De ce este important horoscopul saptamanal

Duminica, 10 Mai 2015, ora 19:23
5689 citiri
De ce este important horoscopul saptamanal
Foto: Ziare.com

Inca din Antichitate s-au pus bazele unui horoscop saptamanal, zilnic sau anual, deoarece au existat numerosi cititori in stele, prezicatori sau chiar astrologi, poate si mai multi decat exista acum, deoarece toata lumea si-a dorit sa afle cele mai ascunse secrete ale universului, ale cerului sau si-au dorit sa cunoasca cat mai multe despre ce se va intampla in viitorul lor.

Chinezii au fost cei dintai in aceasta arta, a citirii horoscopului saptamanal, fiind de parere ca fiecarei zodii ii este atribuit un obiect sau un animal, pastrandu-se legatura cu natura si de aceea toata viata ii va fi influentata in permanenta de aceste contacte cu elementele mentionate si se vor simti efectele pe tot parcursul vietii.

Horoscop saptamanal bani

Toata lumea stie ce semnificatie are cuvantul "bani". Altii acorda mai multa importanta acestui aspect, pe cand altii mai putin. Dar, efectiv, oricum ar fi, nu ne putem imagina o viata in care sa nu avem bani.

Si din aceasta cauza avem mereu dorinta de a sti ce ne rezerva o noua saptamana, ce oportunitati si ce efecte vor avea lucrurile incepute de noi.

De cele mai multe ori, cautam sa ne ghidam dupa acest horoscop in fiecare saptamana pentru ca poate vom ajunge la acea stabilitate ce ne-au prezis-o astrele.

Horoscop saptamanal dragoste

La acest capitol, nu cred ca exista cineva care sa rateze un horoscop pe saptamana, considerand ca este cel mai important element din viata noastra, cu ajutorul caruia toate lucrurile prind contur si se dezvolta armonios.

Toata viata tanjim dupa stabilitate si din moment ce ni se spune sau citim articole frumoase si cu gand bun despre ce ar putea sa ni se intample in saptamana ce va urma, imediat afisam un zambet in coltul gurii, chiar daca suntem constienti ca pentru orice ne dorim sa obtinem, este nevoie de foarte multa munca, la fel si in dragoste.

Horoscopul saptamanal pentru toate zodiile

Din momentul in care exista alaturi de noi, de o buna perioada de vreme, prieteni, familie, persoane dragi, apare si grija si atentia asupra lor.

Dorim sa cunoastem ce se poate intampla bun sau mai putin bun in viata lor pentru a sti, primii, cum sa reactionam si sa-i incurajam.

Acest horoscop saptamanal nu este prielnic numai pentru preziceri, in acest caz este un bun memo, deoarece putem afla trasaturile de personalitate, precum si calitatile si defectele fiecarei persoane ce ne inconjoara, daca-i stim doar semnul zodiacal sub care s-a nascut.

Cum ne ajuta horoscopul zilnic sa depasim problemele

Astfel, chiar daca este horoscopul saptamanal pentru bani sau horoscopul saptamanal pentru dragoste nu are importanta, deoarece sunt doua dintre cele mai importante aspecte in viata, dupa care ne ghidam in fiecare moment al existentei noastre. Suntem diferiti, prin natura noastra, iar uneori suntem mult prea dificili si de neinteles.

Poate trecem prin momente grele si nu avem puterea sa cerem ajutor sau sa vorbim prea deschis cu cei din jur si vrem doar sa fim lasati singuri.

Toate acestea sunt efectele influentarii semnelor zodiale si din aceasta cauza este esential a sti cine suntem, cu cine avem de-a face zilnic si cum sa facem fata acestor lucruri.

Revista YVE

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#importanta horoscopului, #horoscop saptamanal, #horoscop 2015 , #horoscop zilnic