Cum ne ajuta horoscopul zilnic sa depasim problemele

Marti, 05 Mai 2015, ora 13:30
6096 citiri
Cum ne ajuta horoscopul zilnic sa depasim problemele
Foto: Ziare.com

La scoala invatam despre stiinta si matematica, geografie si istorie, literatura si limbi straine sau arta, dar nu ne invata foarte multe despre noi ca indivizi.

Cu toate acestea, este foarte important ca noi sa incercam sa ne intelegem pe noi insine si pe cei din jurul nostru, pentru ca acest lucru ne va face mai fericiti, vom avea vieti mai satisfacute si cum putem face asta mai mai bine decat cu ajutorul horoscopului zilnic.

Aici este locul unde ne ajuta horoscopul. Un horoscop zilnic sau saptamanal de putine ori iti va spune ce se va intampla cu siguranta, pentru fiecare persoana in parte, dar iti poate sugera ce fel de persoana esti si cum ai putea sa reactionezi in unele situatii pentru a te ajuta in primul rand, pe tine. Cativa psihologi au abordat aceasta tehnica, a horoscopului, chiar la ei in cabinet, pentru a-i ajuta pe cei ce erau suparati sau confuzi in ceea ce-i priveste.

Horoscopul zilnic personalizat

Un horoscop zilnic pentru toate zodiile in parte ar fi cel mai indicat din moment ce suntem inconjurati de oameni, care mai de care cu mai multe capricii si asteptari.

Toate detaliile din jurul nostru ne influenteaza ziua, saptamana, luna sau chiar si viata, iar horoscop ne ajuta poate chiar in mod inconstient sa trecem peste diversele obstacole ce ni s-au asezat in fata in decursul zilei.

Horoscopul de azi

Ce este mai important in viata, decat prezentul? Din aceasta cauza, deseori, ne bem cafeaua sau stam in fata calculatorului cu o revista in fata, iar primul gand se duce spre rubrica "horoscop azi". Firi curioase, avem tendinta de a dori sa controlam tot ceea ce se intampla in jurul nostru si daca am avea aceasta putere, chiar sa evitam unele situatii neplacute. De multe ori, nu se intampla cum am sperat si suferim mici deceptii; dar daca ti se transmite un gand pozitiv inca de dimineata prin intermediul horoscopului zilei este mai mult decat posibil sa aveti o zi de exceptie.

Semnele Soarelui, ale Lunii si ale Planetelor din momentul nasterii tale iti pot arata de ce te comporti uneori ca si cum ar exista mai multe persoane in eul tau interior si de aici poti invata cum poti trai cel mai bine cu toate aceste parti diferite ale caracterului tau si sa reusesti sa dai ce e mai bun din tine, in orice problema.

Un horoscop zilnic sau unul saptamanal, ce arata relatia dintre cele trei mari semne importante, iti poate spune cum trebuie sa te gandesti si sa te simti in legatura cu unele lucruri, care sunt adevaratele tale talente si unde nu te pricepi deloc, ce lucruri ti-ar fi utile sa le stii sau sa le inveti si ce lucruri marete te fac pe tine, fericit in viata si iti aduc implinirea sufleteasca si materiala.

Revista YVE

Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Candidatul PSD - PNL la Capitală promite „liniște” în București. „Trebuie să ajungi să te simţi bine, să fie un oraş cochet”
Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat vineri, 29 martie, despre viziunea sa cu privire la Bucureşti, că trebuie să ajungi să te simţi...
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
#horoscop zilnic probleme, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic