind. Realizezi ca ai oameni de calitate in jurul tau.

Scorpion

Este luna schimbarilor. Faci cateva modificari in locuinta ta, este posibil chiar sa te muti in alta parte. Si la locul de munca va fi ceva diferit. Unele lucruri te iau prin surprindere si nu o sa stii cum trebuie sa reactionezi. Indiferent de situatie, pastreaza-ti calmul.

Sagetator

La inceputul lunii octombrie o sa te simti lipsit de vlaga. Nu ai chef sa faci absolut nimic. Abia dupa ce o sa sa participi la o intalnire o sa incepi sa te simti mai bine. Atunci o sa afli ceva ce o sa te ajute intr-un proiect de care te temi. In ceea ce priveste viata personala nu se va intampla nimic deosebit.

Capricorn

O sa ai parte de o surpriza mare la locul de munca. Nu iti face griji pentru ca este de bine. Vei fi nevoit sa modifici ceva in viata ta, insa va fi in avantajul tau. Pe la mijlocul lunii o sa intampini cateva probleme de sanatate, asa ca ai grija la ceea ce consumi. Nu ar strica sa faci un control de rutina.

Varsator

Se anunta multe vizite in perioada urmatoare. Nu esti incantat de acest aspect pentru ca te obisnuisei cu linistea din caminul tau. Nu ai cum sa scapi si ar fi cazul sa te pregatesti pentru a nu risca sa apara comentarii neplacute apoi.

Pesti

Luna aceasta va fi in centrul atentiei casa dragostei. Simteai ca te-ai racit de familie, dar acum realizezi ca aceste lucruri s-au intamplat numai in mintea ta. Acum te poti linisti si sa iti continui drumul. Nu ar strica, poate, sa dai mai multe telefoane amicilor de care ai cam uitat in ultima vreme.

Berbec

Te asteptai la o penalizare din cauza unei greseli, insa sefii au fost ingaduitori. Poti rasufla usurat. Stiai ca ai facut ceva ce nu trebuie si deja de impacasei cu gandul ca urmarile vor fi ceva mai neplacute. Poti spune cu adevarat ca a dat norocul peste tine.

Taur

Soarele iti va influenta toate planurile vietii in aceasta luna. Asta inseamna ca zilele rele dispar si in sfarsit o sa petreci timp de calitate in prezenta unor oameni dragi, dar si ca afacerile incep sa aiba rezultatele asteptate.

Gemeni

Ai pariat pe o singura carte si ai pierdut. Acum nu ai timp sa iti plangi de mila si trebuie sa gasesti o solutie pentru a schimba repede ce s-a intamplat, astfel incat urmarile sa nu fie grave. Ai nevoie de o suma de bani destul de maricica si singura varianta la indemana este un mic imprumut la banca. Gandeste-te bine inainte sa o faci. Poate totusi este cineva dispus sa te ajute.

Rac

Urmeaza cateva saptamani de munca multa, insa finalul va fi unul fericit. Este posibil ca la sfarsit sa primesti mai multi bani decat te asteptai sau contractele pe care le credeai pierdute sa revina in discutii. Daca ai de semnat acte importante, nu te grabi. Stai si citeste bine totul.

Leu

O sa fie o luna agitata. Multa alergatura, mult stres si oboseala cat se poate. Inarmeaza-te cu rabdare. De fiecare data cand simti ca te lasa puterile, gandeste-te ca o sa reusesti sa termini ceva ce urmaresti de multa vreme. Daca este vorba de ceva legat de locul de munca, vezi cui dezvalui ideile tale.

Fecioara

Nu va fi cea mai buna luna din an pentru tine. La slujba intampini cateva momente neplacute, insa totul se intampla din vina ta pentru ca ai avut incredere in cine nu trebuia. I-ai dezvaluit planurile tale si intr-o oarecare masura totul se duce pe apa sambetei.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#horoscop lunar, #horoscop lunar octiombrie, #horoscop lunar 2011 , #horoscop lunar