Horoscop: 1 februarie 2018

Joi, 01 Februarie 2018, ora 06:59
7618 citiri
Horoscop: 1 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Profita de fiecare clipa si fa mai mult din ceea ce iti place. Adori muzica? Atunci asculta mai mult. Iti place sa citesti? Fa-ti timp pentru a cumpara carti noi. Fa in aceasta zi ceva pentru tine si gandeste-te la asta inainte de a te culca. Vei privi altfel viata.

Pesti

Este una dintre acele zile in care te simti anormal si nu esti pe aceeasi lungime de unda cu nimeni. Strangi informatii pentru un proiect pe care intentionezi sa il incepi curand.

Berbec

Ceva iti face inima sa tresara mai mult decat de obicei. Ceva sau cineva te provoaca si iti place senzatia. Sadesti seminte pentru ceva ce va inflori intr-un mod deosebit.

Taur

Te incearca un sentiment de nesiguranta si de care vei scapa doar confruntand ceva de care te temi. Evitand acest lucru nu vei face decat sa adancesti ceea ce simti.

Gemeni

Dragostea si romantismul fac echipa astazi in viata ta si surprizele nu vin de la cine te-ai astepta, dar vei fi cu atat mai surprins. La birou gasesti resurse nebanuite pentru a face cat mai bine ceea ce ai pe lista.

Rac

Reactiile puternice la cald ii vor speria pe cativa oameni care nu te cunosc prea bine. Daca sunt de curand in echipa ta, incearca sa faci pasi inspre ei pentru a scapa de tensiune.

Leu

Pe termen lung ceva nu va fi cum vrei tu, dar te bucuri de niste placeri unice de moment care te vor incanta. Simte-te liber sa te rasfeti cu lucruri pe care de obicei nu le-ai face. Vei crea o legatura puternica cu cineva.

Fecioara

Esti nerabdator in privinta a ceva ce tine de viata romantica. Totusi, nu te grabi, pentru ca ai putea strica tot. Te asteapta o minunatie la destinatie.

Balanta

Traversezi o perioada foarte buna pentru zodia ta. Ti se intampla lucruri si pe unele chiar nu ti le poti explica, dar de care te bucuri la extrem.

Scorpion

Esti foarte sensibil si emotiile ating un nivel ridicat. La inceput nu iti vei da seama de ce, dar la un moment dat o sa vezi luminita de la capatul tunelului si vei trai momente speciale in compania cuiva.

Sagetator

Stai pe un nor alb. Te simti atat de bine incat vrei sa inchizi telefonul, laptopul, sa opresti soneria, doar sa te asiguri ca nimic nu iti va perturba linistea.

Capricorn

Dragostea zboara in jurul tau in aceasta perioada, trebuie doar sa ii dai voie sa aterizeze. Permite-ti sa traiesti si sa lasi in urma ceva. Mergi inainte, pentru ca doar asa vei atrage rezultate pozitive.

Citeste si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 1 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic