Horoscop lunar - septembrie 2011

Miercuri, 31 August 2011, ora 15:58
7852 citiri
Horoscop lunar - septembrie 2011
Foto: Ziare.com

Fecioara

Te intristeaza gandul ca vara a luat sfarsit, insa zambesti aducandu-ti aminte ca o sa vina Sarbatorile de Iarna. Nu te grabi. Mai sunt multe de facut pana atunci si trebuie sa le iei pe rand. Si daca ai impresia ca ai prea mult timp la dispozitie, fa-ti ordine in viata, asta incluzand si curatenia in casa.

Balanta

Ai ignorat total anumite detalii si acum te lovesti de ele. Lasa deoparte orice alta activitate si concentreaza-te asupra acestora. Pe la mijlocul lui septembrie vei face un drum la cateva sute de kilometri distanta pentru a semna niste acte necesare unei schimbari ce va avea loc in maximum doua luni de acum inainte.

Scorpion

Trebuie sa treci de un hop la inceputul lunii. Pentru ca totul sa iasa bine vei avea nevoie de sustinerea tuturor celor din jur, insa nu o vei primi decat de la familie. In cea de-a treia saptamana va interveni ceva neasteptat care te va face sa privesti cu alti ochi pe unul dintre sefi.

Sagetator

In ultima luna ti-ai sacrificat timpul liber pentru job si acum a venit timpul sa iti iei revansa. Cateva zile libere si parca esti ca nou. Ziua norocoasa a lunii septembrie va fi cea de-a doua zi de luni. Vestile primite acum s-ar putea sa fie inselatoare, asa ca nu crede 100% din ceea ce auzi.

Capricorn

Lipsa interesului aratat de un coleg de la locul de munca te face sa iti pierzi rabdarea si sa uiti de bun simt sau de limitele care nu trebuie sa fie depasite. Vei spune direct ce te apasa pe suflet fara sa menajezi pe nimeni. Spre marea ta surprindere, gestul tau va fi rasplatit si vei avea parte de o surpriza.

Varsator

Vizita unor rude te face sa te simti agitat cateva zile la rand. Vrei sa fii o gazda buna si depui eforturi supraomenesti pentru ca totul sa fie pus la punct pana la cel mai mic detaliu. Ai impresia ca de aceasta intalnire depinde viata ta si lucrurile nu stau tocmai asa. Calmeaza-te.

Pesti

Nimeni nu este pe deplin multumit de situatia financiara, insa tu treci printr-o perioada complicata si ai nevoie de ajutor. Stai linistit ca acesta va veni pe neasteptate.

Berbec

Esti mofturos. Nimic nu iti convine si comentezi incontinuu. Daca nu vrei sa ajungi intr-o situatie incurcata, pastreaza o limita intre ceea ce este omeneste posibil sa se intample si intre ceea ce visezi tu sa aiba loc. Conecteaza-ti asteptarile cu realitatea ca sa nu suferi o dezamagire.

Taur

Nu te lasa atras in capcana intinsa de cateva persoane rau intentionate. Fii atent la toate semnalele si tine minte: e mai bine sa nu ai incredere in straini. Daca esti un om foarte sociabil, schimba-ti comportamentul in aceasta luna. Va fi spre binele tau.

Gemeni

Ai suferit o paguba materiala destul de serioasa si acum incerci sa indrepti situatia financiara. Esti dispus la colaborari in afara jobului si te incanta orice noua afacere. Avand in vedere ca abia ai avut parte de un esec, ai grija in ce te bagi de acum inainte.

Rac

Inceputul de luna va fi influentat de Soare. Asta inseamna ca dupa cateva zile negre, urmeaza vremuri bune. Chiar si la locul de munca lucrurile incep sa se indrepte si vei reusi sa semnezi un contract care iti dadea batai de cap de ceva timp. Astfel vei reusi sa treci peste impasul financiar.

Leu

Emotiile sunt mari pentru ca se anunta ceva insemnat. Familia si apropiatii iau si ei parte la acest eveniment din viata ta si traiesc totul la aceeasi intensitate.

Horoscop realizat de Zaza

Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Tehnica averii deținute pe firmă. Cîrstoiu are apartamente, un penthouse și bolizi de lux, pe lângă bunurile declarate
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susținut de PNL și PSD în lupta pentru Primăria Capitalei, deține mai multe bunuri decât cele care apar în declarația de avere, însă acestea sunt...
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
#horoscop lunar, #horoscop lunar zodii, #horoscop lunar 2011 , #horoscop lunar