Horoscop: 1 iulie 2016

Vineri, 01 Iulie 2016, ora 07:27
4627 citiri
Horoscop: 1 iulie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Lasi totul deoparte cand un prieten iti cere ajutor. Nu te deranjeaza nici ca acest lucru inseamna si ca o sa cheltui niste bani. Esti convins ca si el ar face acelasi lucru pentru tine. Seara o sa iei o pauza de la agitatie.

Leu

Cineva te farmeca cu optimismul sau aparte, desi uneori trece prin situati pe care tu le-ai considera critice. Iti doresti sa stai mai mult in preajma sa, pentru ca te incarca cu energie pozitiva.

Fecioara

Ai o forta de munca foarte mare. Te simti capabil sa muti muntii din loc si simti ca nimic nu te poate opri din demersul pe care l-ai inceput astazi.

Balanta

Pleci la drum cu gandul sa nu lasi nimic sa te perturbe, insa un coleg iti strica buna dispozitie. Din fericire, il lamuresti repede si poti sa iti continui linistit planul.

Scorpion

Prieteni sau rude din afara tarii se gandesc la tine si vor sa iti faca o surpriza, asa ca este posibil sa primesti musafiri. Te bucuri foarte mult ca sunt oameni pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Sagetator

Reusesti sa folosesti foarte inteligent energia de care dispui, chiar daca programul tau este mai incarcat decat un cos de cumparaturi in perioada sarbatorilor de iarna.

Capricorn

De mult timp nu te-ai simtit atat de bine, iar totul se datoreaza partenerului de viata, care iti face o surpriza. Pregateste ceva special pentru a sarbatori un eveniment din viata voastra.

Varsator

Ai uitat sa informezi pe cineva despre etapele pe care le-ai parcurs cu un proiect si acesta ramane cu impresia ca vrei sa ii ascunzi ceva. Lamureste totul inainte sa devina o problema.

Pesti

Trebuie sa faci un plan clar pentru urmatoarea perioada si sa folosesti cat mai util timpul pe care il ai la dispozitie. Beneficiezi de ajutorul lui Jupiter, adica o sa ai noroc pe toate planurile.

Berbec

Nu va fi o zi usoara la locul de munca, dar conjuctura astrala te avantajeaza si este posibil sa primesti un bonus. Foloseste banii in asa fel incat sa iti ramana ceva.

Taur

Dai dovada de mult bun simt in momentul in care cineva intrece orice limita in cadrul unei dispute. Consideri ca nu trebuie sa ii raspunzi in acelasi mod si vrei sa faci pace cu el.

Gemeni

Nu este momentul de un concediu lung, dar cateva zile libere ti-ar prinde bine, pentru ca esti epuizat. Poti merge intr-o mica excursie in weekend.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop 1 iulie, #Horoscop iulie, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic