Horoscop lunar: Septembrie 2018

Sambata, 01 Septembrie 2018, ora 09:00
9301 citiri
Horoscop lunar: Septembrie 2018

Berbec

Este agitatie la locul de munca pe tot parcursul lunii. Se pare ca activitatea profesionala se va diversifica, existand sanse sa obtii un alt loc de munca. Tensiunile dintre colegi si munca in salturi sunt frecvente, de aceea fii prudent. Pe de alta parte, sanatatea este deficitara pe segmentele picioarelor si sistemului digestiv. Consultatiile si analizele medicale reprezinta subiecte importante, mai ales in prima parte a lunii. Cheltuielile se intetesc dupa 9 septembrie. Se recomanda prudenta, deoarece sunt posibile furturi, pierderi de bani, de bunuri sau achizitionarea unor bunuri care de fapt nu-ti folosesc sau sunt de proasta calitate. Chiar daca muncesti mult, plata aferenta va veni la momentul potrivit, chiar daca nu prea curand. Relatia cu partenerul de viata este animata de discutii aprinse si de activitati comune. Spre finele lunii vor aparea situatii parteneriale favorabile, deci nu slabi vigilenta. Colaborarile profesionale sunt sustinute, existand sanse sa obtii unele noi sau macar imbunatatiri vizibile in cele deja existente.

Taur

Relatiile sentimentale sunt accentuate in prima parte a lunii, astfel ca poti petrece clipe de vis alaturi de persoana iubita sau de copii. Totusi, neprevazutul isi poate face simtita prezenta, fie prin replicile celorlalti, fie prin modificari ale unor situatii considerate sigure. De aceea fii deschis la schimbare si adapteaza-te rapid noilor situatii aparute ca din senin. La serviciu pot interveni multe discutii colegiale, dar si sarcini de lucru care necesita eforturi mentale si fizice prelungite. Pe de alta parte, sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si sistemului renal. Dialogurile si analizele medicale ar fi bine sa le iei in considerare. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca afectiunile accentuate pe parcursul acestei luni se pot croniciza. Dupa 11 septembrie apare o predispozitie in a te implica in treburi care fie nu te privesc, fie iti ocupa prea mult timp. Alcatuieste-ti un program de viata potrivit constitutiei tale, dar si conform indatoririlor personale sau profesionale.

Gemeni

Casa si familia se evidentiaza in prima parte a lunii, astfel ca este posibil sa le aloci timp si resurse importante. Schimbarile care intervin pe parcursul acestei luni pe de o parte vor fi inedite, bulversante, insa pe de alta parte vor genera efecte benefice pe termen lung. Unii membrii ai familiei iti pot cere sprijinul material sau moral. Fii alaturi de cei dragi si nu te lasa atras de prieteni sau de indatoririle profesionale. Unii au interese ascunse si vor doar sa profite de pe urma ta. Activitatile recreative, hobby-urile, intalnirile amoroase sunt frecvente pe tot parcursul lunii. Chiar poate interveni o relatie sentimentala noua. Relatiile cu prietenii vor finaliza o etapa in preajma datei de 25 septembrie, astfel ca este posibil sa te desprinzi de unii si sa te apropii de altii. Totusi este momentul sa te bazezi pe fortele tale si sa-ti asculti vocea interioara. Conflictele mocnite din sfera profesionala se anima in a doua parte a lunii.

Rac

Este multa forfota in domeniul relatiilor cu anturajul apropiat. Intalniri, discutii, schimb de informatii, sfaturi si idei deosebite sunt posibile alaturi de prietenii apropiati sau de rude. Unele relatii se vor incheia destul de zgomotos, dar se deschid altele de o mai buna calitate. Pe de alta parte, studiile, invatarea, calatoriile pe distante scurte reprezinta alte teme importante care se vor desfasura in prima jumatate a lunii. Insa, fii prudent la ceea ce povestesti despre tine, intrucat unii semeni pot interpreta gresit ceea ce spui. Din cand in cand ar fi bine sa te relaxezi, sa-ti golesti complet mintea, pentru ca exista riscul suprasolicitarii nervoase. In plan domestic sunt sanse bune de a dialoga cu membrii familiei si de a desfasura activitati gospodaresti. Chiar te poti gandi la vanzarea sau achizitionarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Tine cont de sfaturile si nevoile celor dragi.

Leu

Sursele tale de venit din activitatea profesionala iti vor aduce sume de bani consistente. Chiar si cadourile sau favorurile vor fi la ordinea zilei. Se contureaza posibilitati noi de castig, fie dintr-o activitate noua, fie apare un nou loc de munca mai bine remunerat. Evita sa cheltuiesti in exces si pune bani deoparte! Este un bun prilej de a te obisnui cu a cheltui strictul necesar. La nevoie ai putea oferi celor dragi sprijin material sau cadouri mult dorite. Dialogurile si intalnirile cu prietenii sau rudele vor fi frecvente pe tot parcursul lunii. Aflarea unor informatii despre unii apropiati te va face sa te gandesti la desprinderea de acestia sau la a-i provoca la discutii lamuritoare vizavi de relatia voastra. Fereste-te de a spune prea multe lucruri despre tine sau despre planurile tale de viitor! La locul de munca este forfota pe tot parcursul lunii. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii sau cu reprezentantii unor institutii oficiale.

Fecioara

In prima parte a lunii ai multa energie, astfel ca ai putea sa-ti reorganizezi stilul de viata si planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru inceputuri de orice fel, pornind de la cele mai banale aspecte ale vietii cotidiene, pana la turnuri radicale de destin. Totul este sa-ti controlezi reactiile, sa eviti a discuta cu oricine despre intentiile tale si, nu in ultimul rand, este bine sa tii cont de experienta ta de viata acumulata. Surplusul de energie canalizeaza-l spre activitati sportive usoare. Dupa 9 septembrie vor reveni in atentia ta relatiile cu strainatatea, dar si studiile sau calatoriile. Se recomanda prudenta, intrucat gandirea si comunicarea vor fi distorsionate si foarte usor lucrurile se pot intelege total eronat. Segmentul financiar se va remarca dupa 25 Septembrie, astfel ca sunt sanse bune de a primi bani, bunuri sau favoruri, fie dinspre locul de munca, fie din partea celor dragi. Totusi evita cheltuielile nefondate sau implicarea in planuri de investitii.

Balanta

Ar fi bine sa te menajezi in prima parte a lunii, pentru ca sanatatea este vulnerabila si exista un risc marit de a se evidentia afectiuni ale sistemului digestiv si ale picioarelor. Discretia si discutiile tainuite cu persoanele de incredere din anturajul apropiat sunt binevenite. Exista conflicte mocnite intre colegi care au repercusiuni asupra pozitiei tale in cadrul colectivului de lucru sau asupra desfasurarii activitatii tale profesionale. Relatiile parteneriale se modifica in preajma datei de 25 septembrie, in sensul ca se va finaliza o etapa importanta. Poate fi vorba despre separare sau divort sau in cazul unei colaborari, aceasta fie se incheie, fie isi modifica radical termenii si conditiile de desfasurare. In plan financiar vor aparea turnuri deosebite vizavi de banii si bunurile folosite si administrate impreuna cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Apar cheltuieli majore pe mosteniri, facturi, servicii de care cineva drag are nevoie si iti cere sprijinul financiar sau esti nevoit sa achiti unele daune de pe urma actiunilor acestor persoane.

Scorpion

Relatiile cu prietenii continua sa se remarce in prima parte a lunii, existand sanse deosebite de a lega relatii cu persoane de buna calitate. Totusi nu te lasa prea mult pe seama promisiunilor sau informatiilor oferite pe parcursul lunii, de catre aceste persoane. Dupa 9 septembrie este posibil sa afli detalii picante despre viata si activitatea unor apropiati si astfel sa fii foarte dezamagit. A doua parte a lunii dinamizeaza conflictele mocnite in segmentul profesional. Insa in cateva zile, respectiv in preajma datei de 25 Septembrie te vei lamuri despre ce este vorba. Ar fi bine sa reevaluezi relatiile colegiale si modul de desfasurare a sarcinilor de lucru. Gandeste-te la o noua ocupatie profesionala care sa-ti mareasca veniturile. Relatiile parteneriale vor intra intr-un con de umbra, in care va fi nevoie de reluarea unor discutii sau actiuni vechi si care au ramas cumva nerezolvate sau neintelese. Prudenta, intrucat exista riscul de a se destrama relatii sau de se reconsidera contracte de colaborare.

Sagetator

Tumultul profesional este interesant, iti aduce responsabilitati noi, fiind posibila chiar si o functie de conducere in care sa raspunzi de activitatea altor colegi. Dialogurile cu sefii sau cu persoanele oficiale, din cadrul altor institutii pot fi frecvente mai ales in prima parte a lunii, dar te vor ajuta sa rezolvi cu succes diverse chestiuni personale sau profesionale. Ti se asterne in cale un alt drum socio-profesional, iar imaginea ta in ochii celorlalti se va imbunatati. Totul este sa nu fortezi nota, sa-ti pastrezi simtul masurii si sa nu te lasi impresionat de vorbele mieroase ale unora. Acestia doresc in secret sa profite de pe urma ta sau chiar sa te inlature si astfel, folosind o masca blajina sau binevoitoare iti pun bete in roate. A doua parte a lunii evidentiaza relatiile cu prietenii. Intalniri, discutii interesante, sanse de a afla noutati despre unii apropiati de care nu mai stiai nimic in ultima vreme. Evita sa povestesti prea mult despre slabiciunile sau planurile tale de viitor.

Capricorn

Esti animat de ganduri marete, fiind posibil sa te ocupi de studii, cercetari, activitati spirituale sau culturale. Calatoriile cu tema vor fi luate in calcul, in sensul ca sunt sanse sa participi la un curs, un program de instruire personala sau profesionala intr-o alta localitate. Pe de alta parte, relatiile cu Divinitatea vor intra in sfera ta de interes. Vizitarea lacasurilor de cult, lecturarea cartilor sfinte sau dialogurile cu persoane erudite sunt alte activitati de bun augur pe tot parcursul lunii. Relatiile sentimentale devin tensionate incepand cu 9 septembrie, de aceea fii prudent si evita sa escaladezi conflicte fara rost. Este posibil sa reapara o persoana cunoscuta demult, de care ai fost legat sentimental sau ti-ai dorit sa te legi astfel, insa lucrurile au degenerat la vremea respectiva. Pastreaza-ti cumpatul si nu te lasa dus de valurile iluzorii ale unei afectivitati de moment. In segmentul profesional se contureaza schimbari, fie de imagine publica, fie de pozitie sau de responsabilitati profesionale intr-un colectiv de lucru.

Varsator

Din colaborari sau dinspre partenerul de viata si de la rude vin bani sau bunuri. Se deschid posibilitati de imbogatire prin intermediul altora sau implicandu-te intr-un proiect profesional nou. Analizeaza mai intai avantajele si dezavantajele situatiilor ivite si abia apoi implica-te sau accepta-le. In paralel apar si cheltuieli majore. Activitatile intelectuale reprezinta o alta tema importanta a lunii, desfasurate chiar si in strainatate. Relaxeaza-ti mentalul si sufletul vizionand piese de teatru, filme de top sau vizitand lacasuri sfinte si expozitii de arta. Relatile cu anturajul apropiat se vor modifica, in sensul ca te vei desprinde de unii apropiati, fie in urma unor discutii aprinse, fie datorita unor gesturi necugetate din partea acestor persoane. Fii prudent si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc. In plan domestic vei fi nevoit sa reiei unele activitati de genul reparatii sau vanzari si achizitionari de bunuri dupa 9 Septembrie.

Pesti

Relatiile parteneriale sunt bulversante. Este posibil, pe de o parte, sa rupi intelegerile vechi, insa pe de alta parte se vor contura alte colaborari pe cel putin un an de zile de acum incolo. Factorul surpriza este prezent. Fii deschis la schimbari, dar analizeaza pe indelete tot ce se petrece in jurul tau. Rudele sau prietenii apropiati iti sunt alaturi, insa dupa 9 ale lunii sunt posibile discutii aprinse si chiar declansarea unor conflicte pe termen lung. Fii prudent si alege-ti cu grija vorbele si gesturile! Unii te vor provoca pe teme banale si de aici se poate ajunge chiar la procese in justitie. Atat rudele, partenerul de viata, cat si colaboratorii te vor sprijini financiar sau iti vor inlesni achitarea unor datorii. Totusi, rezuma-te la strictul necesar si nu te avanta in investitii pe termen lung. Sanatatea se imbunatateste cumva, dar problemele de fond vor ramane. Ingrijeste-te in continuare si tine cont de sfaturile specialistilor in sanatate.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#horoscop lunar septembrie, #horoscop septembrie, #horoscop 2018 , #horoscop lunar