Horoscop: 1 noiembrie 2017

Miercuri, 01 Noiembrie 2017, ora 07:18
6486 citiri
Horoscop: 1 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Esti o muza pentru cineva. Este vorba despre o persoana pe care o admiri si a fi inspiratie pentru ea este o senzatie aparte. Nu ai mai simtit asa ceva pana acum.

Sagetator

Te concentrezi foarte mult asupra jobului. Nu ar strica sa iei niste suplimente pentru mai multa energie sau sa faci mai multa miscare in aer liber.

Capricorn

O veche dragoste se intoarce ca un bumerang si iti da putin viata peste cap. Trebuie sa gasesti o modalitate de a gestiona aceasta situatie pentru ca sentimentele sunt mai puternice decat tine.

Varsator

Schimba-ti rutina zilnica in asa fel incat sa iti imbunatatesti sanatatea, pentru ca se apropie iarna si vei face din ce in ce mai putina miscare. Prieteni vechi te vor cauta pentru a iesi in oras.

Pesti

Ai nevoie de multa energie pentru a duce la bun sfarsit toate sarcinile de pe lista. O idee la care te-ai gandit multa vreme acum ceva timp iti revine in atentie si vrei sa faci pasi pentru a se concretiza.

Berbec

Scoti la suprafata o teama mai veche. Nu ar fi o idee rea sa mergi la un terapeut sau macar sa iti confrunti aceasta frica. Doar asa o sa poti trece peste si o sa te poti bucura linistit de ceea ce ti-a pregatit viata in continuare. Seara vei reflecta in liniste la toate aceste aspecte.

Taur

Ceva te ispiteste astazi. Poate fi vorba despre o persoana sau chiar despre un hobby sau un aliment. Nu exagera indiferent despre ce este vorba. Te vei ocupa cu mai multa atentie de dezvoltarea carierei.

Gemeni

Fii jucaus. Comporta-te mai mult ca un copil fara sa iti pui prea multe intrebari. Insa trebuie sa iti alegi foarte bine momentul in care sa o faci, pentru ca la birou trebuie sa dai dovada de responsabilitate.

Rac

Ai atat de multe ganduri incat te pierzi in ele. Trebuie sa te exprimi mai mult si sa nu mai tii in tine toate sentimentele. In acest mod o sa fii si sincer cu tine.

Leu

Ceva la locul de munca iti solicita atentia mai mult decat de obicei. Un superior o sa iti ofere o solutie foarte interesanta pentru rezolvarea unei chestiuni care te blocase.

Fecioara

Esti in mare graba pentru ca se apropie termenul limita pentru un proiect. Dupa ce rezolvi acest aspect, te vei concentra mai mult pe viata sentimentala, mai ales asupra reletiei cu cel drag.

Balanta

Exprima-ti mult mai clar sentimentele. Indiferent ca esti singur sau implicat intr-o relatie, este un moment in care trebuie sa lasi sa iasa la suprafata ceea ce este in interior.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 29 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic