Horoscop: 1 noiembrie

Marti, 01 Noiembrie 2016, ora 07:07
6790 citiri
Horoscop: 1 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Incepe o noua etapa pentru tine. Inca de la prima ora o sa fii anuntat ca in urmatoarele saptamani o sa fii raspunzator pentru ceva ce nu ai mai facut pana acum la locul de munca. Este vorba despre o noua provocare si o accepti cu bratele deschise.

Sagetator

Ai impresia ca cineva ti-a legat picioarele. Esti foarte impiedicat si adormit. Nici macar o cafea foarte tare nu reuseste sa te faca sa iti revii. Sedinta de la amiaza te va mobiliza total.

Capricorn

Cineva pune distractia pe primul loc si te deranjeaza lipsa de profesionalism. La inceput nu vrei sa zici nimic pentru a nu crea o atmosfera neplacuta la birou, dar vei fi nevoit sa o faci pana la sfarsitul zilei.

Varsator

Incearca sa citesti printre randuri cand cineva iti transmite o informatie. Este posibil ca omul respectiv sa nu aiba voie sa iti spuna si doar sa iti transmita anumite semnale.

Pesti

Apreciezi simtul raspunderii in ceea ce il priveste pe un superior, dar consideri ca face abuz de functie in unele momente si ii atragi atentia. Sinceritatea ta va fi apreciata.

Berbec

Un vechi prieten - poate chiar un fost coleg de camera - iti da de veste ca se muta in apropierea ta. Asta inseamna ca in urmatoarele zile sigur o sa ai musafiri. Nu iti face alte planuri.

Taur

Este una din acele zile in care speri ca cineva sa taca si sa te lase sa lucrezi in liniste. Dar nu se va intampla. Acea persoana nu va incheia "discursul" pana la sfarsitul programului.

Gemeni

Mintea iti zboara la orice altceva in afara de ceea ce are legatura cu locul de munca. La amiaza primesti un raspuns de la seful tau. Il asteptai de ceva timp si poate de aceea iti lipsea si pofta de munca.

Rac

Oamenii te vor asculta cu si mai multa atentie decat pana acum. Uneori ai impresia ca cei cu care discuti uita imediat ce le spui. Acum, lucrurile se schimba, iar discutiile vor fi mult mai animate.

Leu

Primesti o informatie pe care nu o crezi de la inceput si joci putin rolul unui detectiv pentru a afla datele corecte. Iti maresti cercul de cunostinte dupa ce o sa participi la o intalnire in cursul serii.

Fecioara

Din cauza vremii, nu vei putea sa iei parte la o reuniune programata de mai multa vreme. O sa ai parte de reprosuri din partea amicilor care te asteptau pentru a le oferi vesti despre ceea ce s-a mai intamplat in viata ta in ultima vreme.

Balanta

Trebuie sa duci comunicarea cu oamenii din echipa ta la un alt nivel. Nu trebuie sa te gandesti ca din aceasta cauza se vor termina prieteniile dintre colegi, ci sa le explici ca doar fiind si foarte seriosi o sa reusiti sa avansati.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 1 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic