Horoscop lunar - septembrie 2013

Duminica, 01 Septembrie 2013, ora 16:16
5070 citiri
Horoscop lunar - septembrie 2013
Foto: Ziare.com

Fecioara

Te numeri printre iubitorii de vara, iar venirea toamnei te intristeaza. Stai linistit, deoarece temperaturile nu arata venirea anotimpului putin mai rece, asa ca o sa te poti bucura in continuare de zilele libere. In primele doua saptamani te comporti ca si cum ai fi intr-un concediu permanent. In ultimele zile o sa revii cu picioarele pe pamant.

Balanta

In concediu nu ai apucat sa faci tot ceea ce aveai de gand, asa ca la inceputul lunii septembrie o sa rezolvi ceea ce a ramas in lucru in zilele libere. Se anunta un nou proiect pretentios la locul de munca. Fii foarte atent la ceea ce ti se cere.

Scorpion

Este o luna mult mai calma decat cea care tocmai se incheie. Daca urmeaza sa iti iei concendiu, orienteaza-te catre o destinatie noua. Ai nevoie sa iti incarci bateriile, pentru ca urmeaza cateva luni de foc la slujba.

Sagetator

Intri in legatura cu oameni care se vor dovedi perfecti pentru ceea ce ai tu nevoie. Pastreaza-i in preajma ta. Sunt persoane pe care de obicei nu le-ai include in cercul de prieteni, insa a venit timpul sa iti urmaresti propriul interes.

Capricorn

Gandeste-te ca totul se intampla cu un scop si chiar daca este greu la inceput, nu inceta sa speri. Pana la urma tu vei fi cel care zambeste. Trebuie doar sa te inarmezi cu multa rabdare. Partenerul de viata trebuie sa fie la fel de constient si sa iti fie alaturi.

Varsator

Luna septembrie va fi linistita, in general, insa zilele de 25 si 30 vor fi extrem de solicitante. Nu vei lucra in celelalte zile la un loc pe cat o vei face atunci. Ar fi bine sa te gandesti sa iti iei liber apoi pentru a-ti incarca bateriile.

Pesti

Anumite aspecte ale vietii tale nu iti sunt pe plac si crezi ca acum este momentul in care trebuie sa pui punctul pe "i". In primele saptamani te concentrezi pe viata sentimentala. Aici nu sunt multe schimbari de facut. Alte detalii sunt cele care te fac sa nu zambesti in fiecare moment al zilei.

Berbec

Ai visat cu ochii deschisi la ceva, iar acum acest lucru incepe sa prinda contur, dar tie tot ti se pare ceva de neatins. Bucura-te de ceea ce ti se intampla, pentru ca fiecare lucru are rostul sau. Daca nu gusti acum din aceasta placere, s-ar putea ca mai tarziu sa nu aiba niciun sens.

Taur

In august trebuia sa predai ceva, insa sedinta in care trebuia sa se intample s-a amanat cu cateva zile. Profita de micul ragaz si asigura-te ca totul este pus la punct. O persoana te urmareste din umbra. Daca faci acum ceea ce trebuie, mai tarziu o sa ai de castigat.

Gemeni

Pui mai mult pret pe viata sentimentala. Ai avut ceva de rezolvat la birou, apoi a venit concediul si ai tot amanat discutia cu partenerul de viata. Acum trebuie sa rezolvati asta si sa va hotarati ce trebuie sa faceti in continuare.

Rac

Rezultatul muncii ultimelor luni se dovedeste a fi mult mai substantial decat te asteptai. Daca tot ti-au ramas niste bani, ce ai zice sa te rasfeti putin? Nu te gandi la cumparaturi sau un salon de infrumusetare. Poate fi o calatorie intr-un loc drag sau pur si simplu cateva ore petrecute cu partenerul de viata.

Leu

Resimti oboseala si chiar daca este un inceput de luna tu simti ca ar fi sfarsitul. Chiar daca este vorba doar despre un weekend, pleaca undeva si stai departe de tot ceea ce inseamna tehnologie. Apoi concentreaza-te asupra sarcinilor de care te ocupi. Nu lua nimic nou in lucru pana nu pui punct acestora.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Catalin Cîrstoiu, despre bunurile nedeclarate: „Ce ați fi vrut, să merg cu bicicleta?”
Candidatul PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, medicul Cătălin Cîrstoiu a declarat vineri, 29 martie, că el și soția sa au muncit de „le-au sărit capacele” pentru a avea...
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Proiect pentru plafonarea adaosului comercial la 20 la sută pentru produsele românești. „La produsele din import să pună orice adaos doresc ei”
Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale Florin Barbu a anunţat vineri, 29 martie, că împreună cu echipa de la instituţia pe care o conduce, pregăteşte un proiect legislativ care va...
#horoscop septembrie, #horoscop lunar septembrie, #horoscop lunar, #horoscop lunar 2013, #horoscop lunar septembrie 2013 , #horoscop lunar