Horoscop: 1 august 2017

Marti, 01 August 2017, ora 06:56
5829 citiri
Horoscop: 1 august 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Trebuie sa abordezi provocarile intr-un mod relaxat. Nu incerca sa starnesti nimic in interiorul tau daca nu simti ca este ceea ce trebuie. Important este sa fii deschis atat la partea spirituala, cat si la ideile celor cu care colaborezi.

Fecioara

Simti multa presiune din toate partile. Simti cum toti ochii sunt tinta pe tine. Multi oameni asteapta sa vada ce faci in continuare, pentru ca de tine depinde si situatia lor.

Balanta

Ai un blocaj din care nu poti sa iesi fara ajutorul unei persoane care cunoaste mai multe despre domeniul respectiv. Nu ezita sa ceri ajutorul pentru a scuti timp pretios.

Scorpion

Ai un numitor comun cu niste oameni pe care i-ai cunoscut de curand. Te-ai conectat cu ei mai bine decat ai fi crezut si deja faceti planuri pentru ce urmeaza.

Sagetator

Esti indecis in privinta a ceva ce iti spune partenerul de viata si, din aceasta cauza, s-ar putea sa ratezi ceva. Iti vei gasi raspunsul in ceva foarte simplu. Trebuie doar sa ai inima deschisa.

Capricorn

Comunicarea este cheia acestei zile. Spune deschis ceea ce vrei, ce simti, ce iti doresti. Aminteste-ti ca oamenii nu iti pot citi gandurile si pot crede ca esti multumit de ceva, chiar daca nu e asa.

Varsator

Iti gasesti energia in ceva ce nu ai crede ca este potrivit pentru tine. Pana acum erai foarte conectat la prezent, dar de acum inainte o sa incepi sa visezi putin si la ceea ce s-ar putea intampla in viitor si poate chiar sa faci primii pasi pentru a-ti indeplini o dorinta.

Pesti

Ai momente in care vrei sa pierzi legatura cu realitatea si prima zi din august este unul dintre acestea. Vei fi vizitat de oameni pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Berbec

Trebuie sa iti faci ordine in ganduri. Asigura-te ca ai putin timp doar pentru tine. O plimbare prin parc sau printr-o zona putin circulata te va ajuta sa alegi ceea ce este bine pentru tine si fara sa te temi ca cineva nu te va urma. Daca nu o face inseamna ca nu este momentul acum.

Taur

Daca nu ti-ai gasit inca perechea, deschide bine ochii, pentru ca iubirea te poate pandi dupa colt. Exista o persoana care iti impartaseste gandurile si poate chiar are sentimente puternice pentru tine, dar nu are curajul sa faca primul pas. Fa-l tu! Cuplurile formate de mai multi ani vor face un mare pas in relatia lor.

Gemeni

O persoana pe care o cunosti de putin vreme te va ajuta sa-ti cresti increderea in propria forta si sa fii mult mai sigur pe tine. Ti se face o propunere, dar nu o accepti imediat. Simti ca este vorba despre ceva mult mai profund si nu vrei sa te grabesti.

Rac

Vei fi surprins cat de multe poti face cu un efort minim atunci cand este vorba despre ceva ce iti doresti cu adevarat. Mergi in directia in care bate vantul si lasa-te purtat de val.

Citeste si Horoscopul lunii august, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #Horoscop august, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic