Horoscop: 1 iunie 2016

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 07:56
3156 citiri
Horoscop: 1 iunie 2016
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Ajungi la un echilibru sentimental. Dupa ce intr-o zi erai indragostit lulea de cel drag si in alta zi voiai sa iti faci bagajul si sa pleci, ati gasit un numitor comun.

Rac

Exploreaza o parte din tine cu care nu te-ai conectat foarte mult in ultima vreme. Asculta-ti corpul si instinctul si ia deciziile pe care le consideri bune, nu pe cele recomandate de altii.

Leu

Simti nevoia sa stai mai mult singur si sa nu discuti cu nimeni in prima parte a zilei, dar apoi se trezeste in tine simtul aventurii si pleci la drum.

Fecioara

Ai nevoie de ajutorul cuiva si prietenii de pe retetele de socializare sunt primii la care te gandesti. O sa fii putin dezamagit, dar pe de alta parte inveti o lectie de viata.

Balanta

Analizeaza-ti cu atentie sentimentele si nu lua nicio decizie pripita. Chiar daca acum totul pare in regula, pe viitor anumite aspecte se pot accentua. Vestea buna vine de la birou.

Scorpion

Simti ca, in sfarsit, munca iti este apreciata si ca nu muncesti degeaba. Totusi, nu te culca pe o ureche, pentru ca urmeaza o evaluare in curand.

Sagetator

Nu te mira daca lucrurile nu merg in directia asteptata, pentru ca totul se va schimba la amiaza sau chiar inspre seara. Primesti o suma cu ajutorul careia o sa iti satisfaci o dorinta mai veche.

Capricorn

Esti vulnerabil astazi si cedezi cerintelor partenerului de viata care vrea ceva. Nu te intrista, pentru ca si tu o sa primesti un cadou in curand.

Varsator

Un eveniment neprevazut iti strica planurile pentru aceasta zi. Ai sentimentul ca cineva face intentionat asta, dar pana la urma se va dovedi a fi o surpriza pregatita de prieteni.

Pesti

Faci un mare progres in toate proiectele pe care le ai si acest lucru este incurajator. Vezi situatia din alt punct de vedere dupa discutia cu o persoana avizata.

Berbec

Ai sentimentul ca cineva incearca sa te pacaleasca si nu accepti asta. Gasesti o solutie pentru probleme profunde din interiorul tau. Este una dintre zilele in care totul se pune cap la cap si se rezolva.

Taur

Ai impresia ca mergi pe carbune incins si ca la tot pasul te pandeste un pericol. La pranz o sa te linistesti si o sa fii total schimbat fata de atitudinea de dimineata.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#horoscop 1 iunie, #horoscop iunie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic