Horoscopul toamnei. Pentru două zodii viața se va schimba radical în următoarele trei luni

Vineri, 20 August 2021, ora 06:00
55322 citiri
Horoscopul toamnei. Pentru două zodii viața se va schimba radical în următoarele trei luni
Toamna lui 2021 ar putea aduce schimbări esențiale în viața unor nativi

Mai sunt câteva zile până când începe toamna calendaristică. Un nou sezon, noi provocări. În vreme ce pentru unele zodii toamna va aduce schimbări mai mult sau mai puțin pozitive în relație, pentru altele va veni cu un noroc nesperat în plan financiar. Află ție ce îți rezervă astrele în următoarele trei luni:

Berbec

În plan amoros, primele două luni de toamnă au pentru tine destul de multe surprize. S-ar putea să te îndrăgosteșți, dacă nu ai făcut-o până acum, sau ai putea avea surpriza unei cereri în căsătorie, mariaj care să se concretizeze ultra-rapid. Evită să îți schimbi locul de muncă toamna aceasta, însă mizează mai mult pe atuurile tale și ai șansa unei promovări.

Taur

Norocul tău în aceste luni de toamnă se va vedea cel mai bine în plan financiar. Te umpli de bani, cum s-ar spune, iar asta nu face decât să îți ridice moralul, destul de prăbușit în ultima vreme tocmai din același motiv. O despărțire, din cauza unei decizii pe care ai luat-o fără să-ți consulți partenerul, e posibilă toamna aceasta. În septembrie îți poți schimba locul de muncă.

Gemeni

Îți revii după o serie de probleme medicale pe care le-ai avut vara aceasta și îți recapeți optimismul care te caracterizează. Ai succes pe toate planurile, mai puțin pe cel financiar unde eșți nevoit să rezișți la limită. Nu reușești să pui niciun ban deoparte, abia poți să trăiești de pe o lună pe alta. Nu îți faci însă datorii. În schimb, toamna aceasta vei fi mai îndrăgostit/ă ca niciodată și vei iubi cu mult patos.

Rac

Ai parte de câteva luni cu o viață socială foarte activă, mai ales dacă te afli în căutarea sufletului pereche. Primeșți o ofertă de lucru în străinătate sau, oricum, la distanță față de domiciliul actual, iar perspectiva aceasta te tentează de astă dată. Relațiile cu familia pot avea însă de suferit și e bine să ții cont de asta. Ai grijă de sănătatea ta, întrucât afecțiuni mai vechi încep să se facă din nou resimțite.

Leu

Cele trei luni de toamnă nu sunt lipsite de tensiuni și rișți să fii târât în conflicte financiare, în dispute legate de moșteniri sau de împărțirea bunurilor, mai ales că o despărțire este foarte probabilă în acest interval. Nativii singuri se vor implica mai mult în rezolvarea sarcinilor de serviciu, ceea ce le-ar putea aduce și o mărire de salariu. Bolile te vizitează destul de des toamna aceasta.

Fecioară

Îți propui lucruri mărețe pentru această toamnă, dar nu reușeșți mare lucru. Poate doar să te îndrăgosteșți pe la jumătatea lunii octombrie. Asta dacă nu ai făcut-o deja. Te-ai săturat de aventurile din vara aceasta și simți și tu nevoia unei relații mai stabile. În ceea ce privește relațiile cu colegii ai nevoie de vigilență maximă, și asta întrucât sunt câțiva „binevoitori” care te sapă din greu.

Balanță

Sfârșitul lunii septembrie ar putea aduce o despărțire sau, din contră, promisiunea unui mariaj. E o perioadă destul de agitată în plan sentimental, plină de dileme și de confuzii. Caută soluții de economisire, de reducere a cheltuielilor. Vei fi nevoit să iei o decizie importantă în ceea ce privește serviciul actual. Starea de sănătate se îmbunătățește și datorită faptului că faci mai multă mișcare odată cu răcirea vremii.

Scorpion

Sub presiunea responsabilităților sociale, îți cam neglijezi partenerul de viață în această perioadă și nu va trece mult până îți va reproșa acest lucru. Numeroasele escapade în compania prietenilor îți cam ușurează bugetul și vei ajunge să trăieșți pe datorie. Însă aici intervine și partea bună a distracției. Vei întâlni o persoană străină, care îți va oferi oportunitatea unor câștiguri nesperate.

Săgetător

O relație mai veche revine în prim-plan și s-ar putea să fii nevoit să alegi între X și Y. Nu îți va fi ușor, însă o decizie va trebui să iei. Luna septembrie îți va aduce niște bani în conturi, rezultat al eforturilor tale din ultima vreme, așa că poți, în sfârșit, să speri că îți vei cumpăra mașină sau casa mult visată. Atenție la problemele medicale cu care te poți confrunta toamna aceasta.

Capricorn

Viața socială se animă începând mai degrabă cu luna octombrie și ai șansa unei întâlniri spectaculoase, care să se concretizeze cu un mariaj într-un viitor nu foarte îndepărtat. Starea de sănătate este excelență, eșți plin de viață și de energie, ceea ce se va vedea și la serviciu. Ești deschis spre proiecte noi, îți asumi și mai multe responsabilități, iar unii colaboratori mai vechi vor reveni în actualitate.

Vărsător

Incertitudinea este cuvântul care îți definește această perioada în plan sentimental. Te simți singur, chiar dacă ești într-o relație de cuplu și simți nevoia să iei o decizie. Te sperie însă gândul unei relații serioase. Cât privește banii, structurează-ți strategii mai practice astfel încât să nu mai ajungi să depinzi de alții. În schimb, este un interval perfect pentru a renunța la unele vicii, cum ar fi fumatul, spre exemplu.

Pești

Dacă nu îți întâlneșți toamna aceasta iubirea, atunci când? Șansele sunt foarte mari să dai nas în nas cu jumătatea ta. Cei care și-au găsit-o deja pot oficializa relația. Nu te baza ca cererea să vină doar de la celălalt, ci fă tu pasul acesta. Renunță la excesele culinare și te vei simți foarte bine. La serviciu, relațiile cu șeful și cu colegii sunt excelente, chiar dacă muncești și ți se pare că nu câștigi suficient.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
#horoscop toamna, #horoscop 2021, #horoscop septembrie , #horoscop lunar