Horoscop: 1 iunie 2017

Joi, 01 Iunie 2017, ora 07:32
5708 citiri
Horoscop: 1 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Esti foarte popular in locurile in care mergi. Multi oameni vor sa discute cu tine si chiar sa iti ceara sfaturi. La randul tau, vrei sa te conectezi cu oameni de la care poti invata ceva sau care iti umplu sufletul de bucurie cand ii vezi.

Rac

Stai cat mai multa vreme cu partenerul de viata. Profitati de faptul ca dupa multa vreme aveti mai mult timp pentru viata personala si reconectati-va. Mergeti intr-un loc special pentru amandoi, faceti ceva ce nu ati mai facut de multa vreme. Pentru Racii singuri apar oportunitati de a se implica in relatii sau cel putin vor avea parte de un flirt aparte.

Leu

Prinzi cateva ore pe care le poti petrece cu cel drag. Romantismul nu va lipsi, dar nici nu va fi mai mult ca de obicei. Pe plan financiar, se anunta cateva schimbari, dar pe care le doreai de multa vreme. Cineva din familie iti cere o favoare. Nu promite nimic inainte de a fi sigur ca iti poti tine cuvantul dat.

Fecioara

Nu iti respinge partenerul daca acesta greseste cu ceva. Ai rabdare, comunica cu el si rezolvati problema. Nu este cazul sa fugi sau sa ignori, ci sa discuti. Starile de spirit proaste sunt parte din fiecare si trebuie sa inveti sa le rezolvi, nu sa le ingropi in interiorul tau.

Balanta

Ceea ce se intampla in relatia personala va fi ca o renastere, o reapropiere de care aveati nevoie si tu, si cel drag. Foloseste-ti imaginatia si fa tot ceea ce iti trece prin minte. Acesta este un moment care poate face diferenta. Daca esti singur, fii selectiv atunci cand primesti invitatii sau cand faci tu un prim pas catre cineva.

Scorpion

Consideri ca nu s-a schimbat prea mult in viata ta in ultima vreme si ca bati pasul pe loc. Nu esti multumit de cum evolueaza lucrurile si vrei sa dai un refresh la tot. Unii vor fi aproape socati de deciziile tale, dar nu pentru ca nu sunt de acord, ci ca esti foarte indraznet.

Sagetator

Sentimentele sunt ca o minge ce vine inapoi catre tine daca se loveste de ceva, asa ca ai grija la ceea ce oferi, pentru ca acelasi lucru o sa si primesti. Ai momente in care esti confuz si crezi ca ai nevoie de ajutor, dar doar tu te poti scoate la lumina. Singur si fara sa iti intinda nimeni nicio mana.

Capricorn

Partenerul de viata ridica niste pretentii. Stii ca are dreptate si este dreptul lui sa o ceara, dar tot ai vrea sa obtii o amanare. Mai bine fa ceea ce trebuie pentru a nu ajunge sa va certati. Daca pleci la drum, verifica de mai multe ori bagajele, sa nu uiti ceva acasa, pentru ca esti cu capul in nori in ultima vreme.

Varsator

Ai visat cu ochii deschisi la aceasta perioada demult. Ai planuri clare si te pregatesti sa pleci la drum. Pe de alta parte, daca ramai acasa, fii la punct cu tot ceea ce trebuie, pentru ca sigur o sa primesti musafiri.

Pesti

Nu esti o persoana optimista, dar oamenii din jur sunt si ei te incurajeaza sa faci ceva ce iti doreai de multa vreme. Urmeaza sa faci un pas mare, iar sprijinul celor din jur nu trebuie sa lipseasca. Nu ezista sa ceri ajutor daca la un moment dat simti ca te-ai blocat.

Berbec

Esti foarte preocupat de problemele cuiva din familie. Stii ca omul respectiv are nevoie tine, dar nu indrazneste sa te intrerupa din treburile tale. Vei simti o mare liniste sufleteasca dupa ce il vei ajuta sa depaseasca un moment de cumpana.

Taur

Nimeni nu iti perturba linistea relatiei personale, semn ca atat tu, cat si partenerul de viata v-ati rezolvat toate problemele si niciunul nu mai are nicio intrebare. Ofera mai mult timp familiei, pentru ca te vrea mai des aproape. Daca vrei sa investesti in ceva, acum este momentul, pentru ca astrele iti sunt favorabile.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 1 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic